- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
KaiotEch #1398 üzenetére
Ez az OC volt, ami 62 fok, de mindjárt letesztelem egy kör erejéig a simát is. Nyitott házzal vagyok, úgyhogy nem tudom ő mivel hűt.
@(#1400) Vigneau: egy sima egy fordított.
Betettem mindkettőt egyszerre, de el is ba***tt mindent, gondolom nem bírta a táp, kinullázta az uefit, nem adott semilyen képet egyik kártyáról sem, aztán meg már a win sem töltött be sehogyan. Mire lement az ideg az agyamból, elkezdtem gondolkozni, majd lefrissítettem az uefit, ha már a tuningot úgyis buktam és végignéztem az összes beállítást. Rájöttem, hogy alapból visszatette IDE módra és azért fagyott ki töltésnél... Most már ami hátra van, hogy újra ki kell tesztelnem a tuninghoz az értékeimet, mert 1 éves infók persze nincsenek már meg...
Nem érte meg betenni a második kártyát...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest