- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
én is arra gondoltam h ne nagyon számíts akciós 2060-ra, meg úgy semmilyen nagy akcióra ilyen ft mellett
én se vennék, csak mondtam h van ( :
levadászol egy sok garis zafír 5600xt-t apróról, amin 5700xt hűtés van, az azért egész más világ egy 570 után és még halkabb is, persze árban is más világ, az is drágább lett újan, de figyelgetni kell, hátha dobálja még alza 100e körül, bár nem hiszem, nemrég még asrockok voltak 103-4-ért náluk, azok meg eltűntek -
Chaser
legenda
jó business volt...nekik
tudom hogy az alzás jóság elmúlt, de elég vicces az ár ennyi garral
emlékszem mikor tavaly ilyenkor 30-ért akarta egy tag elvinni a kártyámat majdnem 3 év garral ((( : és postázzam, mikor eleve nem postázoktasiadam
adj neki több feszt, minden chip mást bír -
Chaser
legenda
küldd vissza, ha rajta tudod tartani a kezed nem elég meleg az, nincs megfelelő hőátadás
jah már más mondta is, sebaj
én max akkor szenvednék vele ha apróért adták, tavaly alzától 37e körül sikerült megvenni az 570 itx pulse kártyát játék eladás után, azzal nem kellett nyűglödni semmit - az uv-n és órajelek belövésén kívül -
sajnos már tőlük is elfogyott, nem is értettem mért veszik az emberek a gar nélküli kártyákat pár ezerrel olcsóbbantasiadam
furmark nem úgy tesztel mint egy játék, túl sok volt az uv -
Mankó
veterán
Alighogy elindul a játék 2-3 perc után 79 fok, venti 99%-on 1830-on pörög most. Borda meleg, rajta tudom tartani a kezem, de érezhetően meleg.
Na most szerintetek pasztázzak, romot frissítsek, vagy küldjem vissza inkább?
Egy gyári rommal tennéj egy próbát azért, ha valaki lenne szíves elküldeni nekem. -
Chaser
legenda
nyilván mert ha rosszul érintkezik/defektes a hőcső attól még hűt, csak közel nem olyan hatékonysággal mint ezek nélkül tenné
ha egy kiszáradt pasztás gpu-t megnézel az is ugyanez kb, valahol 80-90 foknál megáll miközben a venti helikopter üzemmödban van
lehet egyébként hogy ott is gond van, vagy pont ott van a gond
idle meg ugye nem sokat eszik a polaris sem
nyilván meg lehet néznia bios-t, de aki már bios móddal bányászik, az nem lesz olyan suta, hogy 80 fokra lőtt gpu mellett tegye 2000-es ventivel
órajeleket/feszeket pedig nyilván látod terhelés alatt, lehet ott akármilyen bios, hasra ütök 1v@1250mhz és 8000-es ram az bármilyen bios-szal annyi, max a a ventivezérlésben térhetnek el onnantól kártyák, duplát fogyasztani nem tudnak -
hegegabi80
addikt
Én tuti visszaküldeném a cégnek, aztán kezdjenek vele amit akarnak. Azzal a vga valami nagyon nem kerek, ekkora bordával rajta.
Nekem is ilyen vga van 75 fok max nyáron volt a legnagyobb melegben, de nem is 2000 venti fordulattal.
A memória nekem is simán megy 8000-en, meg UV-vel 1,05V körül. -
F.B.I.
veterán
-
HSM
félisten
Alulfeszelés nekem nem hoz sokat, mert 1270Mhz-en is már kellően alacsony, kb. annyit nyernék vele, hogy 1270 helyett 1340Mhz-en menne azonos feszenm az pedig nem éri meg a fáradozást. Én azt tapasztaltam, a memória órajel emelés sem hoz nagyon, mondjuk nem szoktam piszkálni a gyári 8000 Mhz-ről.
Ezen az fog segíteni, ha majd egyszer lecserélem egy kb. dupla ilyen erős GPU-ra. -
HSM
félisten
Egyébként én 1270Mhz-en használom újabban az RX580-at, a gyári 1411Mhz-en nem számottevően gyorsabb, viszont jelentősen torkosabb és melegebb.
Pedig eléggé ő a szűk keresztmetszet, 144Hz WQHD monitor mellett.Az 1411Mhz nem sokat segít rajta, ha a felbontást leveszem FHD-ra, az már igencsak.
-
HSM
félisten
18.12.1.1 mellé én Trixx-et ajánlok, 6.4-eset, nálam szépen dolgozik. Ha gondolod keress vissza, komplett beállításokat is linkeltem.
(#32535) kisza25: Ezért jó a tuningtól megfosztott, alulfeszelt RX580 Nitro. Nem fogyaszt sokat, hangja sincs, de megy, mint akit kergetnek.
(#32538) gbors: 45K-ért vatta újonann 2 játékkal azért bitang ajánlat az az 570 ITX.
-
kisza25
félisten
igen, de az oka az, hogy az itx a gyárinál alacsonyabb órajeleken van (1244/6000Mhz), alacsonyabb fesszel, míg az rx 580 nitro+ meg a gyárinál magasabb órajeleken van és magas feszültséggel, meg ugye több shaders-el (1411/8000Mhz), a feszemelés hatására amúgy nagyon megugrik a fogyasztása a kártyának
A gyártó is <150W-ot ad meg az rx 570 ITX-nek és <235W-ot az rx 580 nitro+ -nak -
-
Csupingo
veterán
Nem ez a kártyád van? Akkor ebből is van több változat biztos.
Közbe találtam egy ilyet is. Az összes rx kártyával ezt játsza az amd. Oda kell figyelni a vásárlásnál, mindenből van butított változat.
-
Iginotus
addikt
Semmi baja a kártyának. Kiderült hogy a Syndicate alatti droppok a 470 esek sajátja...
Szóval a kártya 100% os 570
Ennyi mindennel menni kell. Ha driver nem megy fel akkor szokásos 43 hibakód esetében bányász biosz van benne, ott kell egy origi BIOS és kész. Ez is 470 es origi biosszal megy csak éppen egy 570 es kártya. -
Johni5
őstag
rx 570-en ha elveszem a feszt,és nem piszkálom a TPD-t,akkor ledroppolok.
Ha feltolom a TDP-t,akkor jól megy.RAM feszt nem babráltam sose.Azt az tudja,aki állított rajta.Hülyeséget nem akarok írni.Én konkrétan lefelé feszelek,lefelé húzom a gpu frekit is.Vsync ON van a 470 CF-nél.570 nél sem kell nekem a 100+ fps.Nekem jó a stabil 60 is.
-
-
HSM
félisten
"akkor eltudja szívni a másik ág feszültségét is"
Nem. Éppen ez az ágakra osztott tápok lényege, hogy egy ág egy adott áramerősségre van korlátozva. Ennek biztonsági okai voltak, vannak.
18A-nek egyébként untig elégnek kellene lennie egy RX570-nek... Alapból az a kártya nem 200W feletti teljesítményre van méretezve, se a VRM, se a hűtő. -
paprobert
őstag
400-as Hexával az alap játék alatti fogyasztás nálam 210 wattnál tetőzött, nálad valahol 190-nél fog a hatékonyabb CPU miatt.
Elég lesz a 300-as játékban, de pl. fraktálszámításkor, vagy erőteljes compute esetén 300 W környékére is fel tud szaladni a fogyasztás. Biztonságban a 400W-os táppal leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest