Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
válasz
apollo12 #10577 üzenetére
Hali!
Nekem egyventis változat van a PhenomII x4 955BE (3.2@3.4) procin. 26 C fok van a szobában és böngészés közben 37 C fokot mutat a CoreTemp. Ha nyomatom a BFBC2-őt, akkor is olyan 50C fok körülire áll be - ilyenkor már hallani a venti hangját, de egyáltalán nem vészes... -
miresz
veterán
válasz
apollo12 #9239 üzenetére
1.48v-on 4600Mhz.-n elindul (tehát bootol mint írtam) de még nem próbáltam vele semmit így és szerinetem nem lesz stabil.Egyenlőre eddig jutottam. Ahogy időm engedi folytatom a kísérletezést.
JoolsNOS
álad nehezebb a helyzet mert nem BE a procid tehát több mindenre kell figyelned ram,ht,nb, ahogy írtad és nem biztos,hogy a proci nem bírja de szerintem 1.4-1.45-ig elmehetsz. (egyébbként olyan lapban mint a tied,Gigabyte MA770-UD3 ,ment át a kezemen ilyen az én 965 Be-m sem emelhető addíg mint a a mostaniban,számomra érthetetlen hogy miért?!
-
Giot
addikt
válasz
apollo12 #9181 üzenetére
Nálam hyper TX2 hűti a prockót, szépen teszi a dolgát. Én nem bízok az ASrock alaplapokban.
Ja az lemaradt a procikkal kapcsolatban hogy az 550 AM3-as tehát kezeli a DDR3-at a 940 meg AM2+-os így az csak DDR2. Ez a hátránya a 940-nek de kicsit megpótolja az ember és vesz egy 945-öt ha szükség van rá!!
(#9183) r9550: A 945 lekezeli a DDR3-at mivel AM3-as tokozású. -
Templomegere
senior tag
válasz
apollo12 #3408 üzenetére
csapból is ez folyik , na meg ez egy Phenom II topik , nem pedig a kisírt szemű srácok találkahelye , ami azt jelenti hogy a Phenom II procikról, és minden ami ezzel kapcsolatos , NA arról beszélgetünk.
Köszi a linket , de mielőtt beteszed , előtte legalább 1-2-3 oldalt olvass vissza . köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest