- Külföldi SIM-ek itthon
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a347
aktív tag
Nálam a City Bus sim. 2010 játéknál full sceen-es beálítás mellett villódzik a kép, mintha valamilyen frissítési gondja lenne. De ha lekapcsolom a teljes képernyőt és csak ablakban játszom, akkor teljesen jó. A grafikai beállításnál csak felbontást és élsimítást lehet állítani, frissítést nem.
Valakinek ötlete?? -
a347
aktív tag
Az MSI oldalán kijött egy driver a mai napon.
Kipróbálom azzal a kártyámat -
a347
aktív tag
válasz
Sennalacy #6725 üzenetére
A 8.66-os driverel 2 napja az volt, hogy CODMF-el akartam múltizni, a pálya betöltés után elkezdett kockásodni a kép. (780/1200-ra volt egy picit húzva), de előtte má használtam, gond nélkül működött.
Nosza fel a 9.12, utána jó lett. De lehet, hogy egy sima restart is elég lett volna és nem kellett volna másik driver.
Aztán ATI overdive auto tune funkcióval felhúzva újra ugyanaz a jelenség jött elő, csak full csíkkal.
Restat, vissza minden eredeti (OC) állapotba, azóta műkszik.
Egyelőre...MSI 5850 OC
-
a347
aktív tag
Azt hitten megúszom. De aztán engem se került el a becsíkozás istene.
MSI 5850 OC -
a347
aktív tag
Bocsi a felizgatásért. Természetesen 5850
-
a347
aktív tag
Ma megkaptam az MSI 8550 OC-met. Felhúztam egy kicsit 780/1200-ig, meg az e8600 procimat 3.81GHz-ig.
Mivel elég kezdő vagyok tuningba nem mertem tovább tekerni, és persze időm se nagyon volt rá. Így tutik a hőfokok és minden játék amit mostanában tolok szépen muzsikál.
Remélem engem elkerül ez a fagyásos-csikozásos istenverés. Az MSI honlapjáról tettem fel rá 8.66-os ATI drivert, ezzel eddig minden rendben. -
a347
aktív tag
válasz
Sennalacy #6545 üzenetére
Konkrétan a csikozásra gondoltam én is, ami sok kártyánál előjött, amire többnyire olyan feltételezések születtek, hogy feszültség beállítási problémák lehetnek a ludasak.
Gondolom az OC kártyáknál felpiszkálják egy kicsit a referenciaértékeket, s így talán nem jön elő az előzőekben említett hibajelenség, ha mégis akkor nem a feszültségértékekkel volt/van a probléma.
Igazából csak erre az irányba is akartam puhatolózni.Nem utolsó sorban most rendeltem meg a kártyát, ezért lennék kiváncsi a véleményekre.
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
Mia helyzet a gyárilag tuningolt 5850-sel. Esetemben MSI 5850 1GB DDR5 (R5850-PM2D1G-OC) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest