- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
A legtöbb játék manapság nem támogat jól semmilyen SLI-t meg CF-et, DirectX 12 esetén meg teljesen működésképtelenek, szóval szerintem nincs értelme az egésznek
Van 5 játék, ahol teljesen jól működik aztán ennyi. A két GPU közötti szinkronizáció meg tesztek szerint még mindig mikro akadozásokat okoz és megnő a késleltetés, a többször előforduló driver gondokról meg ne is beszéljünk. Egyszerűen semmi ok nincs a Multi-GPU mellett.
-
füles_
őstag
Őrült aki RX 460-ból CF-et épít
Na de komolyan ahol jól skálázódik a több GPU még ott sem érné el az RX 470 szintjét sem.2db RX 460 80e ft,míg RX 470-et már kapsz 61e ft-tólAMD-nél már GCN2 óta nincs CF híd.XDMA CF van,ami a PCIe sloton keresztül kommunikál a másik VGA-val
-
LK
addikt
Most döglött meg a GTX460-om. Szóval tudok kompromisszumot kötni. WOT,WOWS,SCII,Deus Ex,Mass Effect, Witcher 3 (HD/low-on) ment a mai napig, élvezhető grafikával. Nekem ez elég volt
Hidd el,átlagfizetésből,két gyerekkel,kocsi,iskola....szóval sok évre kell terveznem. Ez van,nem sértesz meg,pontosan tudom mire futja. A végével kapcsolatban meg visszakérdeznék: szerinted véletlenül jöttem ebbe a topicba?
Sapphire nitro+ miért jobb mint a Gigabyte? Csak mert azt nem soroltad fel,és most 40k a 4 GB-os. Nem ismerem a piaci folyamatokat,lehet hogy Karácsonyra felmegy az áruk ??? Most kéne lépni.
(jó az aláírásod,naponta eszembe jut,hasonló tartalommal)
-
PuMbA
titán
-
D.Orion
veterán
Vulcan API-t nem tanácsos belekeverni, mert sok a ferdítés. Ha egymás mellett nézzük az AMD+Vulcan és az nVidia+dx kettőst akkor kiderül, hogy valójában a Vulcan nem hoz gyorsulást a szó szoros értelmében. A gyengébb vagy azonos árszinten lévő AMD kártya utolérheti Vulcan-al az erősebb nVidia kártyát ami dx-el nyomul. Az nV nem túl acélos Vulcan-ban, konkrétan lassabb, mint dx alatt.
Remek példa erre rx460 vs gtx950.
-
humilislupus
tag
Értem hogy a jó a 4gb az uj játékoknál de a 460 nem tudja felhasználni a 2gb ot se tökéletesen nem az a szükkeresztmetszet. A játékok többsége gyakorlatban észrevehetetlen vagy semmi extra fps t nem nyer a 4gb bol 460 esetében. Egyedül vulkan api val van jelentösége a 4gb nak de az meg egyenlöre a jövö...
AxeBattler: A GtA V 4gb ossal egyetlen plussz fps t nem tudott a tesztekben.
D.Orion : Köszi ezt jó tudni. Ezeket 460 nal kapcsolatban irták. Mármint a microlaggokkal kapcsolatban amit irtál.....?
-
Jó döntés. Most nézem, szép nagy lapod van, tényleg jól passzol hozzá a piros-fekete kártya!
Legalább plexis a házad?
(#193) Gainka
Na ja, egymáshoz kell választani a hardvereket, ha később nem akarsz upgrade-elni, akkor G3220-hoz overkill a 380.
Bár egy Tonga alapú kártya még sokáig ütni fog, használtan ki lehet fogni jó áron garis példányokat. Egy barátomnak anno 4GB-os Gigabyte Gaming 380-at vettünk, nem is panaszkodik rá. Mondjuk Ő i5-6500-val hajtja. -
Gainka
őstag
De egy cipőben járunk, én is a 460 mellett döntöttem, főleg mert váltani akarok skylake-ra. Igy majd az után cserélek erősebb vga-ra.
Vacilálok annyit vele, pl: Plusz 15k es 380-at is tudnék venni, es az minimum 10-15 fps minden játéknál, de sokat fogyaszt, pentium kevés hozzá, haswell i5-t meg mar nem veszek. 470 ugyan ez majdnem. -
A 2GB-os kerül 42k HUF-ba, míg a 4GB-os már 48k.
Aprón a félpasszív változatok már 43k-ért mennek, szóval én talán mégis egy Nitro-ra szavaznék, bár a passzívnak nem kell külön tápcsati.
-
-
Gainka
őstag
Ezen gondolkodom en is. 38-ért jó a 2gigás, 47-ért a 4 gigas mar mar elgondolkodik az ember hogy kiadja e meg azt a 20 ezret dupla sebességért. Kompromisszus képességgel nincs gond, inkább az hogy procit is újítanom kell, igy megvarom a bf1-et, hogy megy, es utána, addig lehet fölösleges hogy hónapokig felgazon menjen a 470.
Anubis_9: Msi afterburner
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest