- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
CsonkaImo #23739 üzenetére
Az úgy reális teljesen. Nézd nem a levegőbe beszélek, nekem is 24+21+26 ropi volt az MB+CPU+RAM kombó és mennyiért ment el? 7+14+11.
Ez bárhogy nézem 71-ből 39 bukó. 3 év alatt. Ennyit fejlődik a technika.
Ha 30ért lebizniszeled akkor mindketten elégedettek lehettek! Szerintem, de én csak egy felhasználó vagyok egészséges igazságérzettel!Szerk:
Ha majd beállításban kell segítség, ez a topik nagyon jó emberekből áll. Bár nem pörög mindenki mindig, de van aki segítsen! -
Redneck
nagyúr
válasz
CsonkaImo #23737 üzenetére
Hát nézd ezt neked kell tudni. Én ennél jobb Giga deszkát adtam el 7k-ért. A proci ér kb 15-öt de nem sokkal többet. A RAMok összesen ha érnek 8-10 ropit, de attól is függ hány modul. Ha 2x2GB akkor királyság. Ha 4 modul annyira nem jó. A ház attól függ milyen. Optikai meghajtó és HDD nélkül neked kell eldönteni adsz e 40-et érte. 30ért azt mondom el kell hozni de 40?
CPU 15k
RAM 10k
MB 5k
Ezek szerintem reális árak.Ház és a táp ami még mérvadó ha nincsenek meghajtók. Ha mindkettő gagyi akkor nem ér 40-et. Egy alap ház 5k és egy olcsóbb FSP táp se sokkal több. Azok ráadásul újak ami táp esetén pláne nem mindegy. Én abból indulok ki hogy sosem zsidóskodok ha eladok(amúgy is távol áll tőlem). Ár/érték, kereslet/kínálat. Aki meg rajtam akar nyerészkedni azt leépítem!
Szerk:
Beszéld meg az eladóval a tényket, de szerintem 35-nél többért nem szabad megvenni és az már nagyon maximum. Mert ha húzni akarsz kell még egy hűtő amit 5-10 között találsz ehhez a CPU-hoz, valamint egy normális táp is. VGA, HDD, és DVD meghajtó még akkor sincs. -
Redneck
nagyúr
válasz
CsonkaImo #23735 üzenetére
A gyárik azért elég hangosak szoktak lenni általában. Szerintem nem kell túllihegni a dolgot, pár ezer forint és találsz hatékonyabb csendesebb hűtőt amivel szarráhúzni ugyan nem fogod (nem is olyan proci) de kicsit megráncigálhatod. Második gépnek nem rossz, pláne ha van a háznál i5 2500k-s gép
Szerk: Most olvasom, nem neked lesz
Azért a táp nem mindegy milyen.Táp, ház, alaplap, cpu és RAM? Vagy van HDD és optikai meghajtó is?
-
powermause
tag
válasz
CsonkaImo #23727 üzenetére
Én a C&C Generals->ZHour+mindenféle modifikáció (utoljára Contra8) ,a lapomon szereplő configgal tolom.Tehát ez C&C 2!Húzni kell a procit, ameddig lehet,mivel csak egy magot használ a játék.Ezért a 40K-s configra 9-10K-s hűtő kéne(mondjuk ez egy hosszabb távú beruházás). VGA-t, ATI vonalon nem vennék, 4890-nél(lehetőleg jobb hűtéssel) rosszabb kártyát~17-18K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest