Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON_01
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem automatikusan telepítette, mivel úgy állítottam be és az hogy whql semmit nem jelent a megbízhatóság szempontjából. Ráadásul szétbarmolta a Win--t is, azt is újra kell raknom a hétvégén. Most visszaraktam a 21.2.3.-at nekem ezzel tökéletesen ment. Az új 21.5.2-es már javított verzió állítólag, de én most maradok a régin egy darabig. Én az elmúlt 10-15 évben talán ha 3 x használtam ezt is beleértve whql-es AMD csomagokat, soha nem volt ilyen problémám.
-
LEON_01
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ne használd ezt a verziót, mert nem jó. Előtted írtuk ketten is.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
vagy fokozatosan vegyél vissza az órajelből mind a memórián mind a magon vagy emeld a feszültséget mindkettőn
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ott vlmi mással lesz gubanc sajnos
-
TIT
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Lehet bányászbios is rajta.
-
regener
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Driver telepítésénél válaszd ki a További opciókat lenyitva a "Gyári visszaállítás"-t, azaz akkor letörli a fentlévőt teljesen és újraindítás után rakd fel ismét (akár a Full Install helyett a Minimal vagy Driver only módban), ha úgy sem jó akkor próbálj meg egy tavalyit.
Ha bios kapcsolós a kártyád akkor kapcsold át hogy úgyis csinálja-e.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
De lehetsz hardver hiba is.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Esetleg teszteld linux alatt is (live rendszer)
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én rögtön másra gondolok ,nem biztos hogy egy "driver" miatt fagyna le egy gép ,inkább hardver hiba ,legyen az bármi ami a gépedben van.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
én 55 colon nézek full hd-t erre tökéletes a 480
és egy pixelt sem látok
(nézőtáv: 4 méter) bocs az offért dehát Size does matter 
-
BReal
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Azt írta, hogy monitor, szóval ha tényleg olyan közelről nézi, arra már bőven kell. Ha monitorként használod a monitort (=nem TV nézési távolságból), akkor már 32"-tól jöhet a 4k.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szerencsére 1155-be egy i7 2600K-t már 40 körül el lehet csípni, és azért 4.5 körül már az is elég jó.

-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
köszönöm az infokat

ezt maximálisan kihajtja pont ezért gondolkodtam a 480-on.
Azonban procit még egyelőre nem akarom cserélni, majd inkább a jövőben egy i7, ahogy (#8888) Lord Vader is írta, és akkor majd lehet megint egy újabb/erősebb vga-t választani
a jelenlegi 270x-em után, úgyis tátott szájjal fogom nézni, hogy a 470-nel milyen szépen futnak a játékok
(#8891) BReal
Jólvan, köszi. Vásárlást úgysem holnap tervezem, még utánajárok máshol is, de először nyilván itt érdeklődöm -
schawo
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Csak és kizárólag.
-
schawo
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Egy alacsonyabb órajelű i5-től ez teljesen normális.
-
BReal
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Regisztrálni kell, igen. Ha erre gondoltál.
Én hülye használom még a pontgyűjtő részét is: a napi egyszeri community megtekintésért adja az 5 pontot, minden egyes játék optimalizálásért is ad valamennyit, bár a játékért nem adja a maximum talán 60 pontot (semmit sem ad már). Meg elvileg streamelésért is jár pont. Úgy 1,5 éve a pontokat be lehetett váltani játékokra (köztük volt 1-2 számomra nagyon tetsző, pl Dirt3-ezt be is húztam- vagy Devil May Cry, valamelyik Hitman, Shogun: Total War 2, Thief, Murdered: Soul Suspect stb. stb.), illetve voltak napi, heti és havi sorsolások, amire "tombolát" lehetett venni, valamint volt hardver is (270 és 270x kártyák), viszont ha jól tudom, azt Magyarországra nem szállították ki. A Dirt3-ra volt elég pontom (5000 pont volt talán), viszont a többi játékra mire összegyűlt, már kivették a kínálatból őket. Most csak ilyen online fosokhoz lehet ingame tartalmakat venni. Jó lenne, ha megújítaná majd ezt a promóciót az AMD - és nem nullázná a pontokat, mert elég sok van már. 
-
aginor
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pedig a Raptr jobb szerintem. Experienceel kén nagy bajom volt anno: 1. borzasztó lassan indul el (ez volt a kisebbik), 2. nem lehet a játékokat csak az általa megadottra beállítani, nincs lehetőség az egyéni finomhangolásra.
AtHoS: pedig én pont most gondolkodok 21:9-es monitorra váltani..

-
jety91
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
en meg pont ruhelltem, h mindig belenyult a jatek grafikajaba, neha az utan is h beallitottam. Kinek a pap kinek a papne...

-
myckey
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Azmiaz a raptr? Olyan van? Minek az?
Azt hittem, ótó non install, vagy delete
Nem kell raptor.

-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Javaslom az utolsó 3 hozzászólás elolvasását: [link]
1. Lehet a egér árnyék kikapcsolása megoldhatja a problémát
2. Valakinek GTX 1060-ra váltásnál jött elő.
Ezek alapján lehet ez nem is annyira AMD driver bug, mint inkább valami Windows-os hiba, ami videókártya váltásnál jöhet elő.
További érdekességek a bug-gal kaplcsoaltban: [link]
-
jsk
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az nVidia-nál is elfordul. Elég sokat kutattam utána, hátha sikerül megoldani. nVidia tulajoknál is előjött. Ez inkább a win10 egyik kicsi kedves meglepetése.
-
jsk
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Amennyiben a Windows 10-ed van, akkor az okozza. Nálam is elmegy, amióta Windows 10-et tettem fel. Másnál is előjött ez a hiba. Valakinek meg hibátlan. Mindent megpróbáltam, de továbbra is elmegy a hang hdmi-n keresztül. Maradt az alaplapi hangkártya, jack-el rá a hangfal, és azóta boldog az asszony a youtube előtt.
-
Tom5
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Apucy01
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez egy a GPU-Z által kitalált mérőszám a tuningolásra. Minél nagyobb annál jobban lehet húzni a VGA-t.
én nem tulajdonitok neki túl nagy jelentőséget...
-
Pubszon
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ezen meg az Asus strixen gondolkodom én is.
Köszi.
-
olymind1
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Geforce Experience AMD megfelelője: Raptr
-
windlord
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Koszonom, ilyesmire lettem volna kivancsi.
-
windlord
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
FullHD -ban is latom, erzem a 480 elonyet?
-
noblem1983
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem is ez tetszik de még várok egy kicsit. A 270X-emet is el kell majd passzolnom de ennyiért már tényleg jó ár.
-
BReal
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pár szösszenet Iponról Gigabyte termékek adatlapjáról:
"Hát nem tudom. Nálam most döglött meg a 3. Gigabyte 1070. Nevezetesen nem kapcsolt be a ventilátor amikor kelet volna, és megfőtt a gpu. A másodiknak táp hibája volt, a 3. ram hibás."
"1060-ast olyan hűtővel szerelik, hogy már alap hőmérsékleten throttlingol a kártya."
-
BReal
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
A Giga hűtéséről ebben a szériában többen írták, hogy gyengébb (mind AMD, mind NV oldalon), ASUS esetében amennyire tudom, csak a 470 profilja lett szarul belőve, a 480-nal nincs baj, se a Geforceokkal).
-
Zeratul
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
MSI, XFX , Sapphire kb. ebben a sorrendben.
Jut eszembe tegnap bugzott az afterburner mert szabályoz időközönként felpörgette max a venti fordulatot, majd vissza. Az program újraindításával megszűnt.
-
giornalista
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
ma még igaz, amit írsz a 4gb ramról, de azt gondolom, a 480 már "megérdemli" a 8gb ramot. plusz éveket jelenthet, mielőtt cserélni "kell" majd (nyilván fullhd-high+ beállítások esetén). arról nem is beszélve, hogy milyen nehéz lesz jó áron eladni egy 4gb-os RX 480-at mondjuk 3 év múlva - épp úgy, ahogy most sem kapkodnak a 2 gigás off GTX 960-ak után). természetesen ez csak spekuláció, nem pedig szentírás.
-
giornalista
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
személyes véleményem, hogy 4gb-osban a 470 éri meg, 8 gb-osban meg a 480.
a 4gb-os RX 480-nál előbb "fogy el" majd a memória, mint a tudás.
a 8gb-os RX 470-nél meg előb fogy majd el a tudás, mint a memória.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Próba
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és egy pixelt sem látok
(nézőtáv: 4 méter) bocs az offért dehát Size does matter