- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
Hali!
Én is szorakoztam a 2 monitoros eyefinityvel. Nekem 2 db LCD-m van de teljesen különböző a kettő. Az egyiken csak VGA csati van a másikon VGA és DVI is. Na szoval ha mind a 2 őt DVI to VGA átalakítoval nyomtam a kariba akkor az eyefinity egyáltalán nem ment. Szoval 2 monitornál szükség van egy olyan moncsira amelyikbe be van építve a DVI csatlakozo és nem kell hozzá átalakíto. A másik lehet VGA-s de sajna az egyiknek muszáj DVI-s nek lennie alapbol. Én ezt tapasztaltam. Remélem tudtam segíteni.
Szoval egy az eyefinity csak úgy műkdik ha 1 VGA-s 1 DVI-s (a 3 ik meg természetesen Display portos) vagy DVI-s és DVI-s monitorok vannak rákötve.
Ja és a felbontás nem számít mert alapbbol az eyefinity a legnagyobb felbontáshoz áll be amit bír a nagyobb moncsi. De ha az az elsődleges(Bal oldali) akkor át lehet állíani a csatalisztben a felbontást kissebre. Sőt még azt is beállíthatod ha az egyik moncsi wide a másik 5:4 es hogy az 5:4 esen középen jelenjen meg pont akkora méretben mint a wide. Én így toltam a dirt2őt és a GTA IV-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest