- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jostee
tag
Hali!
Biosfrissítés óta valamiért keményen belassult a gépem... Néha nem indulnak el dolgok, vagy szimplán csak beáll minden.
Az említett videot megcsináltam: http://rapidshare.com/files/323427864/SNC00199.mp4.html
(nekem csak bsplayerrel sikerült működésre bírnom a hangot)Várom az ötleteket!
-
Jostee
tag
biosfrissítés megvolt, most sem indul pöccre, de nem is felpörgeti a ventillátorokat. most olyat csinál hogy halk tü-tü csipolást hallani, és a nyolcadik ilyennél beindul. 3x újraindítottam és mindig a nyolcadiknál indult... holnap csinálok majd videot vagy valamit, hogy lehessen látni/hallani hogy miről is beszélek.
Azért köszi a segítséget!
-
Jostee
tag
Valaki esetleg nem tudja mi lehet a baj? http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_hd_5850_5870/hsz_5850-5850.html
-
Jostee
tag
Sziasztok!
Vettem egy asus 5850-et és egy cx400-as corsair tápot mellé, de gond akadt!
Beszereltem mind2-t, elinindítom a gépet és olyan történik, hogy felpörögnek a ventik 1 másodpercre, aztán leállnak 1 másodpercre és ez ismétlődik... mintha folyamatosan ujraindulna vagy nemtudom... Visszatettem a régi videokártyám (his 2600xt) és gond nélkül megy.
A konfig a következő: Gigabyte GA-M56S-S3, amd athlon64 x2 5600+, 4gb ramSegítsetek pls mi lehet a baj?
-
Jostee
tag
Amúgy meg hogy asus, sapphire vagy mondjuk gigabyte 5850-et veszek az mindegy elvileg ugye? Úgytudom az összes csak referenciakártya...
-
Jostee
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
Szerintetek melyiket éri meg manapság vásárolni? 5850 crossfireben, vagy 5870? Mondjuk egyenlőre csak egy db 5850-et vennék, de később menne mellé mégegy (most szerintem egy is bőven kiszolgálja az igényeimetNincs sok probléma cf-be kötött videokártyákkal?:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Sapphire R7 250 1GB
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest