Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • profisher.

    tag

    Estét! :R Megjött a kártyam, vagyis 10-kor tekertem érte. MSI 7700-esről van szó, mégpedig az egy ventillátoros hűtésüről. A csomag igen szegény, a papírra nyomtatott játékkönyvön kívül(ez ugye eredetileg nem tartozék :DD) kapunk egy tápátalakítót, egy cd-t, két darab könyvecskét, plusz a kártyát. Berakva a gépbe az indításnál 1-2 másodpercere felpörög, gondolom portalanítás céljából. Idle-ben a kártya nagyon csendes (nyitott házzal), a táp hangját és procihűtőt jobban hallom. 55%-os ventifordulattal nagyon jól hűti a kártyát (így még bőven tűrhető a hangja) 60 fok föle játék alatt sem megy. Húzásban 1150/1300-et bír alapfeszen, furmarkkal stabil volt, 3DMark alatt fagyott, de ott inkább ez volt a gond, amire egyébként még nem találom a megoldást. Sajnos a memória húzása valamiért max. 1300 Mhz-ig lehetséges, ennek nem tudom az okát, hogy mégis miért. Játékok amiket próbáltam és mentek 1440*900-ban: GRID 2 (max élsimítás, maximum textúra), MOH Warfigther (high textúra, 2*msaa, satöbbi. 60+ fps), Battlefield 3 (high textúra, 2*msaa, satöbbi 50+ fps), Far Cry 3 (ultra textúra, 2*msaa, satöbbi), Crysis 3 (high textúra, belső térben bőven 40 fps felett volt, de ahogy kiértem, elkeseredtem, mert néha karcolta a 20 fpst :/ )
    Benchmarkonli szeretném ezeket a játékokat, de mivel :F 3DMark teszt az említett Directx és illesztőprogram leállás miatt nincs, egyébként ezt a hibát dobta néha Far Cry 3-nál, BF3-nál, Crysis 3-nál is.
    Összességében megért 23 ezer forintot ez a kis kártya, elleszek vele. :)

    szerk.: a házam szellőzése egyelőre nem a legjobb (sharkoon vaya), mert csak egy gyári venti van elöl, később tervezek még bele kettőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák