- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz Alvin_ti4200 #4337 üzenetére
-
Czimby
addikt
válasz Alvin_ti4200 #4337 üzenetére
A jelek szerint igazad lesz 2933Mhz-en kikapcsolt boostal is meghasaltak.
Most fut 2800-on a memtest86, úgy fest jó lesz.
Utána kap egy egész estés prime95-öt is.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
stanley00
tag
válasz Alvin_ti4200 #4330 üzenetére
Sajnos nem mert ez már eleve be is volt állítva.
-
MontyCrew
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #4326 üzenetére
Sikerült összedobni, minden további nélkül vette a lapot, win fent. most nézegetem, hogymit tud.
-
MontyCrew
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #4326 üzenetére
Ma kiderül este, most vettem at futártól. Én is sok jót olvastam róla de vele futottam ezek szerint :/
-
MontyCrew
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #4324 üzenetére
Szerencsére csere volt, sajna a biosig el sem jutott a masina így nem is tudtam állítani semmit legfrissebb volt Windowsbol fent
-
sb
veterán
válasz Alvin_ti4200 #3638 üzenetére
Ha az árat is nézzük egyértelmű. Én csak elméleti síkon filozofáltam... úgy szerintem jelenleg a 4/8 hozza a legtöbbet a 4/4 vagy a nagyobb procikhoz képest átlagban.
Utóbbi is fontos, sok a játék, sokféle felhasználás van, SP/MP és az igények is eltérőek.
Ha valakinek az X játékban kell mikrolag nélküli sok min fps multiban akkor ott "reális" lehet egy 6-8 magos is, mert tényleg nem tudja az elvártat hozni egy 4/4 pl.De ezek spec esetek, átlagban, ha nincs irreális elvárás és megelégszik a kocagamer azzal, hogy a játékok 90%-ában megvan a neki kellő szint: erre meg 4/4 is elég. A 4/8 meg a kettő közötti legjobb kompromisszum, sokszálasban megugrik a 4/4-hez képest, ami nem használja ott meg mégis optimálisabb a kihasználtsága mint egy 6-8 magosnak.
Az a jó igazából, hogy manapság nincs rossz választás prociban. Mindegyik igényszintre jó az adott 4/4, 4/8, 6-8 magos alternatíva...
Utóbbit megveszi az akinek 100 min fps kell az adott multiban... a 4/4-et meg akinek elég a 30-40 min fps a játékok 80-90%-ában. Win-win.ON: USB wake up-ot használ valaki? Megesküdnék, hogy ment a Gigabyte A320-S2H-n, de most nem tudom feléleszteni. (Win10 fast startup közben bekapcsolódott, azt hittem az a gond, de kikapcsoltam és nem gyógyult meg.)
Ötletek?
Bios-ban természetesen engedélyezve van, a deep sleep/ErP/CEC 2019 vagymi tiltva.
Win10 alatt fast startup off, usb device wake up bepipálva az eszközkezelőben.
Visszatettem próbaképp Ryzen balanced-ról sima balanced-ra az energiasémát is de az sem segített.(A desktop gépen sem megy, de ott még a biosban sincs rá menüpont engedélyezni. Asrock B450M-Pro4 + R5 2600)
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz Alvin_ti4200 #3621 üzenetére
Hát ennyi túl van lihegve a cpu mánia
A sok hülye sokkal gyengébb videokártyát tud csak venni (mint az 1070 ami legalább felső kategória)
de a cpu-ból meg a legjobbat azért gratula epic fail.Én is teszteltem 1050-el semmit nem ér a +4 gagyi virtuális szál placebó az egész.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
dewil666
őstag
válasz Alvin_ti4200 #3646 üzenetére
Szerintem is
Le is csaptam rá.
Szóval ha lesz vga akkor elég lehet a 2x4Gb 2400MHz memória?
Ugye kötött az összeg amit tudok költeni sajnos.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Alvin_ti4200 #3643 üzenetére
Már a procit meggvettem! Új bontatlan 3 év garral 35e ft volt.
1600-at akartam de nem találtam jó árban.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Motaba78
addikt
válasz Alvin_ti4200 #3635 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam.
Amint összeállt a dolog, mindenképpen jelzek, hogy kész és mit teszteljek rajt.
Egy a10-6700-at fog váltani a 2400G van elvárás a cserével kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Azért nem semmi, hogy a 2200G nem szerepelt le. Látszik, hogy az AMD a ZEN-el milyen jó munkát végzett.
-
dergander
addikt
Azt ne feledjük, tényleg hogy egy 4mag/4szál CPU egy 6mag/12 szál ellen.
A 2400G-be van SMT tehát ott 8 szál lenne, még kevésbé jönne ki a különbség. 1080P az a felbontás ahol még a CPU és a GPU egál , 1440P vagy felette a CPU háttérbe szorul és a GPU jön előtérbe.
Jó tesztet csináltál, bár jó lett volna egy 2400G ellen odaengedni a 2600-ast, de így is szép
-
palfitom
félisten
Ezt IS jó tudni, köszönjük!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
miresz
veterán
Nem tudom mennyire játszol multit fejlettebb game engine- el rendelkező játékokkal, de ott ég és föld a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Alvin_ti4200 #3618 üzenetére
Egy 12cm be egy 12cm ki fúj.
Igazából még a ház nincs megvéve
Alsó tápos lesz.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3606 üzenetére
Plusz pénzért feleslegesen szunnyadó erőforrást venni, annyira nem jó üzlet, pláne ha arra gondolsz hogy használtan eladni mekkora bukta ezeket a cuccokat.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3604 üzenetére
Uff, az R5 2600 az más liga.
Amúgy megvoltál elégedve a 2200G-vel? -
Vismajor01
addikt
válasz Alvin_ti4200 #3494 üzenetére
Szia!
Láttam a 2200G tesztjeid a topikban.
Én tervezem egy ilyen beszerzését - Én csgozom szinte csak.
Viszont azt elég komoly szinten, a felbontás viszont 800x600 vagy 1024x768.
Szerinted ilyen felbontásra, low graffal elegendő lenne a kraft? Vagyis h 100 fps alá nem esik be.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
consono
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3566 üzenetére
Akkor passzolok
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3562 üzenetére
Akkor a 8.10-es driver vette volna ki? érdekes.
-
kireka
tag
válasz Alvin_ti4200 #3511 üzenetére
Hogy érted hogy nem kell a magasabb órajel? Az mindig jól jön A játékteszteknél biztosan odadobna néhány fps-t. A memória időzítésben is kell lennie tartaléknak, és igen, a CPU fesz is magasnak tűnik ehhez az orajelhez, valahol 1.3V alatt is mennie kellene.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3543 üzenetére
Utolsó BIOS van fent.
Közben néztem a 18.5-ös drivert is, és alapra tettem a bios-t is. Semmi változás. -
törölt tag
válasz Alvin_ti4200 #3543 üzenetére
SMT off esetén nincs alvó mód még start menüben sem, de neki alapból SMT "mentes" procija van.
Más: láttam, hogy csináltál pár tesztet. Ha gondolod, akkor szemezgess ebből a listából, itt a freesync volt a lényeg. A dota 2 4K elírás, valamiért az asztal felbontását írta ki a játék, csak 1080p-ben ment a leírtaknak megfelelően.
-
Huawei
tag
válasz Alvin_ti4200 #3525 üzenetére
Köszi a tesztet!
-
palfitom
félisten
válasz Alvin_ti4200 #3524 üzenetére
Hűűű, fincsi! Az az alaplap tényleg durván néz ki. Várom a fejleményeket!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Huawei
tag
válasz Alvin_ti4200 #3519 üzenetére
Ez a második pályának a legeleje. Fast travel-el elmész Claptrap's Place-re (első pálya). Ezen végig kell menned, de szerencsére gyorsan végig lehet szaladni rajta. És a következő pályán mész pár métert és ez a látvány fogad.
-
Huawei
tag
válasz Alvin_ti4200 #3512 üzenetére
-
kireka
tag
Én is használtam 3066-on, azután 3333CL18on egy ideig, voltak anomáliák, még ha nem is konkrét kék halál, reggelre ujraindult gép pl. vagy kifagyva is találtam a gépet- se kép se hang minden hideg, de be van kapcsolva és kellett neki a biosban beállított IGP fesz, vagyis állandóan igényelte a magasabb SoC feszt.
Visszaraktam 2933-ra és feszítettem CL16-ra és Valley tesztben esett 41-ről 40 fps-re, de még így is a feszítés hozott 1,5 fps-t és ugye a CL18-hoz képest és a cpu is szereti. Nem volt semmilyen probléma egy hete, most is van legalább 4nap uptime. Nem vagyok kötve a tunningolt IGP-hez, tudom szoftveresen állítani, szóval próbálom nem erőltetni a magasabb ramfrekit, de ez a feszítés jó ötlet volt, ez innen van a fórumról, köszi srácok.
3000 felett biztosan az APU is limál, vagy az limitál főleg? hogy mennyit megy a ram, nem feltétlen az alaplap, vagy maga a ram (illetve a rank számít, meg a die...)
Alvin_ti4200: végre valaki aki még nálam is gyengébb chippet fogott ki, ennél még az én 2200g-m is pár százddal kevesebb feszkót kér, az adott órajelhez, amúgy CPU-n nem érné meg egy picit még piszkálni?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3501 üzenetére
Far Cry 3 elég jól megy 1080p-ben is. A 4-nek gőzöm sincs hogy mi a baja a vega 8-al. De az indokulatlanul okádik rajta.....
[ Szerkesztve ]
-
Huawei
tag
válasz Alvin_ti4200 #3487 üzenetére
Pont a Borderlands 2 fog kimaradni? Arra lettem volna kíváncsi. Lécci lécci
-
veterán
Nyomozgattam vásárlás előtt, mert sajnos enyém sem volt rajta a qvl-en, de a korábban linkelt reddit post szerint a kinézett RAM vagy Samsung D-die, vagy Hynx M-die, így a minimum 2933-ra lehetett számítani, úgyhogy megvettem.
De lehet csak mák volt, kijárt már, Kaverinél csak a szívás volt a RAM-jaimmal, még a lapot is le kellett cserélnem (ASUS A88XM-Plusról MSI A78M-E45-re), hogy ne fagyjon csontra kétnaponta, 1333MHz-en is csinálta, nem csak XMP-vel.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz Alvin_ti4200 #3491 üzenetére
Nekem simán megy a RAM 3200MHz-en, XMP-vel.
Ezt csak azért jegyzem meg, nehogy az jöjjön le sokaknak, alig lehet 2800-3000MHz fölé vergődni a 2200G/2400G procikkal.Fura is, hogy nálad megáll 2800-on a 3200-as RAM.
solfilo
-
palfitom
félisten
válasz Alvin_ti4200 #3491 üzenetére
"és van is ötletem, mikből építeném meg" - áruld el, kíváncsi vagyok!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3479 üzenetére
2 hete nyomom a Rise Of The Tomb Raider-t, már amikor a gyerekektől odaférek a géphez. valóban egészen jól megy a masinán nekem is. A grafikai beállításokat én egy kicsit feljebb raktam, médium környékére. Sőt ezen a beállításon szebb a garfika mint PS4-en. Öcsémnek PS4-en van meg, nekem meg ugye PC-én, és összehasonlítottuk. PC-én szebb, legalább is az én beállításaimmal. Felraktam mindent full-ra, kimaxoltam a beállításokat, és megnéztem úgy is. na oda már édeskevés volt. De az a látvány, arra a pár percre, hát akkor elgondolkodtam rajta, hogy csak kéne venni legalább egy GTX1050Ti-t, vagy egy RX570-et.
Rá kellett ébrednem most már a sokadik játéknál, hogy a low-médium, és közepes szűrők-nél a high-ultrahigh, full szűrők között ég és a föld a különbség. Régen a játékokban nem volt ennyi beállítás, és nem is volt ekkora különbség a különböző grafikai beállítások között. Brutális......
és akkor az új Tomb Raider-t még nem is láttam, csak videón...... Azt meg sem próbálnám ezen az APU-n, mert ha minden igaz új motort kapott. Tudsz róla valamit? Mert a Rise Of The TR, ez szinte ugyan az mint a 2013-as Survivor verzió. A motor az tuti, meg a látvány is. -
tzsolesz
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3475 üzenetére
Nyugi, nem az APU nem bírja, ezt én mér körbejártam egy csomószor, mert fiamnak feszt ez a játék kellene. Ennek basszus kell a 16GB ram, és kelle a 4GB VRAM. Talán egy minimális alku lehet ha 16GB ramból megosztunk 4GB-ot a gpu résznek. Sőt nekem el sem indul a játék, ha nem osztok le a SSD-ről 16GB lapozófile méretet. De ennek is a vége hogy a fele játékot ugye SSD-ről játszuk, ami egyenlő iszonyat lag.
A v-shync ami segít rajta, az is úgy ha 30fps-en van. A felbontás nem érdekli, mind1 hogy 720p, vagy 1080p, ugyanúgy lagol, csak maximum nem olyan szép.....Amúgy pl. Forza 3-nál sokan panaszkodnak rá olyanok is, akiknek megvan a megfelelő vasuk hozzá. 16GB ram meg RX580 8GB, GTX1070/1080 stb... i5 8600 vagy i7 7700 mind1, képes lagolni a játék. De van akinél valóban lagmentes. Radeonok egyébként háklisabbak a játékra.
A Forza 3, és 4 -et is teszteltem. A Forza 3 kicsit jobban megy, de ott a fesztiválhoz érve az első futam játszhatatlan volt, ahhoz képest hogy az odavezető út (bevezető játékrész) még tűrhető volt.
A Forza 4 már odavezető úton is iszonyat akadt, kb. 6-7 másodpercenként egy lag.Fontos kérdés: Miért nem működik az energiatakarékossági beállításokban beállított értékek? pl. 10 perc monitor kikapcs, 30 perc alvás stb... Akármit csinálok nem kapcsol ki a monitor, és nem is alszik el a gép....
Képes reggelig úgy menni ha úgy felejtem a gépet. Egy jóideje ezt csinálja...... Egyik profil sem működik....[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz Alvin_ti4200 #3472 üzenetére
Farcry5-el nézd meg
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
tomic
addikt
válasz Alvin_ti4200 #3388 üzenetére
Na örülök. Ugye,hogy nem annyira rossz ez a lap.
Ramod nem tudom milyen és így nehéz is megmondani miért "csak" 2900-on megy.De lehet csupán csak azért mert nem szereti.Vagy maga a ramod ennyit bír. Lapunk listáján rajta van?
Mondjuk az enyém sincs rajta csak a 2x8gb változat de mégis megy benne.Próbáld esetleg ki majd egy másik rammal is ha van rá lehetőséged.Még nyersz majd egy kevés fsp-t .Hogy tudom,hogy tuti 1650 megy az IGP? Onnan,hogy monitoroztam. MSI Afterburner progi is pl ki írta.Plusz én videó nézéshez is használom madvr-el.Korábbi lapnál kiteszteltem, és tudom,ha az 1080i filmeket nem húzott procival illetve leginkább ramokkal nézem akkor akadozik a lejátszás.
Korábban csináltam egy képet,igaz itt 1725 volt a mhz.
hokuszpk Ha jól emlékszem nekem is kb ennyit kellett adnom mikor fixre állítottam az előző b350 Giga lapban.Itt még nem volt kedvem kísérletezni.
[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3388 üzenetére
hm. socnak nem lesz sok az az 1.275 ?
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
kireka
tag
válasz Alvin_ti4200 #3374 üzenetére
Az én tapasztalataim:
Auto módban a cpu állítja be a feszültséget a mindenkori működési körülmény és az órajel alapján, szóval állandóan változik, ha a még turbo is be van kapcsolva akkor 1.5V-ig is elmegy és fittyet hány a ryzen masterben beállított orajelre is. 1,5 Volt manuálisan már nem ajánlott érték.Amint a procit az alapórajel fölé állítjuk akkor azonnal és véglegesen (újraindításig) overclock módba kapcsol és tartja az adott órajelet. Nálam 1.4 Voltra áll, ha a biosban adom a szorzót, ha programmal akkor az adott értékre.
Az igp overclock módja független a CPU overclock módjától és az IGP és a SoC feszültség szinkronba kerül.
Erős memóriatuningnál egyébként sem ajánlott ha a SoC feszültség alapon van (erről megy a memóriavezérlő is), kis emelést igényel, ez amugy is egybevág a húzott IGP igényeivel, legbiztosabb a Biosban fixálni egy moderált értéket (nálam ez 1.2375V az 1500 MHz-hez) - 1.3 Volt felett megsülhet a proci, erre állítólag tényleg érzékeny.Amint a CPU vagy a SoC/IGP feszültséget BIOS-ban fixáljuk a ryzen master többé nem tudja állítani és az általa kijelzett értékek sem helyesek. Nálam a cpu auto-n van (szoftveresen állítom) az IGP fixen, a nem fixált IGP okozott instabilitást 2933 feletti memória órajelen.
Terhelés nélkül, vagy minimális terheléssel mind az IGP mind a CPU fix és erős tuningja sem jár jelentős fogyasztásnövekedéssel <10W, azaz hőtermeléssel. Az emelkedés inkább SoC , mintsem CPU oldalon mutatkozik.Most stabil a 3066-os ram orajel, 1500-as IGP-vel, de a biztonság kedvéért a CPU-t sem húztam mostanában egy könnyed 3,7 GHz fölé. Mióta Biosban fixáltam a SoC/IGP órajelet+feszültséget ÉS nem tuningolok 3,8GHz-re nincs kék képernyő. Szóval most vagy tovább húzom a CPU-t, vagy a RAM-ot vagy bekötöm a HDD-ket és élvezem a stabil működést...
-
tomic
addikt
válasz Alvin_ti4200 #3379 üzenetére
-
tomic
addikt
válasz Alvin_ti4200 #3379 üzenetére
Megpróbálok a nap folyamán.
Csatlakozom az előttem szólóhoz .Azért azt lássuk be egy ilyen kis lapban is óriási teljesítmény egy ilyet is összehozni főleg úgy ,hogy nem egy kimondott tuning lap. -
tomic
addikt
válasz Alvin_ti4200 #3377 üzenetére
Biosból állítottam mindent. Semmi féle más programot nem használok.Egyedül a HWINFO-val ellenőriztem a hőfokokat.
Az előző B350 lapom is Giga volt.Az is ment így mint ez.Annál viszont elérte a 100 fokot is a szenzor ilyen beállítás mellett.Igaz forró nyári napokban használtam.Lehet egy BIOS-reset nem ártana neked.Csak egy ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
apa111
aktív tag
Szia!
Nem hogy ez ,de egyik se ajánlott tuningra ezen az áron tudtál volna venni egy komolyabb lapot,bár tudom nem az volt a cél hanem egy htpc gép épitése -
tomic
addikt
Nekem ugyan ez a deszkám van.F2 biosom van nekem is.
A GPU 1650mhz-en megy, a procim 36 szorzóval. A ramok 3400mhz atom stabilan mennek az egész géppel együtt vagy kb 1 hónapja.A lapom nem melegedett 80 fok fölé.Pedig csak egy Antech I600-ban van elrejtve és mindössze egy db Swift venti van benne.
SSD max 60 fok.
Az XMP profil szépen beállította az időzítéseket. Egyedül a 3600mhz ramok miatt a 3400mhz-ra való állítást kellett nekem megcsinálnom.Se a 3400,se a 3200 nem elvárás ugye ennél a lapnál hiszen jócskán tuningnak számít.
A feszeket én fixáltam.Mind a ramét mind a többit.Hogy most az XMP profil nem állította be az 1,35v feszt,na bumm.Ennyit csak megbírsz csinálni hiszen tuningolsz.
Ryzen Master-t nem használom mert szerintem semmire nem való.
Feszültség ingadozásokat megnézem, de én nem láttam ekkora ugrásokat emlékeim szerint.Szóval én nagyon is ajánlom. Inkább mint a kesze-kusza bios-os AsRock szépségeket.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Alvin_ti4200 #3361 üzenetére
Lesz benne VGA?
A Proci hűtő nem az ideális állásban van. 90 fokkal kéne elforgatni,hogy jobb legyen a hűtése ,feltéve ha a memóriától elfér.[ Szerkesztve ]
-
kireka
tag
válasz Alvin_ti4200 #3338 üzenetére
Tényleg szín alapján válogattad össze a komponenseket ? Üt. A ház is narancs? Kicsit korán van nálad karácsony
-
tzsolesz
nagyúr
De fasza kis konfig lesz ez. Gratulálok az új szerzeményedhez.
-
tomic
addikt
Jééé nekem is ilyen lapom van.
Sajna tényleg csak 1 csati van a ház hűtésének de szerintem ehhez a konfighoz elég is ennyi.
Nem egy melegedős a lapocska.
Procid melyik? Így nem derül ki a dobozról. -
veterán
válasz Alvin_ti4200 #3303 üzenetére
Akkor nem marad más, mint a vásár, aztán ha nem megy, elállni a vásárlástól. A fenti linken a DP 1.2 elvileg át tudja vinni az 1440p@144Hz-et, de hogy ez csak elméletileg lehetséges e, vagy minden DP 1.2 alaplapi kimenet tudja, azt nem tudom. Vagy jön valaki okosabb és megmondja a tutit.
solfilo
-
Mercutio_
félisten
válasz Alvin_ti4200 #3298 üzenetére
Itt azt írják hdmi 2.0-t is tud, vagy csak a csati, a kimenetre valójában nem olyan jelet küld ki?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
veterán
Eddig mivel hajtottad a monitort? Azon milyen DP csati volt?
solfilo
-
nagyúr
Nekem az van, nagyon nem melyedtem el a beallitasaiban, de korrekt lap.
Ha valamit tudni akarsz szivesen megnezem, vagy letesztelem, de keznel csak egy samsung PS51E8000 van, vagy egy LG 34UC79G monitor.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
veterán
válasz Alvin_ti4200 #3293 üzenetére
Elvileg DP 1.4-et tud, annak meg megy a 4K 120Hz is ugye. Inkább az alaplap specifikációját kéne túrni, hogy azon milyen DP van.
De ahogy nézem a DP 1.2 kimenetnek is kéne tudni az 1440p@144Hz-et, legalább a wiki oldal szerint.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
félisten
válasz Alvin_ti4200 #60 üzenetére
Ez engem is érdekelne, főleg hogy a Starter Edition ingyenes.
És akkor már SC2, HotS is jól jönne, köszike!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest