- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
Szia
Nekem is ugyanilyen kártyám van amit kb 4 hete vettem. Ugyanezekbe a problémákba futottam bele mint te.
Lényeg hogy nyugodtan vedd le 1100-ről 1000 körülire a feszt. Nekem 1000en van és így működik tökéletesen, csak sokszor újraindítás után az Adrenalin eldobja a beállításokat..
ilyenkor újra be töltöm a profilt.Persze az a óvatosság kedvéért haladj - 20-as értékekkel 1100-ről lefelé!!
-
AtHoS
nagyúr
Mondjuk én filmezésnél szoktam HDMI-n keresztül küldeni a hangot erősítőre (természetesen a képpel együtt) és az elmúlt időszakban 2-3-szor próba erejéig néztem meg menet közben bekapcsolva az erősítőt rendben van-e a hang. Most vasárnap felvételről megnéztem az F1-es futamot és azalatt a kb. 2 óra alatt nem volt problémám a hanggal.
Az RX470 előtt HD6950 kártyát használtam, amivel azért több filmet is sikerült megnéznem, tehát jelentősen több órán keresztül nem volt gondom a HDMI hanggal. Igaz ez Win7-Win8-Win81 és most Win10-re is.
Nálam a monitor DP-n keresztül van csatlakoztatva és 10m hosszú HDMI kábellel van az erősítő a VGA-ra kötve.
Esetleg befolyásoló tényező lehet a probléma felmerülésekor HDMI-n küldött hang formátuma is.
Milyen körülmények között szokott előjönni a probléma?
-
Yany
addikt
Sajnos nem Win10.
Ugyanez a bug előjött nekem is most, de... az előző kártyával is. A ciki, hogy a két szitu elég külöböző:
Most: MSI RX 480 + 16.9.1 driver + Win10 Pro x64 + FireFox + BF3 + Asrock Z68 Extr3 Gen3 + 2500K 4GHz + 8 G RAM
Régen: Sapphire HD7870 + 16.2 driver + Win7 Pro x64 + FireFox + BF4 + Asrock Z68 Extr3 Gen3 + 2500K 4GHz + 16 G RAMegy kis +info: bf és firefoxot azért írom, mert a neten sokan (nv oldalon is!) írják, hogy pl. firefoxban a tabok fölött elvitt egérkurzor esetén jön elő a leggyakrabban és a bf-fel is lehet összefüggés
-
Speeedfire
félisten
Hát ez nagyon f*sza.
Nvidia alatt ilyen bajom nem volt, itt meg random eldobja és csak a gép restart oldja meg. Pedig már a drivert is frissítettem már.
Elvileg van optikai bemenet a tv-n lehet át fogok akkor állni arra. Csak emiatt meg feleslegesen plusz egy kábel, mert nem tudnak normálisan megírni egy drivert....
Maradni kellett volna az nvidia mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest