- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
Gülredy #25652 üzenetére
Igen próbálgasd csak a feszeket. Hát nem muszáj primot, elég a játék.
Ha prime96 akkor Small FFT-t és 2-3óra (ha biztosra akarsz menni akkor több)
Ezt talán hasznos lehet:
AMD K10/K10.5 túlhajtási útmutató -
nanus
senior tag
válasz
Gülredy #25652 üzenetére
Nekem is ilyen lapom van[link] ....és szintén 9950-ről váltottam 955-re csak évekkel ezelőtt
felejtsd el a normál ,meg egyéb ilyen beállitásokat,a lap simán tolt neki 1.475-öt nálam is tulfeszel mint állat,állitsd be a biosban(1.25-27 en biztos megy az 3.2-öt ,az hogy a proc vid mekkora ne izgasson tulzottan nálam is 1.4 mint láthatod [link]. ettől még simán be lehet lőni 4Ghz-re csak egy jó hűtő kell ....az utsó beta biost nyugodtan tedd fel mióta kijött azt használom én is)
-
Redneck
nagyúr
válasz
Gülredy #25652 üzenetére
Vékonyan pasztázz, húzd rá rendesen, alapon 1,3-1,35V-on elégnek kell lennie. Nekem Tx3 van és 1.4V kell 3800hoz. Cpu Nb 2400 1,225 vagy 1,25V. Prime alatt 55 fok a kupak és 60 a max a magoknak. Nekem is droppol a lap mert 1,425V van beállítva amúgy. Túlhajtási útmutatót nézd át. BF3, Cs:GO, Crysis2 GTA IV jó még stabilitást tesztelni.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Gülredy #25647 üzenetére
Az ilyen push-pull ventillátor beállítások egy nagy becsapás... 2-3 fokot jelentenek... láttam már jó pár teszben.
Szerintem keress nagy 12cm-es ventillátorral felszerelt hűtőket. Hardverapron.
Nekem eddig OCZ Vendetta 2-m volt. Amivel a Phenom II X3 720BE @ X4 3500mhz (1.440V) 55-60fok volt prime95 alatt.
Most pedig egy CoolerMaster TPC800-as egy 12cm-es Aritc ventivel felszerelve, szintén ennyi.
Az OCT 4-5e ft-os, a TPC 12e
De mentségemre szóljon hogy egy mod-verseny miatt kellett vennem egy TPC-t.
-
powermause
tag
válasz
Gülredy #25640 üzenetére
1.375v-al húzás nélkül még prime alatt is legfeljebb 52C .Ez lenne a normális.Ha tényleg 1,5v-ot ad a lap neki,akkor még vízzel se nagyon tudnád hűteni.Az rengeteg!Nekem 4GHZ-re van húzva, legfeljebb 1,475V -al!
Noctua D14 2db ventilátor,házba egy 20cm ki, 2db 8cm-es ventilátor mozgatja a levegőt.Így 54-55C prime alatt.Neked sok a fesz. az biztos. -
Ger_man
senior tag
válasz
Gülredy #25640 üzenetére
Próbálj meg 1.325V ha akkor sem akkor +0.025V-ot emelj. Egyszer stabil lesz!
Azt azért nézd meg hogy mikor beállítasz feszültség értéket, mit ír ki a BIOS, a monitorizálásnál! Mert sokszor droppol a lap, ami annyit tesz hogy a beállított értékhez képet, plusz, vagy mínusz feszültség eltérés mutatkozik.
-
Atocha
senior tag
válasz
Gülredy #1239 üzenetére
Valszeg nagykerből szerzi. Vagy külföld.
Nagyker félfával én is megtudom szerezni saját magamnak, de az az 55 ezer se ocso sajnos. És ez most azonnali ár, pedig még raktáron sincs. Ha a forint esik, ez is kúszik fölfelé persze. Ha hétfőn lenne raktáron, akkor máris több lenne 55-nél. Ez van.
Ez magyarország...
Lipazzz:
Offhoz grat, csak egyetérteni tudok!
-
Oliverda
titán
válasz
Gülredy #1174 üzenetére
Nagykerben 69K volt délelőtt. Persze azóta a forint megint esett. Valószínűleg lejjebb fog menni az ára februárra de nem 20 ezerrel az tuti. Legjobb esetben is max -10K szerintem. Mondjuk ez erősen függ a deviza árfolyamoktól. Például a newegg-es árral számolva cakk-pakk 55.000 forintra jön ki most a 940BE.
-
Oliverda
titán
Ha minden igaz most nem kell majd túl sokat várni a hivatalosa megjelenéstől hogy itt is megjelenjen a polcon az első két modell.
CPU AMD Box PHENOM II X4 920 nettó: 48 300 HUF (+20% ÁFA)
CPU AMD Box PHENOM II X4 940 BE nettó 56 730 HUF (+20% ÁFA)
Elvileg ezek lesznek a keződárak itthon amik valósznűleg pár héten belül még esni fognak valamelyest.
"Last order notice for the company's upcoming 45nm AM2+ Phenom II X4 920 and 940 Black Edition CPUs, will be issued in May next year, while AMD has already stopped taking orders for its quad-core Phenom X4 9650 this month."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest