- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrob
aktív tag
válasz
DarthSun #111245 üzenetére
Egy jó barátom csak az NT4.0-re esküdött. Diablo2, webszerkesztés, 3D render ment rajta állandóan. Baromi sokáig képes volt elmenni újraindítás nélkül. Egy jó része már 32 bites volt.
Én meg a Windows 2000-ről képtelen voltam leszakadni.
Ha jól emlékszem beta 3-nál csatlakoztam, utána úgy vártuk az új verziókat mint a messiást. Fantasztikus dolgokat hozott. Win98 az vicc volt onnantól kezdve.
Minden korabeli játék ment rajta tökéletesen.Az XP-t eleinte nem szerettem, eléggé erőszakos volt a bevezetése.
Semmivel nem tudott többet egy jó Win2k-nál, csak volt egy zöld start menüje.
Később persze már csak erre jelentek meg az új fícsörök, így idővel kénytelen voltam én is erre áttérni.
De én soha nem találkoztam olyannal géppel, ami install után csontra fagyott volna.
Mondjuk én is csak hiteles, gyári telepítőt használtam, időponttól függően az aktuális SP updattel előre felkészítve. Driverek csak a gyártóktól közvetlenül beszerezve.
Innen-onnan letöltött, mókolt Windows nálam mindig kizárva.Utána a Vistának az Aero felülete volt lenyűgöző szvsz. Sokan nem értették, csak egy átlátszó, értelmetlen erőforrás-zabáló valamit láttak benne, pedig az volt az első gpu gyorsított Windows felület. Az átlátszóságot akár ki is lehetett kapcsolni, iszonyat gyors lett vele egy megfelelő gép az AERO nélkülihez képest.
-
Czo
addikt
válasz
Soha, de soha nem hasznalnek/hasznaltam moddolt telepitot. Max olyan moddolast vagyok hajlando hasznalni, amit en csinaltam, mert nem bizom mas moddolasaban (nem tudom mit rakott bele, sokszor reszletes leiras sincs, igy nem allithato elo bit pontosan a produktum). Az XP telepitokkel semmi, de semmi baj nem volt a multban. Sajat magamnak is maximum drivereket illetve SP-t slipstreameltem a mediaba, utobbit is csak azert, ha nem akartam kivarni, amig megkuldte az MS az updatelt mediat.
-
Pikari
addikt
válasz
Az nt technológiailag korábbra nyúlik, minthogy eszközkezelő szerű dolgok léteztek volna. A 4.0-ás verzió fő változása a korábbi NT rendszerekhez képest az, hogy a windows95-ből ismert felhasználói felületre tértek át a windows 3.1 felülete helyett. De a featurek nagy részét nem hozták át. Pl a direct3d-nek is csak valami nagyon korai verziója működik alóla.
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700K 6mag 12szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- Hibátlan - INTEL Core i3-8350K 4mag max. 4GHz LGA1151v2 CPU processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szerver CPU-k 4110,4114, E5-2650 V3
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest