Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
keksz077 #816 üzenetére
Csak egy teszt erejéig volt nálam a kártya, de ezek szerint kevés a processzor neki.
Nem szeretnék 100+ ezer forintot rákölteni csak alaplap procira hogy normálisan menjen.
A következő generációs AMD kártyát -szigorúan 1 darabot!- talán még kihajt, akkor fejlesztek ha nagyon muszáj, most még nem. -
seniman
veterán
válasz
keksz077 #799 üzenetére
Azon nem múlik
Konzultálj Yana kollégával kettő is van neki eladó,víz is van hozzá
Amúgy egy játék miatt kár egy ördögi kártyát temetni,nekem volt olyan játékom ami fagyott nvidiával,pedig arra lett fejlesztve.Mégse a kártyát köpködtem le,hanem ment a játék a levesbe.Volt ezer más,ami viszont gyönyörűen ment.Konkrétan a Ghost kedvéért egy forintot nem költenék gépfejlesztésre
Ez mindig is ilyen műfaj lesz,olyan játék soha nem lesz ami mindenen 100%-os lesz.
-
SimonYana
addikt
válasz
keksz077 #794 üzenetére
Hát ha 5 Ft-ot sem ér meg neked , akkor ne is törd a fejed!
Szerintem a játék rettenetesebb , mint ahogyan fut a 7990-en!Nincsenek rendes színek , alig látni az ellenfelet , minden szürke és egybe olvad. Még a kutyámat is tüzelném , ha nem lenne felette színes felirat.
Lehet én vagyok már öreg és vak , de ebben az esetben a kártya lenne a lig kisebb problémám!
Te is szerintem a társaság miatt vagy fent.
Ha FULLHD-ban tolod , vegyél egy jó 7970-et és felejtsd el az összes többit! Én a BF4-et tudom vele ultrán játszani 1440p-ben. -
SimonYana
addikt
válasz
keksz077 #787 üzenetére
Hát ez tényleg siralmas és egyértelműen a driver , hiba , mert ott kellene lennie az 1. vagy a 2. helyen!
Ezt kukkold meg!
Én ezzel sosem játszottam , de a kutya mozgása az borzalmas! -
hszilard666
veterán
válasz
keksz077 #784 üzenetére
Szia!
Már okés a driver támogatás, nyugodtan beruházhatsz egyre, itt van az aprón fillérekért blokkal együtt is!Azt sajnos nem tudom hogy hogyan megy a COD ghost, de általában a tripla A s címek rendesen szokták kezelni a több gput, arra viszont figyelj hogy ne pici házba rakd, mivel ott tud fűteni rendesen
Mod:
Hopi, megelőztek -
SimonYana
addikt
válasz
keksz077 #784 üzenetére
Sajnos van amelyik játék elég siralmas , de nem mind! Az hogy ár alatt van , az főleg , mert a leg jobb volt bányászatra ás már nem üzlet a bányászat! Más AMD kariból is túlkínálat van , csak azoknál minden játék tökéletes. Igen lehet driver gond , de sajnos nem biztos , hogy az AMD bűne , mert akkor semelyik játék nem menne! éN A BF4-EL PRÓBÁLTAM. SAJNA VANNAK ÉSZREVEHETŐ MICROLAGGOK. A többit én nem teszteltem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest