- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Ennél jobban nem mindig fogja visszavenni. Nekem 3600X-em volt és az is ritkán járt 3Ghz alatt. Esetleg indítsd el egy 4k-s videót youtube-on és azalatt nézd meg, ha csak a gpu van terhelve úgy emlékszem alacsonyabb órajelre áll be.
Szerk.: Illetve érdemes feltenni a legfrisebb AMD chipset drivert természetesen.
-
törölt tag
Pár kattintást megér a dolog. Amúgy ha olyan lappal rendelkezel, amivel lehet tuningolni a 200GE-t (elvileg friss msi bios-ok támogatják), akkor érdemes volna még kipróbálni, hogy fixált igp órajelen is előfordul-e. Ha tuningolod az igp-t, akkor nem veszi vissza az órajelet. Szóval akár 10 mhz-es órajelmódosítással tesztelhető. Kb itt fogytak el az ötleteim.
-
törölt tag
Chipset drivert raktál fel vga driver előtt? Régebben erről is volt diskurzus, mert sose raktam fel, és utoljára mintha kipróbáltam volna ezt a verziót.
Milyen energiasémát használsz? A teljesítménycentrikust szoktam javasolni, vagyis nekem azzal még nem volt gondom, üresjárati fogyasztásra nem nagyon volt hatása emlékeim szerint. -
törölt tag
Többen panaszkodtak chrome alatt videó indításnál fekete képernyőre, nálam megoldotta egy új rendszer, de többeknek ez sem oldotta meg. Valaki javasolta a hardveres gyorsítás kikapcsolását a chrome-ban, ezen kívül kb csak böngésző csere jöhet szóba. Többen dedikált kártyát akartak venni, sőt valaki már túl is volt rajta.
Driveres probléma lesz valamilyen szinten, de szerintem köze lehet az utolsó win frissítésnek is. Még korábban leírtam, hogy ilyen esetben jó volna leírni a win és a driver verzióját, hátha rá tudunk jönni, hogy melyik verziók okozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest