- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
válasz tzsolesz #3480 üzenetére
Én már rég megtettem ezt a lépést és cseréltem egy 1050-re 35-ért mert sajna kevés a vega a mostani játékokhoz
Azért írtam a kollégának a farcry5-öt és egyre több játék lesz ami megfogja és be kell látni hogy 720p meg very low azért már egy olyan szintet képvisel ami távol van a jó játéktól és jó játék alatt nem az ultrázást értem.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Alvin_ti4200
félisten
Olyan nagyon sokat nem változtattak a motoron, inkább az eddigit fejlesztették tovább (pl. bekerült a Ray-tracing támogatás, igaz, még mindig nem elérhető a hivatalos játékban). Azonos látványvilághoz kb. azonos sebesség társul és a Shadow of the Tomb Raider is elég jól konfigurálható (azok alapján, amit eddig láttam belőle).
-
Nimda
addikt
Bizonyos beállítások 2400G-vel mehet még feljebb is. Igaz csak FHD, de teljesen élvezhető az fps.
Én is elgondolkoztam a májusi driver visszarakásán, mert nem vettem észre javulást. A régi hibák most is jelen vannak, sőt, már volt kékhalálozás is, ami a régi driverrel nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest