- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyi
aktív tag
Az OC-s bios nem? Rárakta a karira otthon... Vagy tévedek?
A csodálatom, amit töröltem is azért írtam, mert azt hittem azért mondja, hogy nem látok, mert alapból 1200/1300, amit visszavett 1150/1250-re. Már az elején vágtam, hogy 1200/1300-ra meghúzta.(#10229) oliba: a Trixx enged az többet is az Asus Tweek nem?
-
taknyi
aktív tag
Ja annyi...
Meg annyi, hogy a gyári beállítással viszi az 1150/1250 értékeket, a csuszinál meg vagy igen, vagy nem.
(hidd el gyárilag nem a véletlenre bízzák az OC-t, megfelelő bios, tesztek, hisz garit kell rá vállalniuk, mert egyébként "vásárló megtévesztése" tényáladék forogna fenn).
A csuszka csak cucli a szánkba, vagy megvigasztalódnak az olcsójánosok, vagy tovább sírnak ez egy vgalutri.
-
-
oliba
őstag
Igen, ezt én is így gondolom és ha le is írom, akkor ennek alapján próbálok véleményt alkotni egyes termékekről. Pl az én ASUS gyári TOP kártyámat mondhatni sufniba vettem meg, azaz egy már egy gariba visszaküldött ilyen kártya cseredarabjának a cseredarabját vettem meg (azaz a 3. darabot) és akár ezt is lehetne küldeni vissza garanciába, de erre nincs már. Egyes tesztoldalak által tesztelt TOP darabokat szintén nem lehetett túlhajtani, azaz a stabilitás határán működtek.
Persze az, hogy a kártyák hány %-a hibás, csak az ASUS kiadásából lehetne megtudni, de erről soha nem lesz infó, de én azért ki merem jelenteni, hogy ASUS TOP kártyát soha ne vegyen a nép
(#10180) csucsu21: D-Sub csatiról kapja a képet a monitor?
-
oliba
őstag
-
oliba
őstag
Ha abszolút csúcsot mondanék, akkor PowerColor Vortex II és MSI Hawk / Lightning sorozat. A többiek csak a polcot töltögetik feleslegesen, de sajnos az előbbi kártyáknak meg is kérik az árát. Sapphire a vállalható rosszabb
(#10172) djculture: Sapphire is elsődleges AMD gyártó és mégis ezerrel ontja/ontotta fél éven keresztül a selejtet a 7800-as szériában és mégis a Lighning és Hawk szériák a legjobbak, ha az ember nem akar a teljesítményben kompromisszumot kötni, pedig az MSI
(#10175) csucsu21: használj DVI csatlakozót és a D-Sub-ot pedig mellékeld. Ha nem tudod ezt megtenni, akkor új monitor, vagy pedig GTX650-es kártya lesz a megoldás.
-
dragonfx
veterán
hát a memoria busz a stream processzorok számán kivül semmi ujjat nem nyujt ez a kártya.kicsivel kevesebbett eszik na puff.
egy 1200/1500ra huzott 7770 szerintem a nyomába lesz az alaporajeles 8750nek vagy akár a 8770nek is.ezeken csak driverrel fognak tudni gyorsitani.
szerintem egy meghuzott 7790 megeszi ezeket.
(én a 7790et ebbe a topikba veszem a száma szerint osztályozom nem a teljesitménye alapján,meg hogy melyik terméket váltja ki) -
westcoastog
veterán
Pont azon gondolkodtam hogy bios flash után föltegyem e, mert itt leírtam korábban hogy a 12.10 és a .11b-k sem veszik vissza a memória órajelet idle, bár nem hiszem hogy az új bios ezen változtatna.
beta6-nál javították ezt a problémát, juhé.AMD Catalyst 12.11 Beta6 resolves the issue with engine and memory clocks running too high when the GPU is idle. Clocks will now run at the proper level when the GPU is idle.
-
westcoastog
veterán
Föltettem gpu-z ki is írja az órajeleket, de ha terhelem a kártyát akkor a gyári 1000/1250-ön megy minden.
Vagy csak a catalystben is húzzam feljebb a csúszkákat? Mert azok is maradtak az alap órajelen.
Már semmi, feljebb húztam a csúszkát, utána nyomtam egy alapértelmezettet és felugrott az új órajelekre.
Viszont idle is 1,25v-n kell mennie?
Nem emlékszem hogy az alap bios is 1,75-ön ment volna idle, nem figyeltem. -
törölt tag
A #3844-es hozzászólással indult minden:
rofl vicces ez az ipon, vasárnap este árat módosítanak és megint 37e a vapor-x kártya...Erre jött a folytatás a #3847-es hozzászólásban:
Jó a sima OC-s is! A plusz 4k különbséget nem biztos hogy megéri!Tehát: a Vapor és egy OC verzióról volt szó.
[Ha visszaesik 34k-ra a Vapor, akkor pont 4k lesz az árkülönbség a sima OC-s verzió között (30k)]Sört nem iszok, egy 0.33-as dobozos Vaníliás Colát szeretnék.
-
törölt tag
Hidd el én más hűtőt is látok rajta. Gondolom neked is, ahogy sokaknak mindegy, mert az összes létező hűtővel kiadott 7770 lehűti a kártyát. De engem a kártyán felül nagyon is érdekel milyen hűtő van azon a kártyán. És nem csak a hatékonyság miatt.
P.S.: én meg 2007. Bitch please.
-
törölt tag
Ember! Arra kértél, hogy nézzem meg az általad linkelt gyári és újabb BIOS-od között az órajel különbséget. Megnéztem. Gyári: 1000/1125MHz. Új: 1150/1250MHz. Szerinted ez nem tuning? Szerinted ez kártya működés és stabilitás optimalizálás? Rolling On Floor Laughing. Egy másik Sapphire kártya BIOS-át frissítetted fel a te kártyád BIOS-ára, ami: TUNING. Persze tovább nem vitázom veled, várd a következő optimalizálást, én addig tologatom a csúszkákat, csak kicsit tovább.
-
KAMELOT
titán
Mit szórakoztok ilyenen. Amikor leadod a rendelést és megkapod az üzenetet az emailedra onnét érvényes az üzlet. Az ott kapott levél egyben a garancia levél is. Mit kell ezen filózni.
Ha meg valami gond van a kártyával visszaviszed és csókolom.
(#3797) fatallerror: te csak randizni akarsz egy jó csajjal?
-
=HG=
addikt
Pl: Lambdacomputer weblapján szó szerint le van írva....De szerintem teljesen logikus, mint már le is írtam. Ha bemész érte meg tudod nézni, mit veszel, mint pl ha a madaras tescoban vásárolnál....
Én nem akarok tovább rugózni ezen a témán. Aki akarja próbálkozzon visszavinni a cuccot a 7.napon, ha előtte személyesen vette át.Ha szerencséje van nem kötözködnek..és ha mégis...? Ezt kéne átgondolni, és nem hamis illúziókban ringatni magunkat. -
punk17
aktív tag
Nagyobb feszültséget ad, 1,2V helyet 1,275V. Nekem ugyan ilyen kártyám van kipróbáltam már az OC BIOS-t is és a Vapor-X BIOS-t is. A Vapor-X BIOS vált be. Fent már jó ideje és ezzel már hibátlanul megy minden, míg OC BIOS alatt voltak hibák. De szerintem próbáld ki mindkettőt, hisz nem tudod tönkretenni a kártyát ha csak BIOS-t cserélsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest