- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
andro93 #6913 üzenetére
Persze, hogy nem kapnak mellé, mivel nincs odaírva, hogy jár hozzá! Fent van az oldalukon egy csomó olyan példány, ami mellé jár... oda is van írva hozzájuk, hogy BF4 Edition! Ahhoz jár, ott számon lehet kérni, ha nincs benne a dobozban.
Ez a dobozos verzió nem tudom, hogy jön most ide... mindig kód jár az ilyen akciókban.
Hogy sántít-e náluk valami, arról fogalmam sincs... egy biztos, reklamálni csak azért lehet, ami a megvételkor fel volt tüntetve a termék mellett. Jelen esetben nem volt semmi odaírva, ergo néma csend és hullaszag így utólag...
-
-Solt-
veterán
válasz
andro93 #6899 üzenetére
Itt, ennél az üzletnél, ahol egyértelműen jelezve van!
DE, az IPON oldalán nincs odaírva mellé semmi, plusz a Sapphire hivatalos oldalán is egyféle TRI-X verzió van az R9 290X-ből, és ahhoz nem jár BF4!
Lehet ezt ragozni, de nincs igaza a srácnak... akkor reklamálhatna, ha olyat rendelt volna, aminél szerepel, hogy BF4 edition...
-
csabsz13
aktív tag
válasz
andro93 #6892 üzenetére
ez ma jelent meg IPON-on?!?!
erre a nonX 290 ASUS-ra vártam már december vége óta!
meguntam és pont 1 hete vettem egy 280x-et, mert sehol semmit nem lehetett tudni ennek az érkezéséről + 280x sem volt már 1,5 hónapja - amikor rendeltem, akkor is eltűnt 1-2 óra után.
mondjuk imádom, nagyon jó, főleg GTX560 utánmondjuk gondolkodom rajta, hogy ha majd 6-8 hónap múlva lentebb lesz a 290 ára, akkor kicserélem őket
amúgy pedig árban szerintem nem vészes, 140.000 Ft a GIGABYTE nonX 290 is (bár ez is vicces, hogy a BF4 edition meg 135.000 Ft
)
-
SimonYana
addikt
válasz
andro93 #6828 üzenetére
Nem sokkal drágább , mint a szuper hűtés az VGAkon.
Igaz emellett kell még egy komplett víz rendszer , ami tényleg nem kis pénz , de amint látjuk a mai VGA-k igen csak forrófejűek és ha nem tudod lehűteni , akkor vissza is veszi a teljesítményt! Így van ez a Zöldeknél is , csak azok kicsit (nagyon) túl vannak árazva! -
SimonYana
addikt
válasz
andro93 #6822 üzenetére
Értem Én ! Ezért teszem rá ezt!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
andro93 #6814 üzenetére
A legjobb a TRI-X hűtésben, de nagyon hosszú meg kell nézni elfér-e. 305mm
Az MSI egy incifincipinduri hajszállal talán gyengébb, de ez is inkább csak erős tuningnál jön ki, mert hangra van kihegyezve a hűtője.
A giga meg a 3.Teljesítményben mind a 3 egyforma, csak a hűtésük más.
BF4-et meg itt a fórumon/aprón egy ötösért kapsz kb.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest