- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Sárpac #10558 üzenetére
Hát tesztekben várható volt
5970alatt már nem árthat egy erősebb kártya, az valószínű
In-Game tesztekben szerintem majdnem egyenlő lesz az FPS, nem hiszem, hogy van olyan játék, ami annyira komoly fizikával lenne megáldva, hogy a GT220 elfogyjonde érthető is, a physx-es játékokat az nV szponzorálja, ha annyira terhelő lenne a fizika számítása, akkor a Geforce-ok sem remekelnének, és nem villoghatnának vele annyira
-
joshua7
veterán
válasz
Sárpac #10549 üzenetére
Kétkártyás konfigokról beszélünk és ez szempont? Hehehe...
Egyébként az egy dolog, h mennyit fogyaszt (egyébként manapság mindenki ettől van megbolondulva?), de látod, h Fizikszként se ér semmit egy 8800GTS-hez képest. Ahhoz képest 15W is sok.Mondjuk szvsz egyébként sincs sok értelme az egésznek, hacsak nem azzal a 4-5 játékkal játszik 24/7-ben az ember, amikben van értelme egyáltalán ennek a hibrid izének.
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #10523 üzenetére
Értem akkor a leírtak szerint nem feltétlenül a spórolás vezette a Sapphire-t sem abban, hogy más alkatrészeket használtak. Na majd ha több időm lesz komolyabban körberágom
ezt a dolgot, utána nézek.
Ilyen pontos infókat leírást hol lehet találni egy VGA-ról gondolom tesztekben esetleg megemlítik? -
Robi BALBOA
őstag
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #10516 üzenetére
Sárpac gondolom te tudod monitorozni, illetve állítani a feszt a twin frozeren.
Ezen a szutyok
Toxicon nem látja semmilyen progi hogy milyen feszen megy. HSM kollga azt mondta lespórolták róla "a digit PWM, és hozzá a Volterra VT1165 fesszabályzó, ami programozható, I2C-n, és ezt tudnák monitorozni a progik." Ehol van a különbség a Toxic meg a referencia nyákja között, és egyéb téren ami ugye a hűtés
.
-
-
ffodi
veterán
válasz
Sárpac #10483 üzenetére
Tudnál nekem csinálni egy Fluidmark(v 1.1.1) tesztet, ha szépen megkérlek? 1280*1024, windowed, AA OFF, default beállítás(60000ms)
Na már csak azért, mert kiváncsi vagyok, jó -e az én eredményem, mert mióta platformot váltottam, tuningolva majdnem megkétszereződött az eredményem. Illetve elvégre neked mégiscsak i7-ed van.
CptMisi:
-
BullKoxa
őstag
válasz
Sárpac #10449 üzenetére
Az a Bibije most tettem, fel egy Win7 32 bites rendszert és csak az Nv kari van bent a gépben és a Fluid 1.1.1 ben ilyen eredményeket ad.Driver 196.21
640X480 3099 min:21 max:379 avg:53
1280x1024 1494 min:16 max:113 avg:25
Mivel látom hogy terheli e a vga-t?Az MSI Afterburner sem mutat aktivitást.
-
HSM
félisten
válasz
Sárpac #10445 üzenetére
Mit szólsz ehhez?
"uP6206 is an affordable voltage regulator, unfortunately it does not support the I2C interface, so software voltage control is not possible. "
[link]"MSI includes their Afterburner overclocking utility with the card and claims support for voltage control. We downloaded the latest 1.51 version, which shows an adjustable voltage slider, but it doesn't work."[link]
Mivel nincs I2C interfésze a cuccnak, így ez nem túl meglepő....
(#10441) Giot: Attól, hogy olcsóbb, még valószínüleg erősebb, csak nem olyan igényes!
A refi karim alapfeszen, 1,08V-on 850/1200-on még szépen szalad, de ha már 930/1200-on megy 1,15V-on, akkor már eléggé meleg rajta minden, valószínüleg jóval melegebb, mint a Toxic-on.... Majd csinálok furmark-os képet.
-
zolo96
tag
válasz
Sárpac #10128 üzenetére
Nincs mit.
Ja elfelejtettem bepipálni az extreme burningot, de ezen már bevan. Itt már 2 fokkal több.
Én meg vagyok vele elégedve eddig. 62 foknál kezd el hangosodni a ventije az-az játékok alatt is halkan dolgozik. Remélem nyáron is ilyen csendes lesz, mert padlás szobában lakok és pont a napos oldalon. 45 fok sem elképzelhetetlen a szobában.
-
-
candyman83
csendes tag
Nagyon köszönöm a tippeket, szerecsére csak az afterburner volt meghülyülve.
1.3V 1000/1200 -> atomstabil. Meglepően jól bírta, utánaolvastam fórumokan, de nem nagyon láttam 1000 MHz fölötti eredményt, legalábbis ritkán. Fáradtam már nem akartam tovább vacakolni így is volt egy szép hibám: Először az afterburnert állítottam alaphelyzetbe(kivettem alóla a +feszt), de a GPU maradt 1ghz-en
Khm. Szép fagyi volt
60%-ra fel kellett nyomni a a ventit is, mert folyamatos 100%-os terhelés mellett így tudtam 68-70 fok körül tartani.
Jó lesz ez!
-
Giot
addikt
Láttam hogy volt vele gondod de ezek szerint csak nem oldódott meg! Sajnálom
Metro2033-ban nekem barna "halált"adott egy részen (a barna színek voltak túl sulyban azért lett barna), de végül is nem fagyott meg továbbfordultam a játékban és visszajött a kép
kb 2 óra játék s nem jött elő utána egyszer sem.
Egyébként alapórajelen ment. Nem a tuning volt a ludas. Inkább szoftveres problem szerintem. -
Robi BALBOA
őstag
Nekem csak a FC2 alatt lagolt eddig a kari, de ezt a problémát is megoldottam abu segítségével, a Gta4-et még nem próbáltam, de nem is fogom mertsoha nem jött be se a stílusa se a grafika, az egész game távol áll tőlem.
Amúgy nagyon kíváncsi leszek mire jut fsb1000 a fermivel. -
CptMisi
őstag
Nem igazán értettem a problémáját, de úgy vette meg a GTX480-at, hogy nem is tudta, hogy azzal fennáll -e a probléma...
amúgy is elég nVfan a srác, nem lepett meg...de vannak még ilyenek...mint akinek nem volt 125fps-e cod2ben 5870-el ezért GTX480at vesz
WesTM: elvileg játékok alatt is fennállt a probléma
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem egy egészséges kártya esetén a legerősebb játék beállítással sem szabad tapasztalni megjelenítési hibát, vagy fagyást.
Ha nálatok hibádzik a Crysis alapórajelen, akkor nálam 8xAA-val miért nem (1920x Ultra)
Persze lehet a játékra fogni..... vagy elfogadni, hogy ez nem hiba hanem ficsör. -
-
front3r
őstag
Ehh pedig rossz tapasztalatom van 4850-ről 5870-re váltásnál(bugok, már win7 Aero is furán viselkedett), de talán nem okoz akkora nagy bajt. Mindenképpen erősen ajánlott egy driver uninstall a gépén, és egy Driver Cleaner Pro futtatása is csökkentett módban, mielőtt betennétek az új kártyát.
Ha nála is gázos lesz, akkor mindenképpen gariztatást javaslok, nem így kell viselkednie egy Vapor-X-nek...
FC2 alatt rángat? Nálam csak GTA 4-ben csinálja, akkor is ha gyorsan megyek a kocsival, de nem annyira zavaró, simán meg lehet szokni. Kipróbálom FC2-nél hogy nálam is rángat-e....
-
Giot
addikt
Hát tudom hogy elég nagy meló meg minden, de érdemes lenne feltenni egy szűz oprendszert, (esetleg win7
) és utána a 10.3a drivert. Így teljes mértékben ki lehetne zárni a szoftveres problémát.
(nincs annál bosszantóbb mint amikor a garból 2 hét után visszakapja az ember a kincset azzal hogy hát náluk nem volt gond)
-
Giot
addikt
Ha az nV fizikázásra van benne a gépben akkor off nem szoltam
Amúgy mien kártya mintha Sapphire 5870-re emlékeznék abbol is a Vapor-X-re?ko-ko82 & Gerisz: valóban kisebb, vagy jobban össze van sűrítve a pixelek, de nem a pixeleket akarja a delikvens látni hanem a játékot
Igaz biztos nagyobb (meg drágább) élmény lehet 24" ban játszani. -
Robi BALBOA
őstag
Nálam nem fagyott soha le!
Amúgy a Core pályán az alagutakban vettem először észer meg amikor egy fagyott hajóban voltam és a játék végén a hajón volt itt-ott ilyen hiba.fsb1000: Mi futott le? A game stabilitásával nem volt soha gondom és nem is akadozik, csak itt ott voltak ilyen kis hibák még a régyi 9.12-es driverrel, de felteszem holnap újra a gamét és megnézem új driverrel van e hiba.
De szerintem szoftveres a hiba (nálam legalábbis), mert nehogy már 20 játékból és 6-7 mark-ból csak itt legyen hibák még alap freki alatt is!?
-
Robi BALBOA
őstag
A Crysis-ban nekem is voltak hibák, ilyen fekete kis kockák, de nem minden páyán és csak a textúrák úgymond összetételénél/szélénél(nem nagy és nem zavaró mennyiségben), kipróbáltam a fesz emelést, visszább vettem a gyári órajelből stb, de nem segített, ugyan ez van a Crysis Warhead esetében is de ott csak nagyok kevés helyen vettem észre.
Amúgy más játékokban még tuningolva sem vettem észre még egy pici hibát sem, úgyhogy szerintem a crysis ilyen.
Ja és markokban sem vettem észre semmit, stabil mint állat! -
Robi BALBOA
őstag
Alapfeszen ha állítasz egy kicsit az autó venti szabályozáson akkor 950-960-at is mehet(ha nem állítasz az auto ventin akkor 920-tól többet nem érdemes neki adni, mert lassul a nagy meleg miatt vagy egyszerűen fagyogat), a mem az alapból ügye 1200-on megy, 1250-re vannak hitelesítve, vagyis 1250-et megy minden féleképpen, de van akinek megy 1350-et is, én pl. nem sok értelmét látom a mem tuningnak, mert nem sokat hoz teljesítményben és az szokott meghalni a legkönnyebben egy karin, úgyhogy én ezért is használom "csak" 1250-en.
-
kasa85
őstag
Igen max ebből 100-200MB használ fizikai számításokra ennél többet nem fogyaszt. Szerintem felesleges az 1GB os nem használod ki amire szeretnéd + drágáb is.Ha HD 5850-5870 ed van akkor ott jó az 1 GB, de pl:2GB-nak már sok értelme szerintem nincs egyenlőre ha Ful HD vagy az alatti felbontást alkalmazol.A textúrák betöltését és minden mást a HD 5850-5870-ed videó memóriáját használja,de a GT 220 ad csak fizikát számol mellette üres járatban megy sokszor és mikor használod a PhysX-et ritkán használ maximum 100-200MB videó memóriát mert folyamatosan nincsen jelen a játékok alatt a PhysX.Egy játék van ami kedveli a 2GB-os videó memóriát az a GTA 4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest