- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox_mulder
tag
Ezt nem kétlem. Nekem többsször is megcsinálta, hogy újraindítás után vagy felébresztés visszaállt alapra. Ja és nem új driver telepítés után csak úgy egyet gondolt. Ja és csak kérdezem én, miért nem lehet hogy az Adrenalin telepítés közben streaming és egyéb komponenseket ki is lehessen venni a telepítésből. Pl. sosem voltam kíváncsi arra, hogy mennyi volt az átlag fps vagy mennyit játszottam egy játékkal meg ilyenek. Főleg nem egy videókártya kezelő programba. De mindenki tudja, hogy ez már divat az adatgyűjtés korszakát éljük. Azt ne mondja már nekem valaki, hogy ezek értem vannak. Kb. sosem telepíteném ezeket a nagyszerű lehetőségeket az Adrenalin Software-ba. Mondjuk lennének még páran szerintem! Lehet ezért nem is lehet kivenni a telepítésből?
Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest