- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ImpersonatoR #7883 üzenetére
Nekem rev.1-es van, idáig még nem volt panaszom vele, Ati Tray Tools-al használom. Játék alatt is allig van hangja. Nekem bejött idáig, lassan 2 honapja van meg.
-
válasz
Black Dragon #6269 üzenetére
Hi!
Az lessz a legegyszerübb ha felrakod az ati tray toolst, és csinálsz bele 2 profilt 1 2d-et és egy 3d-et.
Nekem most csak ugy indul el, h. a windows inditása után külön elkell inditanom az ati tray toolst, utánna müködik rendesen a dolog.Na ha elinditottad az ati tray toolst, utánna menj a 'hardver-tulhajtás beállitasai'-ra itt csinálj egy alap 2d-s profilt (157Mhz/300Mhz-0.963V) beállitásokkal majd ezt mentsd el alul a kislemez ikon megnyomásával adj neki egy nevet mondjuk '2d_alap'.
Majd a 3d profilnak ugyanigy (900Mhz/1250Mhz-1.128V) és ezt is mentsd el '3d_tuning' néven. Ja és mind a kettönél pipáld ki az 'orajelek felvétele a profilba' helyet.Ha akarod akkor van olyan hogy 'hardver-automata tulhajtás' és ide betudod rakni a mentett profiljaidat a 2d, 3d -eket a megfelelo helyre és a program automatikusan átvált a beállitott profilra program indités közben. Rakhatsz mellé hangot is amikor átvállt akkor hallod.
Vagy te is átválthatod manuálisan: jobb egérklikk att ikonon alul a tálcán utánna hardvers akkor ott lessz a 2 mentett profilod és amelyiket kiválasztod arra ugrik.
Örülök ha segithettem!Nekem igy király a gép!
-
Azért kérdeztem, mert alaporajelen (2D-ben), pöttyözik pár ikon a desktopba, ha a gpu kihasználtsága 5% felett van, föleg a vlc playerben a filmek közben a képben vizszintes rövidke fekete csikok jelentek meg.
De már sikerült megoldanom.
Csináltam Ati Tray Tools-al 2 profilt: egy 2d-et (157/300-0.963V), és egy 3D-et (900/1250-1.128V).
Eltüntek a pöttyök-rövidke csikok, tul kevés lehettett az az alaporajeles 0.950V, ezért kellett emelnem 0.963-ra legalább, és igy jo minden.
Csak rájöttem nah -
Hi!
Olyat belehetne valahogy állítani, h. 2D-ben az alaporajel 157/300 ás a fesz. 0.95V, na most, h. a 157/300 maradna és a fesz. mondjuk 0.98V-ra.
Ilyet lehet csinálni valahogy?
Ja és a 3D az meg maradjon, ne kusszon el. -
Hali!
Szerintetek melyik drivert érdemes felrakni? A 9.12-es hotfix-et, vagy a hivatalos oldalrol a 9.12-est? (5870-hez)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest