- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Üdv,
nekem is ilyen van.
Szerintem nem sok az 1,225V. Lehet elketyegne alacsonyabb feszen is, de ugye a gyártónak biztosra kell mennie, mivel nincs két egyforma GPU...
A Dual-X-es 270X-ek kb. ennyit tudnak órajelben. Egyrészt a nem túl erős 5 fázisos, hűtőborda nélküli VRM miatt, másrészt gyanítom, hogy a "jobb képességű" GPU-k a felsőbb kategóriás Sapphire kártyákra kerülnek (pl. ott csücsül Steve198310 kolléga új Vaporján)!Tehát, aki tuningolni akar, az vegyen inkább VaporX vagy Toxic-ot (ha már Sapphire), akinek elég az alap, annak ár/teljesítményben teljesen jó a Dual-X is, de ne csodálkozzon, és ne gagyizza le, mert nem megy a tuning vagy pár fokkal melegebb, hangosabb....
-= Pancsermeste® =-
-
Pancsermeste
őstag
Ahh, vagy úúgy!
Akkor párszor flesselgetted a kártyát, ha a leírt értékeket végigpróbálgattad...
Nekem még nem volt kedvem/türelmem hozzá, de ez lesz nálam is, mert alapfeszen nem nagyon megy többet, feszt pedig nem akarok emelni, így én is inkább csökkentem a feszt, ameddig stabil.-= Pancsermeste® =-
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem hinném. Pl. tápokra is 5 év a gyártói gari, mindegy hogy hol veszed, csak be kell regisztrálni. Gondolom így működik ez VGA-knál is...
Kiküldeni 2k-ból megvan, és szerintem 3 hét alatt bőven lezajlik a "tortura", míg itthon 2 hónapba telt nekem pl egy Sapphire gariztatása, aminek amúgy visszaadták az árát, szóval csak ültek rajta...
-
Dany007
veterán
Az átlagfps volt, nem max. Egyébként minimum fps-ben jön még ki az AMD-k hátránya igazán.
Frametime-ban is lehet különbség bizony. Bár múltkor néztem 270x-es tesztet ilyen téren, és egyáltalán nem volt elmaradva mondjuk egy 760-tól. Tény, hogy ott vga-kat hasonlítottak össze.
Viszont otthon csináltam én is frametime tesztet pár játékban. Többször is egymás után. És minimális kiugrásokat tapasztaltam.
Persze ez még csak két játék, tehát nincs átfogó saját tapasztalat.De ezért is írtam, hogy a kérdés túl komplex ahhoz, hogy egy szóban, mondatban meglehessen válaszolni.
Minden attól függ, hogy júzer mire használja. Ha multiban akar játszani és olyan játékokkal, akkor jobb az intel, igen.
Ha viszont csak single-ben én ezek között nincsenek a kifejezetten cpu igényeiről ismert játékok, akkor teljesen fölösleges több tízezerrel többet kiadni egy i5-i7 proci + deszka kombóra.Én már vagy három hete tolom egy 270x-szel 5800k-s procival a játékokat. Se micro lagot se cpu limitet nem tapasztaltam eddig. Pedig köztük van a gta4 is, ami szvsz a világ egyik legrosszabbul portolt játéka.
Persze hozzá kell tenni, hogy én csak single-ben játszom.Itt egy másik érdekes teszt. Itt egy 7870-essel lett mérve egy 5800k és egy i5 3470. És nem csak BF játék alatt tesztelték, hanem sok más alatt is. Ebből is kb az jön le amit mondtam. Hogy érdemi különbség akkor látszik, mikor pl amúgy is magas fps-számról beszélünk. Tehát az i5-tel kijött mondjuk átlag 120fps akkor az 5800k-val meg átlag 80. Naés? Crysis2-ben i5 55fps 5800k 52fps. Nincs 10%.
Drit 3-ban is hasonló a különbség. 8 autóval i5 150fps, 5800k 100 fps. Persze itt már van erős különbség a kettő között, de a 100fps is bőven a játszható kategóriában van szerintem.
Sajnos frametime teszt itt sincsen, de azért érdemes vetni rá egy pillantást.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igazad is van ,de a mi nézetünkkel sincs baj....
Miért baj az ,ha valami szép is amellett ,hogy jól teszi a dolgát...?
(#44520) Womb: Dobhatnál egy képet róla ,most nézem ,hogy lap+ proci+ram+vga tök egyforma mindkettőnknél...[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen routert?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest