- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porcica
csendes tag
válasz
Silεncε #36698 üzenetére
Lehet az lesz, de a 144 közelébe sem lenne, max 120 ha kilövök valami effektet.
Amúgy a kártya problémája számomra relatívan ez a 70-es hőfok, ezzel kezdjenek valamit, de amúgy ahogy nézegettem az újabb eresztésnek is ez a gyengesége.
Melyik Drivert pakoljam fel, ami ajánlós?
Szerintem ha lesz top kártya valami RX5800, csak arra fogja megérni váltani, de valószínűleg az is rezsó lesz. -
válasz
Silεncε #36647 üzenetére
Érdekes, de most jó a GHB 1080p-ben is azokkal a beállításokkal, amiket 768p-n használtam; egészen szépen fut. Szóval nagyon beállítás kérdése, de jó lehet 1080p-re is az 570.
Chaser:
Az úgy nagyon durva. Én se voltam lassú, de 1500-ról az 1750-hez azért kellett 3 lépés. -
válasz
Silεncε #36629 üzenetére
Kis alulfeszelés volt már? Nem szeretem kicentizgetni, mint sokan, nem zavar, ha a lehetséges stabil minimumhoz képest kissé túl van feszelve, de a gyári értékeknél azért jóval kevesebb is elég, illetve ha tuningolsz kicsit, ahhoz képest kell nézni.
Mondjuk tényleg nem tragikus a 66-70 sem, de ha lehetne kevesebb is, érdemes próbálkozni ezzel-azzal.
-
kisza25
félisten
válasz
Silεncε #32526 üzenetére
én egy FSP 460-al használtam, max átkapcsolod a sima bios-ra, úgy sokkal hűvösebb és kevesebbet is fogyaszt, szerintem simán elbírja. A ryzen 2600 alapon van használva?
Mankó: mondjuk az rx 570 ITX és az rx 580 nitro+ a két véglet azonos hőfokot tudott a hűtőjük a házamban, de van közöttük egy pici méretbeli különbség -
Mankó
veterán
válasz
Silεncε #32526 üzenetére
Én egy BeQuiet 300-assal hajtom és vitte az 1350-es Core, 7500-as memória jelekre húzott itx-et. Az pedig már majdnem 580-as szint. Persze mivel így is ki van centizve rendesen a táp, inkább alulfeszeltem gyári Core mellett, csak a memóriát emeltem 7000-re, szóval ne aggódj simán elviszi a Hexa azi itx-et még tuningolva is!
-
Mankó
veterán
válasz
Silεncε #32513 üzenetére
Nyugodtan megveheted, alulfeszelve (-200 mV) Core alap 1244-en, memóriát feltoltam lazán 7000-re csont nélkül viszi. Nem melegszik, 100W alatt eszik a kártya. Kicsi, aranyos, jó hűtéssel, jó tuning potenciállal, a legkisebb itx házakba is berakható.
Én nem akartam nagy, hosszú kártyákat, az alaptól hangosabb hűtéssel. Full hd-re bőven elég, sok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged