- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
Asrach #36687 üzenetére
Azt neked kell eldönteni mit csinálsz a kártyával, mi csak tanácsot adhatunk. De az biztos hogy paszta cserével nem nyersz 30 °C ott valami más gond van. Gondolom nem szedted le a hűtőt azelőtt mielőtt megnőttek a hőfokok. Ha nem akkor a paszta az nem párolgott el a GPU és a Hőtő blokk közül.
-
odorgg
addikt
válasz
Asrach #36670 üzenetére
Ha nem hibázik 100 fok környékén, akkor mit sem ér a gari. A hőfokokra hivatkozva, nem fogják cserélni.
Ezeken nincs még gari matrica, egy pasztázást biztos megpróbálnék.
Ha bejön, akkor probléma letudva, és nem kell esetleg heteket, vagy hónapokat szívni, a hazai hiperszuper garanciális ügyintézéssel... -
Garsza
veterán
válasz
Asrach #36661 üzenetére
Ott valami komoly gond van. Nem hiszem hogy az újra pasztázás hoz 30 °C. Elsőnek azt kéne tényleg megtudni pörögnek e a ventik, ha igen akkor lehetséges hogy elment a gáz a hőcsövekből. Vagy valamiért lelahulhatott a hűtő. Nekem is ugyan ilyen kártyám van és gyári értékeknél nem mevy 60°C fele. És nekem is 1.5 éves kb. Ha a ventik pörögnek és a borda se mozog rajta akkor gariztas. Ja és akkor is ha nem pörögnek a ventik. Mondjuk szerintem gyári venti profilnál 98 °C már elviselhetetlenül hagosaknak kéne lenni a ventiknek a kártyán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest