- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Paxker315 #5584 üzenetére
és Sweet Lou 6 és solfilo
Köszönöm!
Az 1600-as tesztek bizalomgerjesztőek és végül több évig fogja használni, ezért még tovább javulhat a 6 mag.És most hűtő nélkül 40 alatt megkapható az 1600X is kivételesen. (mindenképp külső gyártó általi hűtőt teszek rá)
Szerintem én ezt rendelem meg neki egy cooler master jópofa hűtővel társulva.
A feszekkel eljátszok majd, hogy kiderüljön a wafer mely részéről származik a chip. Illetve a VGA power limit + alulfeszelés is hátra lesz.Ezt a ramsebesség miatti 20%-os hátrányt egyik kombinációval se tudom legyőzni, ezért maradok a több magosabb alanynál.
Köszönöm!
Üdv.: Gábor
-
komi77
senior tag
válasz
Paxker315 #4584 üzenetére
Sokan írnak megjelenítési hibákat, fagyásokat, stb. Én egyetlen egy g-s procinál nem láttam ilyet. Olyat láttam amit memó vagy ssd okozott. Én csak win10-et telepítek amd driverek nélkül. A win10 leszedi amit kell és nincs vele gond. Amiket itt olvasok amd oldalról leszedett driverek és hibák után bele se kezdek a letöltésbe. Nem biztos, hogy ez az oka de sima win telepítés után nekem még nem volt gondom.
-
komi77
senior tag
válasz
Paxker315 #4568 üzenetére
Teljesen jó konfigot hoztál össze. Én egy Asus Tuf b350-est tartottam meg a 2200g mellé. Htpc-s feladatokra. A cpu 3850-en az igp 1500-on nagyon könnyedén megy. Full hd-ban low néha med grafikával simán Pubg-zunk, BfV, Bf1-ezünk, Gta V-özünk. Se lagg se semmi csak kisebb részletesség. Szóval nagyon harap, nagyon szerethető. Dlna-n keresztül tolunk több tv-n is uhd filmet egyszerre a pc-ről és közben megy a letöltés, netezés youtubeozás. Bőven árán felül teljesít.
-
ggeleven
őstag
válasz
Paxker315 #4407 üzenetére
Milyen RAM-od van pontosan?
Egyébként kézzel állítottam, mert XMP profile szerint csak 2666-ot és 3000-et tudna. A tiéd mennyin megy XMP-vel?
Ezzel a konfiggal is teljesen stabil a gép. BF1, BF5, GTA V, Shadow of the Tomb Raider, Far Cry 3, Witcher 3, Madden 19, NFS Payback és Wreckfest megy rajta alkalomadtán.
Profile 2 esetén +/- vagy page up/down gombokkal tudtam a multipier értékét változtatni. A timing-ot auton hagytam, mert jó a 15-17-17-36. A feszt állítottam még át 1,4-re, szintén manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest