Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Regisztrálni kell, igen. Ha erre gondoltál.
Én hülye használom még a pontgyűjtő részét is: a napi egyszeri community megtekintésért adja az 5 pontot, minden egyes játék optimalizálásért is ad valamennyit, bár a játékért nem adja a maximum talán 60 pontot (semmit sem ad már). Meg elvileg streamelésért is jár pont. Úgy 1,5 éve a pontokat be lehetett váltani játékokra (köztük volt 1-2 számomra nagyon tetsző, pl Dirt3-ezt be is húztam- vagy Devil May Cry, valamelyik Hitman, Shogun: Total War 2, Thief, Murdered: Soul Suspect stb. stb.), illetve voltak napi, heti és havi sorsolások, amire "tombolát" lehetett venni, valamint volt hardver is (270 és 270x kártyák), viszont ha jól tudom, azt Magyarországra nem szállították ki. A Dirt3-ra volt elég pontom (5000 pont volt talán), viszont a többi játékra mire összegyűlt, már kivették a kínálatból őket. Most csak ilyen online fosokhoz lehet ingame tartalmakat venni. Jó lenne, ha megújítaná majd ezt a promóciót az AMD - és nem nullázná a pontokat, mert elég sok van már. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Napelem
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én hülye használom még a pontgyűjtő részét is: a napi egyszeri community megtekintésért adja az 5 pontot, minden egyes játék optimalizálásért is ad valamennyit, bár a játékért nem adja a maximum talán 60 pontot (semmit sem ad már). Meg elvileg streamelésért is jár pont. Úgy 1,5 éve a pontokat be lehetett váltani játékokra (köztük volt 1-2 számomra nagyon tetsző, pl Dirt3-ezt be is húztam- vagy Devil May Cry, valamelyik Hitman, Shogun: Total War 2, Thief, Murdered: Soul Suspect stb. stb.), illetve voltak napi, heti és havi sorsolások, amire "tombolát" lehetett venni, valamint volt hardver is (270 és 270x kártyák), viszont ha jól tudom, azt Magyarországra nem szállították ki. A Dirt3-ra volt elég pontom (5000 pont volt talán), viszont a többi játékra mire összegyűlt, már kivették a kínálatból őket. Most csak ilyen online fosokhoz lehet ingame tartalmakat venni. Jó lenne, ha megújítaná majd ezt a promóciót az AMD - és nem nullázná a pontokat, mert elég sok van már.