- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Nálam (OpenGL-ben) 1080p-ben van 40FPS körül a játék lowon és highon is, szóval natív felbontásban, 1360x768-ban tudom játszani "csak", mert ehhez a játékhoz kell a fix 60+FPS. (Pedig 1080p-ben sokkal szebb a játék, VSR-el működik.)
Várj, neked virágboltos, vagy Steames demo, vagy rendes Steames verziód van? Ha bekapcsolod az advanced opciókban a teljesítmény kiírást, akkor Vulkant, vagy OGL-t ír?
-
Sorrs
újonc
Sziasztok!
A barátom az én problémámra kereste a megoldást. Szóval a drivereket letöröltem és újra indítottam a gépet. Ezt követően raktam fel az új drivert majd megint restart. Aztán a játékba belépve pár másodperc után kidob az asztalra és ezt ismétli folyamatosan. A játék bezárását követően pedig le is hal a driver és írja hogy újra próbálja indítani stb stb
Win 7 64 bitet használok
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Tudnatok abban segiteni,hogy ismeros vette egy rx460-t es kivette a regi kartyat 260x-t unistallalta a regi drivert es elindul a gep aztan windows 7 -nel unistall utan telepiti az uj drivert . utanna meg amikor elinditja jatekot akkor kidobja asztalra ugy,hogz fekete kepernyo aztan ujra. Szoval a AMD driver leall.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest