- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
veterán
válasz
Lacitusz #5484 üzenetére
Mindenféle ajánlás nélkül csak egy pár apróság
Igp oc és proc oc mellett lehet gond, de egyébként sem hűvös a gyári hutovel. Itt akár 80°c hore is lehet gondolni. Itt tesztelték a gyári wraith stealth hutovel
Mivel kb. 6-7ezer ft-tol elerhetoek olyan hutok, amik joval hatekonyabbak es csendesebbek , szerintem nem hulyeseg a stealth-et lecserelni v alapbol nem azzal felszerelni. Sőt, igazából techspot szerint már egy deepcool gammaxx200t is jobban teljesít egy wraith spire v wraith stealth hutotol. Szóval egy ben nevis, gammaxx400 vagy pure rock slim kedvező áron hozhat csendet és hűsítő megnyugvást.
Ki kell próbálni. A 2200g az általam beállított ventiprofillal kb 64 fokig tud menni aida stressz teszten. Magasabb fordulattal le tudom vinni 60korulre, de az már brummog durván. Talán veszek vmi kuhlert kíváncsisagbol és gatyába razom a kabelezest. Utóbbi sajnos nem lesz egyszerű, az alaplap mögött kb semmi hely féreg kabeleknek (zalman z3).
-
válasz
Lacitusz #5484 üzenetére
Idle, net, film alatt egész jó szerintem, ha beállítod a ventiprofilt. Nagy terhelésnél már megjön a hangja, de mindenkinél máshol az ingerküszöb.
Szóval használható gyárival, de nem mindenkinek jó így, egy próbát nekem megérne (én gyárival használom, hőmérsékletet nem figyelem, erről nem tudok nyilatkozni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest