- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
Ez az érték mindenhol más,volt már olyan hogy egy mV se birt a cucc.
Ahol még sterssz teszt alatt stabil ott el kell lennie gond nélkül.
Hő ingadozásra,instant feszültség zavarokra inkább érzékenyek ezek az alkatrészek mint stabil Undervoltra.Persze ma már semmi sincs olyan alkatész minőségben mint régebben,de azért nincsenek ezek cukorból.Nem kell ezt annyira félteni.
De aki rám tud cáfolni az majd megosztja a tapasztalatait ezzel kapcsolatban -
Giii
senior tag
Olvasgatom a külföldi fórumozókat és ott néha valami eszement értékekről olvasok. Vannak akik 1.250mV-on hajtják 7/24-ben. Viszont ott vízhűtés volt. Találtam olyat is 1,3 V csak jól legyen hűtve. Gondolom ez baromság.!? 1150-re azt írják, hogy teljesen biztonságos érték. Nekem speciel 1,175mV a lélektani határ, onnantól magasabb érték már marja a szemem. Tudom át beszéltük az Undervolt részét de kíváncsi vagyok 7/24-ben mekkora a max feszültség ami nem amortizálja a Vrm-et. Mosfetek és persze a Gpu - t.?
-
Giii
senior tag
Elcsesztem . Újra neki futottam . az utolsó 4-et át írtam . Ezek az értékek próbák . De most a beállított feszültségen van . 1100 mV - 1050 mV között ugrál ,de nem őrült módjára most .Előtte áhh na mindegy is .Rá jöttem valamire .Afterban volt profilom azt töröltem oké megvan újraindít az Aftert és akkor már ott is a wattman féle beállítás jelent meg . Amíg nem töröltem az After-ban a profilt addig a wattman is onnan olvasott vagy be kavart . Köszönöm a segítséget .MŰKÖDIK . !!
-
HSM
félisten
-
Speed®
titán
1565 volt amin még lement a FireStrike/Superposition, fesz 1.225V, feljebb nem nyektettem. 1500MHz/1175mV a 24/7 vele, itt még teljesen jók a hőmérsékletek és több nem is kell.
ASIC olyan, mint prociknál a VID, kiolvasható érték, a részletekéet keresd a progi készítőjét vagy a gyártót
Egyébként valóban nem szentírás, de irányadó a legtöbb esetben, mire lehet számítani OCnál, szóval jó, hogy van.
-
Giii
senior tag
Wattmanban viszont az nagyon tetszik ,hogy ott konkrétan úgy finomhangolod a chippet ahogy akarod .Ez a szám átírosdi jobban bejön .A 7 P - state közül csak a 6-os , 7-est állítsam ? 4-es P - state-nél pl több feszt kap a GPU mint 5,6,7-ben . Konkrétan 1175-öt mindezt 1240 Mhz mellé .
-
-
HSM
félisten
Igen, van rajta egy RGB vezérlő, abba beleírja a Trixx a világítás paramétereit éa utána megy magától. Hogy pontosan hogy van megoldva nem tudom, de a Logitech G9 és G502 egerem is ilyen, azokba is beleírja a programjuk a beállításaikat, és utána más gépen is úgy működnek.
-
menpee
aktív tag
Ebből a képből kiindulva a mosfetek kaptak egy thermal pad-et és direkten érintkeznek a fém résszel, tehát olyan hatalmas probléma nincs vele alapon. Amint húzva van a dolog, akkor persze teljesen más a helyzet.
-
menpee
aktív tag
Nem hinném, hogy sokat változtattak rajta az RX470 óta. Arról pedig itt a videó. Alapon, hétköznapi felhasználásra okés, felette inkább vegyél minőségibb kártyát.
-
Giii
senior tag
Nincs időm sajnos át nyálazni a topikot ezért gondoltam ti azért jobban képben vagytok több termékkel. Értelmes szét bontott power kártyát nem találtam, szerintem rossz helyen kerestem. Vrm hűtésre lettem volna kíváncsi és az Oc-ra. Egy vétel múlna rajta. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest