Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
grizlisandor #44700 üzenetére
Jaja, én is elgondolkodtam hogy az Alzás 50.000-es RX590-bedobjam-e a köztudatba 150.000-ért... 🤣
-
Pferi
senior tag
válasz
NdrewSunix #44678 üzenetére
Nem azért linkeltem hogy bárki is megvegye, hanem a brutálisan elszállt ár miatt.
Ugyanilyen VGA-k vannak 2 gépemben is, tökéletesen működnek, 40.000 körül vettem mindkettőt anno... -
Pferi
senior tag
XFX Radeon RX 580 GTS OC Videokártya, 8GB, 256-bit
Emag raktáron:
248.000 Ft...
[link] -
Pferi
senior tag
A mostani árak nagyon elszálltak, vettem fél-1 éve is itt az aprón 40-ért több RX 580 8GByte-os-at, most meg nem is nagyon van hirdetve.
-
Pferi
senior tag
450W-os minőségi tápegység simán visz nálam egy Ryzen 5 2600X + RX 590-es VGA gépet. Ha jó minőségű a tápegység akkor bírnia kell.
-
Pferi
senior tag
válasz
inf3rno #41510 üzenetére
Egy ismerősöm járt úgy régen, hogy egy kisebb vagyonért rakatott össze 1366-os platformot (amikor még az volt a csúcs), i7-es cpu, ASUS szuper alaplap, 12 giga tuningmemória stb.
Munkára vette a srác, profi fotós, video-és fotófeldolgozás, ilyesmi.
És raktak a boltba a gépbe egy HKC tápegységet... -
Pferi
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #39492 üzenetére
Én is a 19.12.1-es drivert használom, mert a 20-as driverrel fagyott 1-2 játékom durván, úgyhogy inkább maradtam a 19-esnél.
-
Pferi
senior tag
válasz
NdrewSunix #38626 üzenetére
Nem ügyes, hanem erős volt, ha azt a fémlemezt meg tudta hajlítani...
Esetleg szereld le azt a fémlemezt és satuban óvatosan meg lehet oldani. -
Pferi
senior tag
[link]
Asus Radeon RX 580 Dual OC videókártya, 4GB GDDR5, 256-bit, egész jó ajánlat, ráadásul az Amdrewards-os játékok is választhatók hozzá. -
Pferi
senior tag
-
Pferi
senior tag
Én is tesztelgetem ezt az Alzás XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition-t, eddig teljesen jónak tűnik.
Pár játékkal kipróbáltam, nem fagy, nem dob ki, a Division 2 is DX12-vel 2 órás játék után sem volt gond.
Max. 70 fokos 2300-as fordulaton, nem is hallom a hangját, idle-n meg ugye 0 rpm.
A Borderlands 3-tól megszabadultam, igy 41.000 Ft-ban állt meg a kártya, és eddig hibátlan.
Egy 8 éves I7 2600 (4000MHz) és 16 Giga Ram mellé tökéletes. -
Pferi
senior tag
Újra elérhető Alzán a jóárasitható XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition.
46-ra le lehet kuponozni.
[link] -
Pferi
senior tag
válasz
Alcsi69 #37745 üzenetére
Hát az alaplap ránéz a vga-ra, és lenézően megjegyzi: "Bakker, ezt akarjátok belémdugni?!?!?!"
Ha nagyon gyenge proci lenne a vga mellett, az visszafogná esetleg a rendszer teljesítményét, de szerintem egy Ryzen 5 is bőven elég egy RX 570-hez, főleg hogy most jó áron vannak a Ryzenek. -
Pferi
senior tag
válasz
NdrewSunix #37722 üzenetére
A hatjegyű kód szerintem a csomagban lesz, nekem ott volt.
-
Pferi
senior tag
válasz
banderasz77 #37595 üzenetére
Délelőtt rendeltem egy XFX 580-ast, de inkább visszamondtam és rendeltem egy 590-et, ez tuti elég lesz egy 2600X mellé FullHD-ban
-
Pferi
senior tag
válasz
Kristof9094 #36689 üzenetére
Röhej, de nekem a mikrolaggok akkor szűntek meg a Division 2-ben amikor 16-ról 32-re bővítettem a memóriát...
-
Pferi
senior tag
-
Pferi
senior tag
válasz
NdrewSunix #36466 üzenetére
NAGYON akciósan tudtam megvenni a Hyper M-et, annyiért vétek lett volna nem megvenni, a 400-as FSP azóta is gyönyörűen muzsikál egy I7-2600 (4 GHz) + RX 570 OC konfigban
-
Pferi
senior tag
Az aláírásomban szereplő konfigot stabilan vitte egy 400W-os FSP
-
Pferi
senior tag
válasz
FatMonster #35473 üzenetére
Esetleg ez ugyanannyiért?
https://m.alza.hu/sapphire-nitro-radeon-rx-570-oc?dq=4845411
Dupla memória +1 év garancia. -
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Én is berendeltem egy Gigabyte RX570-es vga-t egy 4000MHz-es I7 2600 és 16 GByte ram mellé, szerintem jó párosítás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest