- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavad
tag
válasz
joysefke #3035 üzenetére
Spec Ops - The Line, Dragon Age 2 Nálam teljesen jól játszható!
Viszont az L.A. Noire full HD -ban nem tökéletes, próbálkoztam mindenféle beállitással, de nem sikerült számomra kielégitő teljesitményt kihozni / Néha darabos, szaggat, kompromisszummal még játszható lenne,de nem az igazi/
Más játékot / ami egyáltalán a kárya szempontjából / fontos lenne, még nem néztem.. -
oliba
őstag
-
andrasko
senior tag
válasz
joysefke #2915 üzenetére
Sapphire-t javaslom.
De döntsd el te, hogy megér neked 4e-t a több kis bosszúság? (#2877) andraskoA leghalkabb a sapphire 7770 vapor-x oc.
A sima heat-es sappire is nagyon brutál cool. 2 heat-pipe, nagy felületű alu borda, 9cm-es venti. Nézd csak meg közelről... ne csak a burkolatot.A szerencséd van, akkor jó a giga, és fabrikálhatsz rá egy kétséges coolert.
Ha nem akkor gariztathatod, addig a 2-3 hétig még kártyád sem lesz.
Ráadásul, ha szőrőznek, akkor a bios upgrade miatt ugorhat a gari. -
Janou
őstag
válasz
joysefke #2907 üzenetére
Elvileg nem bírták az OC órajelet. Értelemszerűen cserélik garba. Ha nem riadsz meg attól hogy ESETLEG vissza kell vinni és kivárni amíg kapsz egy újat, akkor nyugodtan megveheted. Annyi van, hogy nagyobb a rizikófaktor a Gigánál, mint a többi gyártónál. De találkoztunk mi már gyári hibás Sapphire-al is...
-
westcoastog
veterán
válasz
joysefke #2915 üzenetére
Én is háklis vagyok a zajra nagyon, szóval én is a néma gépeket szeretem.
Mondjuk ennél a sapphire-nál alacsony fordulaton is van egy enyhe nem zavaró búgása a ventinek, szerintem kilehet bírni bőven, de amúgy halk kártya nagyon is, terhelés alatt eddig nekem 20-ról max 27%-ig emelte a ventit 60 fok környékén.
33K volt ez a sapphire iponon mikor vettem pár napja, szóval annyival nem volt több mint a giga, csak ugye erre rájött a futár költsége így lett belőle 36k. -
ViZion
félisten
válasz
joysefke #2898 üzenetére
Anno linkeltem egy BF 3 tesztet. Az élsímítás kevésbé fogja meg a karit. A ram és a sávszélesség miatt FullHD-ben a nagy textúraméretek miatt lesz limit. A leggyilkosabb a tesszellálás és az ilyen post filterek... Ha nem játszol, akkor tökéletes kari, Single-ben is kell kraft, szal. multi vagy sem nem sok a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest