- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz
urbi73 #26615 üzenetére
Fx-8320
955-ről váltottam rá..nagyon megérte részemről. Cuccaim között látod milyen lappal, milyen hűtővel mennyire húztam fel. Lap bírná még tovább, de a hűtő nem. Persze annál van olcsóbb lap is amivel még megy a proci 4-4.2Ghz
intel oldalrol i5-4440 + B85 lap..Hogy most melyik éri meg jobban azt rád bízom. Én szeretek OC-zni így ezért lett AMD. Intel oldalrol lap olcsóbb proci drága, amd-nél meg fordítva.
Szerk.: A tuning potenciál miatt még le is nyomhatja néhol az intelt így ezért is éri meg.
-
Methionyl
senior tag
válasz
urbi73 #26612 üzenetére
Használj CPU-z, CPUID HWMonitort, hogy nézegesd a feszültséget/órajelet/hőmérsékletet/CPU kihasználtságot..
Mivel elég jó VGA-d van ahhoz a procihoz képest, húzni kell, főleg a GTA-ba. Nálam is egy 955-sapphire7850 kombó volt nem rég és GTA-nál halál volt a proci..4Ghz-ig felhúztamés már 40+ fps de még mindig nem hajtotta ki abba a játékba a videókártyát.
A lapodnak nincs VRM hűtése, szóval ezzel vigyázz(nekem se volt de nem volt baj, mivel oldallap le és kis szoba ventilátorral hűtöttem). Hűtőt nem írtál és nem is látok szóval gyárival meg se próbáld részemről.
Egyszóval: Húzni megérné, de CPU hűtő hiányába én nem tenném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest