- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
odorgg #11688 üzenetére
Sajna nem lehet szétszedni (szépen
). A hűtőcsere idején ez volt az első gondolatom, hogy az a keret milyen fasza lenne a VRM-(ek)et és a VRAM-okat hűteni............ Aztán azóta nem foglalkoztam vele, vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy mindig eszembe jut, hogy fel kéne adni egy hirdetést ref. hűtő ügyben, de végül mindig elmarad.
-
-
SzlobiG
félisten
Kapcsolgattam én mindent sose lehetett 100%-ra kilőni eleve a Windows is erre épül akármit csinálsz használja és ugráltatta az órajelet amikor 680-ra váltottam meglepően tapasztaltam, hogy beton stabilan 2D-n jár a vga hangtalanul legyen az bd nézés vagy netezés esetleg PS-el kép szerkesztés.
-
daveoff
veterán
Ezzel csak plusz tartalékot hagytak a kártyában, amivel később akár még több teljesítményt tudnak felmutatni egy jobb hűtéssel. A várt teljesítményt így is hozza, és a ref hűtők eddig se voltak erősségei az AMD-nek. Mondjuk a 7990 hűtőjét nagyon eltalálták, azt kellett volna valahogy rászerkeszteni a 290-re is.....
-
Én már nem bírok várni kell vmi a gépembe.
Addig amig kitisztul a helyzet mindkét oldalon.Majd kötök kompromisszumokat grafikát illetően,mert a 3 monitort nem adom lejjebb.
Csak nem tudom eldönteni addig mi legyen.
[link]
Sztem ezek nagyon jó árak.
7970 Matrix
MSI Gaming OC 280X
MSI 760 Gaming OC 4Gb [link]
Ezek az MSI Gaming cuccok közel állnak a szívemhez.
Szívesebben látnék NV-t a gépemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged