- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
A lapnak nem lett baja, szerencsére kiderült később, hogy amit éreztem az a szomszédból jött. Valamit égetett a jóember. Ettől függettlenül nem örülök, hogy nem azért kellett abbahagynom a meddig húzhatom a procimat mókát, mert elértem a proci határait, hanem mert melegedési gondjaim vannak. Ma megpróbálok még egy ventit felaplikálni a házra, hogy pont ráfújjon az alaplap legforróbb részére, aztán meglátjuk. A vicc a dologban, hogy nem is akarom tuningolva használni -úgyis a videokártya a szűk keresztmetszet-, csak az a hülye kíváncsiság!
-
Gabor970
addikt
szia!
Megváltozott a véleményem az UD4P-vel kapcsolatban! Ha négymagos procit akarsz, és még meg is húznád, akkor vedd az UD4P-t! Kifogtam egy szuper x4 B50 procit. Ma vettem egy TX3 hűtőt (kevés) és elkezdtem keresni a határokat. Nos 3600MHz-nél jártam, adtam 0.1V plusz feszt a procinak (biztos, ami biztos) elkezdtem futtatni a prime95-öt, hát azt hiszem nem halucináltam, jött a szaga a lapnak. Sztem a MOS-FET-ek környéke hevült túlságosan. Oda nyúltam, veszettül forró volt ott minden. Hiányzik az UD3P ről a MOS-FET hűtés!!!
-
-
Gabor970
addikt
természetesen azt a lapot kell megvenned, ami neked a legjobban tetszik :-)
Én továbbra is azt gondolom, hogy vagy fellépnék a GA-MA790FXT-UD5P szintjére, vagy.....
Reméljük jönnek majd olyan lapok tulajdonosai is, mint amit Te szeretnél, és elmondanak olyasmiket is, amiről eddig nem tudtunk!
Jó éjt mindenkinek!ui.: nekem már félre volt téve az általad is kinézett alaplap, és az utolsó pillanatban döntöttem a 770-es mellett, mert nem láttam értelmét az UD4P-nek. (pénz a zsebemben volt, szal még csak nem is amiatt, a különbözeten most a héten veszek valami jó procihűtőt)
-
Gabor970
addikt
két oka van hogy 550-é lesz egy négymagos. Vagy hibás két mag, vagy csak a nagyobb mennyiségben eladható olcsóbb procit csinálnak a gyárban belőle letiltással. Ha a második, akkor van mák ugyebár.
Természetesen sokkal egyenesebb megoldás 955-öst venni, mert az a tuti. Nem ismerem az NV videokártyákat, nem tudom mekkora annak a teljesítménye, amit írtál. Én azért választottam az 550-et mert tudtam, hogy csak egy 4770-es atira futja, azt meg kihajtja bőven az 550-es proci is. Amúgy már megvan a videókártyád? Miért NVidia? (régebben én is azt szerettem, de most ahogy körülnéztem a tesztekben, meggyőzött, hogy inkább ATI) -
Gabor970
addikt
nem igazán értem, hogy mi az amiben kevés. CF-et nem akarsz, hiszen NV kártyát szeretnél, akkor mihez is kell? 140W-ig megy az ud3p is, 8+2 a procitápolás is, hmm, nemtom. Esetleg ha nagyon húzni akarod a 955-öt, akkor jobb lesz az ud4p MOS-FET hűtés miatt, bár még nem vagyok meggyőzve, hogy a kisebbik lapról nagyon hiányozna.
-
Gabor970
addikt
nekem [ez a teszt] segített (azt hiszem) jól dönteni.
"meg az 550BE proci az csak Nem 955Be..." hacsak nem szerencsés az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest