- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5201 üzenetére
Az új hoz képest az
ahogy bejelentették ezt
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5190 üzenetére
És le is lehet tölteni ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #5188 üzenetére
Én úgy hallottam nemrég jelent meg a driver hozzá.
Szerk: Persze, előtte kell megjelennie, ha bench-elik a tesztekben ne mutasson olyan jól.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #5178 üzenetére
milyen anti nv fan lettél
régen pedig csipted a zöldeket, várjuk ki a végét én azt mondom
amúgy a 6 gb vram sztem már a parasztvakítás kategória, mert kb 4 db kéne belőle hogy mondjuk olyan brutális extrém magas felbontáson szétszűrőzve max grafon több monitorral létjogosultsága legyen a 3-nál több gb vramnak és hogy jó legyen a sebesség, de marketing fogásnak remek
(#5181) Cybertrone: hát aki nem gamel, az inkább firepro-t fog venni, ha komoly melóra kell, gondolom én vagy quadrot
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5159 üzenetére
Így belegondolva azért érzékelte 1x 33-44 foknak meg 55 nak alapon
mert szar az érzékelő
Csak ha vissza adom másikat kell kerítenem helyette
HD6970 et beszámolta és most hírdeti is
-
válasz
Cybertrone #5101 üzenetére
a 8 nap akkor érvényes, ha interneten rendelted. nem gond, ha használtad, de sértetlen kell legyen, hiánytalan tartozékkészlettel. magyaráznod nem kell.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5151 üzenetére
Most hívtam fel.... azt mondta ö be se rakta a gépbe... úgy kapta....
Most Németh be vanbázzeg
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5148 üzenetére
bárhova kapcsolom ezt csinálja...
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5106 üzenetére
http://hardverapro.hu/tag/emerico2004.html
Tőle vettem ! Azt mondta nem
átmentem 2. rendszere azon friss szűz ATi driver ment fel.... 40fok az átlag Windows asztalon... egy gyengébb játékba 57-60c
Most nem indulj újra még... most MSI felrakom megnézem így akad e össze !
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5106 üzenetére
az biztos
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5103 üzenetére
Örülhetsz ki írtam én is
4.4Ghz en megy
-
BeLucZ
addikt
válasz
hát ha belegondolsz az milyen szívás lenne már az eladóknak
akkor minden héten vennék vmi csúcskártyát, szétbenchelném a fejem meg játszanám 7 napig és a 8-ik napon visszavinném hogy ez bocs de még se kell mert egy szar
és visszakapnám a manit, ááá szép is lenne, de sajnos csak bontatlan termékre vonatkozik nem véletlenül
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Többet ér a VGA ja min a gép
szóval szerintem bele megy
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #5097 üzenetére
8 nap szerintem akkor vonatkozik rá, ha nincs felbontva meg semmi csak meggondolta magát, ha már használta, tudtommal nem nagyon van ilyen
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #5095 üzenetére
Akkor cseréljek hűtést, ugye? Van aki ref hűtőjét odaadná?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #5084 üzenetére
Szégyen... Ezek szerint ha megszerzem a Sapphire-t akkor csak nézek ha még ennyire sem megy?
Kéne valami külföldi fórum ahol leírják az emberek a tapasztalataikat a 7950 tuningról. Keresek is egyet, ha találtam belinkelem
Találtam, Sapphire OC-val ilyen 1200at csinált egy srác 1250mV-vel. Többiek is simán tuningolták.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #5079 üzenetére
Lehet itt jön ki, hogy HD7970-re volt szánva a cucc
Azért zavar, mert tesztekben 1250mV-t is adnak a HD7950eknek, és azzal enyém is száguldana!
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5081 üzenetére
Amúgy úgy csináltam hogy Catába felhúztam órajelet MSI be csak Voltot adtam
lehet ez volt a baj ? Catához ne is nyúljak?
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5079 üzenetére
nah most meg bekapcsolt a 100% venti ..... 54 fokos BF3 ba.... és nem vágom... Voltage már rendbe van...
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5074 üzenetére
áhh működik !!! szart szedtem le...
1112V kap alapon a VGA
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5072 üzenetére
MSI 2.2 raktam fel és azt írja nincs minden komponens fent és valami corupt
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5066 üzenetére
Mindjárt rakom
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5064 üzenetére
Csak ennyit csináltam, külön feszt nem kapott !
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #5040 üzenetére
Részletkérdés
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #5028 üzenetére
nem érted hogy a HIS az jobb?
A HIS egy életérzés
szebben süvít
-
Attix82
addikt
válasz
Cybertrone #5023 üzenetére
Nem teljesen tiszta mitől jobb a HIS ref hűtős .....már a nevébe is benn van a lényeg.
-
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #5009 üzenetére
Csak nem meg akarod cáfolni a hozzászólásodat?
És gondolom azok a tulajok nem itt kérdezősködnek, hogymithogyanmerremeddighányméter...
Ez nem hiszti csak felettébb bökte a csőrömet. -
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #5009 üzenetére
Aki nem szereti az OC-t, biztos úgy tolja. Ha nekem lenne olyan kártyám, már meg is mutathatott volna neked.
-
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #4823 üzenetére
Hát azért látom, neked nagy szálka van a szemedben a 7950-es tulajokkal szemben...csak sajnálni tudjak.
"Mert itt minden 50es tulaj arra verte magat hogy felesleges 70et venni megy ez ugy... megy a lof*aszt... "
Könyörgöm csak egy olyan hsz.-t mutassál ahol alátámasztod ezt az állításodat!!"sose fog ugy menni!"
Erre is keressél légyszíves már választ....
nem csak ÉN támasztottam alá, hogy egy húzott 50-es hozza a ref. 70 teljesítményét...JÁTÉKOKBANZozzHUN
Sajnálom, hogy így porul jártál az DCII -essel... -
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone #4943 üzenetére
Megnyugtattal, koszonom.
(#4944) radi8tor1: es ha akkor megy szet a kartya, amikor az o progijukat hasznalom? A kartya dobozan is ott mosolyod a tuning matrica
-
ThodEE
őstag
válasz
Cybertrone #4917 üzenetére
Köszi szépen
Még hogy szär
Hasít ez, csak i7 930 meg 6Gb ram után meg ssd után cseppet lassúnak érzem
-
ThodEE
őstag
válasz
Cybertrone #4913 üzenetére
Semmi extra tuning nem volt, ment rajta rendesen a venti, semmi nyom nem látható rajta, mert ha meglenne barnulva mint az alaplapom háta
akkor megértem hogy szénné OCztam, de nem
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4903 üzenetére
OTP = Over Temperature Protection, ezért írtam, hogy nem az kapcsolja le, hiszen 68 fokon is lekapcsolt a kártya párszor, nem hogy 77en.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone #4898 üzenetére
De hát a táp (pontosabban ugyebár a díjnyertes bekötés
) intézte őket, hogy annyira halottak voltak, hogy csak na.
Jó, én a kinyírt 980X-szel, amit be is buktam, inkább csendben leülök egy sarokba sírdogálni.
HGyu
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #4893 üzenetére
Te a GTX 580-al jó pár világot megjártál.
(#4898) Cybertrone: Olyan kevés csak?
(#4899) 04ahgy: Ha én egy 980X-et buktam volna be, akkor inkább kiugrottam volna az ablakon, mennyi pénz az már.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone #4893 üzenetére
A GTX580-as sztoridra célzol?
HGyu
-
ThodEE
őstag
válasz
Cybertrone #4889 üzenetére
Oszt ha tudnám megmondanám, de nem tudom mi lelte.
Szitu:
Kiírta hogy frissülne a win indítsam újra.
Újraindítás helyett egy kékhalál nézett rám.
Itt volt a pont hogy inkább alszom egyet
Reggel tudtam hogy a kékhalál után vagy win re instal lesz, vagy hosszú boot idő.
Bekapcsoltam, elmentem fürdeni stb, mire visszajöttem ott várt az asztal kis üzenettel hogy nem tudja használni a lapozó filet {ilyen volt már máskor is nem indult el a vinyó amin a lapfájl van újraindítással orvosolható szokott lenni} nyomtam is hogy induljon újra, azóta addig jut el a gép hogy bekapcsolom és az alaplap fullscreen logója bejött és rögtön újra is indult.
Azóta nincs kép.
Bios reset volt, memóriából kipróbáltam hogy csak 1 legyen bent, ventiket lehúzogattam, adat tárolókat lehúzogattam, nem javult.4890et betettem a helyére és megy a gép, másik gépbe átettem a 7970 és nem ad képet ott se.
Volt rajta egy EK block, de nyomok nélkül visszakerült rá a gyári, egy apró karc van a gyári műanyag borítón és egyik papír kicsit szakadt, más nem látszik rajta
Hívtam az előző gazdáját hogy kéne a garipapírja mert azt mondta van hozzá, de nem vette fel még, majd ha meglesz a papír akkor megy vissza
-
E1even
senior tag
válasz
Cybertrone #4850 üzenetére
Értem én, de szerintem akkor is fölösleges a 3 slotos hűtés, mert a két slotos is ellátja a dolgát. És nem beszélve arról, hogy többen is vennék 2 slotossal.
Ha ezzel akarják túlszárnyalni, akkor grat. nekik, az ilyen batár nagy hűtő inkább elriasztja a vevőket.
Legalább is én nem venném meg, akkor inkább már az MSI Twin Frozr IV-es hűtése vagy a Giga Windforce-ok. Azok is bizonyítottak már, és legalább két slotosok.
Akkor a többi gyártó miért tudja megoldani két slotos hűtéssel, legalább olyan hatékonyan, mint az Asus? -
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4839 üzenetére
Nem tudom, random csinálja az a gond, most pl 905re felemeltem a GPU-t és 61nél megállt... Nagyon örülni fogok neki, ha szervizben meg elküldenek, hogy nincs gondja, én meg sz*pok vele.
Feltettem 1000-re, most 66 a max...
-
Ari18
őstag
válasz
Cybertrone #4833 üzenetére
Persze, ezzel én is tisztában vagyok, viszont annyira nem létszükséglet a tuning számomra, hogy így is maradjon. Bőven elegendő nekem alapon is a 7950-es. Megnéztem mit megy egy bench erejéig azt kész.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Cybertrone #4825 üzenetére
De akkor a mi a te javaslatod? Jelenleg egy 6970 OC2 windforce3x-al rendelkezem, és nem sokat lehet húzni az órajelen...nem szeretnék mégegyszer rosszul járni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #4814 üzenetére
Ez már nálad szakmai ártalom.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4808 üzenetére
Hát ha már 1200at se bírja 1300mV-n, és alapfeszen se az 1100-et akkor túl sokat nem remélek. Éppen a Crysis-t próbálom összerakni, reinstall lesz mert vmi szétgányolta... abban 10 loop és akkor kb stabil, ott tudok lassan haladni.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4796 üzenetére
GTX 470 miatt volt fent
Csak sajnos 120 aprós áron nem kapok áfás számlát
BTW: TOP válogatott HD7950 GPU ASIC 75.5% !
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4788 üzenetére
Ha úgy érted, hogy DCII-n backplate van akkor tévedsz, legalábbis TOP-on nincs
-
muci07
tag
válasz
Cybertrone #4778 üzenetére
Sziasztok! Valaki próbálta már a HD7950-en a GTA IV-et? Nagyon kíváncsi vagyok, mert ilyen kártyát tervezek. Fut rendesen? (felbontás 1920x1080 minden kimaxolva?) CPU: i5 + 8GB RAM. Mire számíthatok?
A GTA V-öt meg csak megemlítettem:
Remélem alakítanak rajta valamit a vásárlói visszajelzések alapján...
Szóval vagy szövegértésből nem voltál jó, vagy szemüveg kell neked.(bocs ezt nem hagyhattam ki!)
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4753 üzenetére
Max a vélemények oszlanak meg, de a grafikon tisztán mutatja, hogy ekkora OC mellett a DCII olyan hangot ad ki mint a ref default órajelen
Lehet mégiscsak ma jön a DCII HD7950, szurkoljatok, hátha Hardverker bevételezi még ma és nem kell hétfőig várni.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Cybertrone #4748 üzenetére
Ennél [link] biztosan jobb.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Cybertrone #4736 üzenetére
Ez nagyon gonosz hozzászólás ma!
"Direkt linkelem nagyba, had lássa mindenki"
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone #4736 üzenetére
Azért 1,3as fesz mellett nem rossz az eredmény. Aki nem cibálja a kártyát annak viszont bőven elég a ref, ahogy nézem.
-
hoolla
aktív tag
válasz
Cybertrone #4714 üzenetére
Van monitor is de az jelenleg a konyhában van és a barátnöm nézi ha főzőcskézik, meg jobban tetszenek a színei a panának. Viszont nem volt hasonló problémám az előző 6950 kártyával. Azt is így használtam hónapokig.
Köszi BMW azt én hülye még nem néztem, de szintén azért mert előtte nem volt ilyen gondom. Rögtön az első indításnál a csere után így fogadott.
-
válasz
Cybertrone #4693 üzenetére
Nemmondtam egy szóval sem,hogy a 17-s fullhd, van ott vessző
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone #4680 üzenetére
Voltak aprobb gondjaim a 6950cffel, ezert is valtottam a mostanira. Elegedett vagyok vele, de ha valami szemtelen jo aron -mondjuk 80k- adnak a 7870est, akkor elgondolkodnek a dolgon.
(#4681) BMW001 : nem monitor, led tv, amugy 60.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #4658 üzenetére
Kondenzátorok vannak benne, és stabilan tartja a GPU tápellátását. Le lehet szedni róla, ha nem férne el a kártya.
Szerintem parasztvakítás, de majd kiderül. -
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Cybertrone #4658 üzenetére
Pont azt akartam kérdezni mi rajta az a kupak.
-
iasfao
csendes tag
válasz
Cybertrone #4638 üzenetére
No igen, nem is azért mondtam, mert ha ilyen kariból cf-et v. cfx-et építenék, én is tuti a refet választanám, (mert ugye olcsóbb is), de vsz. le is vizezném előbb-utóbb.
Persze egy jó házikóval - Corsair Obsidian - nyilván más a helyzet, ott elég csendes lehet.
Ez a ház egyébiránt most újra visszaesett 60-70 k közé, szóval 7970 tulajok, hajrá! -
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #4570 üzenetére
Enyém a bort kibírta, de azt már nem, hogy a balra nyilas gombot megnyomtam. (ami autós játékokban az irányításért felel)
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #4580 üzenetére
Teljesen fasza most. Minden ok.
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #4580 üzenetére
OK, megnézem. Köszi.
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #4578 üzenetére
Akkor milyen lépéseket javasolsz? Nézzem meg 1100 -on?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #4565 üzenetére
Nekem alapból fatal error lenne a méregdrága billentyűzet... Ez is amit kapott már, csodálom, hogy még bírja.
Cybertrone: Nyomáspont...hehe. Sajnos egyik ilyen sem ütésálló, addig meg nincs is miről beszélni.
-
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone #4565 üzenetére
amióta megvettem a G110-es billentyűm csak feljebb ment az ára nem is kevéssel!
az h világít nem azért jó mert ügyesebb leszel tőle hanem mert nem kell kislámpa stb.
a programozható gombok pedig munka közben jönnek nagyon jól és ez még semmi amit leírtam annyi minden plusz van ebben a billentyűzetben, úgyh igen, nem vagyunk egyformák! -
ÁdiBá
veterán
válasz
Cybertrone #4558 üzenetére
Miért vicc?!
Nekem is írja a G19 gyönyörű szépen, kártya illetve gép adatait.(#4559) Zoli54213.:
Persze, annyi hogy a kártya PCIe 2.0 üzemel.
Teljesítményben illetve sebességben semmi.(#4562) Tirexi Ja, értem.
-
peterm711
aktív tag
válasz
Cybertrone #4536 üzenetére
Ki van pipálva minden, nem idegesítenélek itt titeket, ha csak egy pipán múlna a dolog.
-
peterm711
aktív tag
válasz
Cybertrone #4534 üzenetére
-
peterm711
aktív tag
válasz
Cybertrone #4530 üzenetére
Meg vagyok áldva ezzel a vacakkal, nem működik egyik se. 2.2betan átirtam az unofficial overclockingot 1-re. Ennek hatására az össze csúszka 0-n van kivéve a ventifordulatot, mondom sebaj, beállitom manuálisan őket. Úgy is volt, majd apply, és ugyanúgy megy minden defaulton.
Visszatettem a 2.1-et, ezen is beállitottam, de mintha nem is csináltam volna semmit, fesz letiltva, monitorozás szintén
Fogalmam sincs mi baja....Át tudnád esetleg küldeni a te cfg-det? -
peterm711
aktív tag
válasz
Cybertrone #4527 üzenetére
Köszi, azért ne kapd fel a vizet
2.2-es beta AB van fent, és azonn nem kellett semmit szerkeszteni ezen kívül, mint az előző verziókban. My fault, sorry!
Be lehetne irni az első hsz-be, hogy könnyebb legyen megtalálni, úgyis 100an fogják kérdezni még
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4527 üzenetére
Nekem ha 1est beallitok akkor 0ra ugrik a clock. Otlet?
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #4494 üzenetére
Amúgy tényleg mi történik ha a húzással túllépem a limitet?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4465 üzenetére
Vissza kellett adjam, mert GPU hibázott kicsit... még szerencse hogy visszavette a srác. Most másik GTX 580 lenne, csak előbb el kéne adni a GTX570est. Reménykedem hátha elviszik ha nem akkor sajna lecsúszom az 580asról...
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #4480 üzenetére
Látod, van nálam rosszabb is.
-
rambustibi
őstag
válasz
Cybertrone #4471 üzenetére
Jövő hónapban szeretnék venni VGA-t. És bár tudom drágább a 7950 CF, most mégis ez idáig 80%, hogy ez mellett döntök. Félek attól, hogy nem lesz elég a 7970 az eyefinitihez. Nem szeretnék még egyszer úgy járni, mint a 6870 CF-el.
Sajnos a CF-nél nem tudom, hogy lesz megoldva a VGA-k hűtéseEz még a rizikó faktor nálam.
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #4468 üzenetére
Szerintem "csak" 6GHz-ig vannak hitelesítve a ramok.
-
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone #4468 üzenetére
akkor azt hiszem nem méricskélek, marad a jó öreg "elhiszem h jó így max ha nem úgyis garos"!
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #4465 üzenetére
Elad ő mindent!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4462 üzenetére
Alap, jovoheten kedden lesz hardverkernek raktaron hd7950DCII, es nem lesz megsem penz. Valaki akarja hogy megveszi nekem es en hasznalom az illeto nevevel a hatamon?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone #4460 üzenetére
Valami olyan remlik hogy az asus az elso ?batch? hibasan kuldte ki es nem is hivta vissza.
-
gombcomp
senior tag
válasz
Cybertrone #4425 üzenetére
Az újabb driverekkel (12.2prew után) rosszabbul húzhatóak a kártyák.
Az ULPS kapcsolgatás után mindig kell egy restart is. -
gombcomp
senior tag
válasz
Cybertrone #4422 üzenetére
Ezen az oldalon találsz olyan futtathatót ami enableULPS,és disableULPS névre hallgat.
Ezt még te küldted.A komplett verzióból csak a régebbit ajánlom,mert a
legfrissebb linkje "vírusos"-nak tűnik. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Cybertrone #4411 üzenetére
Ezen én is meglepődtem, mert tényleg a Zafir adott minden szír-sz@r kábelt, kellékeket, matricát a kártyához.
Asus jóformán csak a kártyát adta. -
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #4418 üzenetére
Registry-ben természetesen.
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #4416 üzenetére
Ha kikapcsolod az ULPS-t akkor sem?
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #4414 üzenetére
Nálam van egy 1.112V-os Sapphire.
Illetve, ha AB-ben szinkronozod, akkor mindkettőnek ugyan azt adja, mind fesz, mind órajel tekintetében. Legalábbis nálam működött a dolog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Majd ütközik finomságokba az eltérő fesz miatt tuningba
Szerintem az még két azonos gyártmányú ref kártyánál is előfordulhat (mivel mind AMD gyárából jönnek). És az sem biztos, hogy végletekig akarja tuningolni őket.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cserébe kapsz 1 évvel több garit. Ez eladásnál előny lehet.
6970-eimet 2 év garival adtam el jóval a bolti ár alatt. El is vitték hamar. -
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone #4385 üzenetére
1150/1775 amin még stabil alapfeszen! lehet h még kicsit mehetne feljebb de az 1200/1800 már nem megy sajnos! ez még tűrhető OC feszemelés nélkül?
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone #4385 üzenetére
Erdekes hogy a world of tanks alatt vannak ilyen hibaim de a bf3 es a bulletstorm alatt nincsenek.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #4375 üzenetére
Oh. Azért olyan orditális különbség nincs, de mondjuk azért ASUS még mindig jobban bírja ezek szerint.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #4333 üzenetére
Erre nem gondoltam, hogy a kisebb feszültség alapon több "életet" is jelenthet. Mégis. Mennyi az ASUS referenciának az alap feszültsége és a Sapphire-é? Összehasonlításképp.
-
gegg
tag
válasz
Cybertrone #4371 üzenetére
Már megvolt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #4364 üzenetére
Amíg nem nyúl a feszekhez, addig nincs gond. Maximum kifagy neki.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone #4352 üzenetére
Feszemeles nelkul ment 3.4et, en arra gondoltam
Ma szerzek egy uj cput, a vgat is megcibalom, csinalok egy uj bencset es atlepem a 10k hatart -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #4355 üzenetére
Gyorsan bevásároltak az emberek drágulás előtt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #4339 üzenetére
Alap. Egyébként se lenne szívem házba dugni.
Kvg: Procit miért sajnálod? Még direktbe vigyáztam rá, pedig ott volt a kísértés az 1.55v+-ra. Ez dropplva 1.52v, mivel alacsony szintű az LLC. Az meg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged