- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz
BookerDeWitt #32484 üzenetére
Nekem így megy már hónapok óta tökéletesen a Asus 290OC kártyám. szerk: Ha nem teszed fel a CCC-t(ami szerintem tök felesleges msi afterburner mellett), akkor két reg kulcsot át kell írni, ha hdmi-n akarod tv-n használni, mert úgy lesz fekete keret a képernyő szélein. Most nem tudom a dolgot pontosan, de majd ha kell megnézem otthon.
-
vg
addikt
válasz
BookerDeWitt #32400 üzenetére
Úgy tedd fel a dirvert-t, hogy az a acp application ne legyen bepipálva installáláskor, a CCC se kell szerintem. Úgy nem lesz fekete képernyő.
-
RolEnD_
tag
válasz
BookerDeWitt #32471 üzenetére
Én kaptam VRM hűtőket hozzá (nem túl acélosak), de teszik a dolgukat. Úgy, hogy majdnem teljesen kussban van a hűtés, 75fok a max. GPU. A VRM1 (ez melegszik jobban) előfordul, hogy súrolja a 85-90 fokot. Ha maxra tekerem a ventit, akkor van hangja viszont a VRM is simán tartja a 70fokot. Viszont úgy meg én nem bírom elviselni a hangját.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BookerDeWitt #32471 üzenetére
peter vagy peter2?
nekem utóbbi van. a kisebbik vrm hűtését csak barkácsolással lehetett megoldani, de nagyon stabil a téma. normál használat közben nem megy 60fok fölé egyik szenzor se, tökig hajtva meg 70fokot nem éri el. -
RolEnD_
tag
válasz
BookerDeWitt #32466 üzenetére
Én azt olvastam, hogy a ram nem kap elég feszt. Ezért hibázik. Valami igazság lehet benn, mert nekem az előzőekben írt változtatásokkal a hiba 95%-ban megszűnt. Egyedül akkor jön elő, ha elfelejtem feltekerni a ventiket és túlmelegszik a VRM. (ventizabályzóval állítom a VGA hűtését manuálisan, Raijintek Morpheus van a 290-en)
-
RolEnD_
tag
válasz
BookerDeWitt #32464 üzenetére
Érdekes, nekem a BF4 alatt soha nem csinálta. Viszont Witcher 3, GTA V rendszeresen.
BIOS update nálam is megvolt. Több variációt is kipróbáltam, sajnos úgy nem történt változás és igen, Elpida ram van rajt. -
RolEnD_
tag
válasz
BookerDeWitt #32410 üzenetére
Nekem is csinálta, kb. fél évembe került, mire stabil lett.
Levettem a memória órajelet 1200MHz-re, meg emeltem a feszültségeken.
- Core Voltage +30
- Power Limit +30Meg a Core Voltage-nál van egy lenyitható fül jobb szélen (most fejből nem tudom a nevét), ott is emeltem valamennyit. Így 90%-ban stabil.
-
válasz
BookerDeWitt #32410 üzenetére
én ezt a megoldást tudom. néhány kollégánál feszültségemeléssel sikerült stabilizálni a kártyát, de nem tudom, kinek sikerült, és mennyi ideig. kalappal!
-
válasz
BookerDeWitt #32400 üzenetére
visszrakod az eredeti hűtést, és garanciáztatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged