- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sulu1701 #20297 üzenetére
Szerintem február- március körül itt lesz az új 3xx széria (hacsak bombaként be nem dobnak valamit december közepén...), erre írták, hogy várj egy kicsit...Valóban jó áron vannak most a 290/X-ek, de az ús széria megjelenése után 50k körül lesz az áruk...Ha most beinvesztálsz egy csomó pénzt, akkor garantált a nagy bukó tavasz környékén.... Inkább egy új szériás 380X... Szerintem...
-
Joshi
titán
válasz
sulu1701 #20297 üzenetére
Szerinted egy bejáratott vga ami már több mint egy éves tartani tudja az árát? Hát nem, sőt a zöldek tettek róla hogy még inkább amortizálódjon az AMD. Sajnos v nem sajnos ez a helyzet. Ha nem feltétlenül sürgős a vétel akkor inkább várd meg a 3-as szériát és az akkori árakat. Szerintem a 290-ek sokkal olcsóbbak lesznek mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged