Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz CJ4567 #7939 üzenetére

Kezded kapizsgálni gondolom h miért hívtam fel külön a figyelmet az SSD-m PowerOn Count számlálójára és miért emeltem ki mellé, hogy óóó azok a régi szép FX melletti állandó OC-s idők.. :DDD ;]

460-ason még jó h szépen fut, Tesszelációban elég embereset lépett velük előre az AMD aminek megjegyzem ideje volt mert az NV-s címekben rendre ezzel voltak szivatva a Radeon tulajok.. :U
    Egyébként ha már itt tartunk, az összes Szennywörks effektet rakhatod Offra mert kukásak, továbbá ami még ennél is fontosabb, driverben a Witcher 3 profiljában állítsd be h a Tesszeláció ne Optimalizált legyen, hanem Manuál és max 8X.. ;)

Göthös GCN 1.1-emnek ez pont ~20-22 FPS-t hozott anno W3-ban, cserébe a látványból nem buktam semmit, NV féle beágyazott szeretetcsomag, nem akarsz róla beszélni.

Ha van Hairworks ha nincs, Geralt haja van irreálisan szarrátesszelálva, csakúgy mint anno Crisis 2-ben a város alatti óceán, vagy Faullout 4-ben a Godrays effekt, kizárólag azért h Radeonokon szarul fusson.
    Egyedül ezzel a Crimson/játék profil/manuál max 8X tesszelációval tudod ezt a fajta szivatást kikerülni NV-s címekben, vizuálisan érzékelhető hatása nincs, egyedül az FPS számlálón veszed észre. :K

(#7945) hackeeeee:

Nekem sincs.

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák