- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
alvaro #49958 üzenetére
Nekem sem volt 486om akkor, azt irtam, mi volt elerheto
vagyis volt... 486dlc koprocival, igaz vlbs kartyakkal. Viszont a suliban mar 486dx40ek is voltak, a tanarikban meg dx2 66 4x cdrommal. 94ben. Az elso igazi 486om a dx4 volt 95ben, de akkor mar nem volt akkora szam, vmelyik osztalytarsamnak p100a volt.
-
draco31
veterán
-
válasz
alvaro #49710 üzenetére
Grat ! Ma már elég ritka, hogyan jutottál hozzá ?, ( ha meg szabad kérdezni ). Nekem 2db van, lényegében ugyanolyanok de mivel a felirat kicsit másképp néz ki, gyűjteményi szempontból különbözőek.
Persze a létjogosultságán lehet vitatkozni, de akkor is hatalmas retro feeling a PODP. És a 100MHz- et tényleg könnyedén viszik, az Intel gyártástechnológiája már akkor is jó volt.
(#49715) RexMaximus : az a P4 jó kis retro konfig, a 3GHz- es Prescott jó hűtővel meglépi a 4GHz- et.
#49716 : úgy vettem észre az idő nem nagyon fog rajtuk, sok példányom van, nincs hibás, az első Voodoo2- őm is, melyet még a 90- es évek valamelyikében vettem, szépen működik. Azt használtam a legtöbbet, a többi használtan hozzámcsapódottakat néha járatom meg, persze az előéletükről nem sokat tudok. -
RexMaximus
senior tag
válasz
alvaro #49710 üzenetére
Nem tudom mgetortent e de az elfolyt aksis laptop az aksit el kell tavolitani es mondjuk propanollal letisztitani a lapot. Hatha megmarad. Viszont enelkul tovabb fogja zabalni a lapot azon a reszeken ahol rafojt.
Az OD procik nekem is nagy kedvenceim. Sajnos ilyen konfigom meg nincs de majd szeretnek. Nem volt sok ertelmuk de akkor is
Anno egy PC-World-ben olvastam roluk, a boriton is rajta volt. Azota valamiert szeretnek egy ilyet
(#49712) arn
Ar ertek aranyban valoban nem volt nagy letjogosultsaguk. Szvsz olyan celcsoport vasarolhatta inkabb akik mondjuk brand gepeket vettek jo dragan. Nekik el lehetett adni, hogy ez olcsobb mint uj brand konfigot venni. Persze ez is inkabb tolunk nyugatabbra tortenthetet
Itt szerintem alapvetoen jobb brandgepeket se nagyon vasaroltak, azt se tudom mennyire voltak kaphatoak.
Mas
Mai szerzemenyem:
IC7
P4 3Ghz (prescott)
X800Egy korabeli Chieftec hazba fogom atszerelni, a kartya hirtelen idoben nem tudom hol foglal helyett, majd kiguglizom (vagy megmondjatok
)
-
válasz
alvaro #49416 üzenetére
Nem szabadna neki, nagyon sok gépemben van Awe32/64/Gold, egyikben sincs ilyen bug. A driver sarkallatos pont, elképzelhető. Bár eddig csak CTCM/CTCU bugos driverről tudok.
Általánosságban : jumperes vagy PnP a kártya ? Jumperesnél egyértelmű, egyezni kell a driverparamétereknek a beállítottakkal. PnP : CTCU- ban ellenőrzés, nincs-e valami ráépülve. Van benne diagnostic, kijelzi hogy a beállítított Base/IRQ/lowDMA/highDMA szabad vagy ütközik.
-
cbmfan
senior tag
válasz
alvaro #49311 üzenetére
így van
értelme nincs, csak megmosolyogtatja az embert.
viszont van egy kis gebasz: BE6-II RAID lapban használtam Slot-T átalakítóval egy PIII-S 1.26 procit. előbb 3DMark 2001 közben lefagyott, azóta se kép, se hangot játszik lap. proci átalakítóval megy bármilyen másik lapban, de BE6 meg se mukkan, hiába csinálok bármit. ránézésre ép, bár néhány púpos kondenzátort cseréltem miután megkaptam, kb. 10 órát futhatott azóta összesen.
és van fölösben valakinek két VGA kivezetése? tudom, hogy kell lennie valahol, de nem találok sehol.
-
válasz
alvaro #49275 üzenetére
Valószínű hogy megy a legújjabb gépeken is, de meglepetések lehetnek azért. Ezen a gépen is fullon "csak" 300FPS körüli átlaggal megy.
Viszont feltoltam rá az UT2004- et is, ott ezen a gépen is csak 4:3- as felbontásokat lát a játék. 1280x1024 a max beállítható.
K7M- ben tényleg szépen megy a GUS, problémákra számítottam de sima ügy lett.
-
alvaro
senior tag
válasz
alvaro #49138 üzenetére
Jelentem, az MSI Radeon 9250 BIOS-a is fullos. (8/15/16/24/32 bit)*(320*200/240/400(?), 400*300, 512*384, 640*350/400/480, 800*600, 1042*768, 1280*1024), és ott a 16 megás korlát is a memóriméret lejelentésében. Régi és új AGP-s lapba is passzol. Ráadásul passzív hűtésű és így se különösebben meleg DOS alatt. Egyszerűen brilliáns.
A jelentéktelen kis 9250-es bekerült a kedvencek közé.Azon kívül megint tettem egy kis kitérőt ISA S462 irányba. Egy KT133-as Acorp lap jött szembe, Palomino matricával. Tettem bele GUSt, meg a fenti Radeont és elindítottam a Jizzt. Kép és zene is a helyén volt, örültem nagyon, ez az Abittal nem jött össze, bezzeg a gagyi Acorp... Aztán jött a feketeleves, a Blood. Abban épp úgy szétesik a hang. Reszelgettem sokat a BIOS beállításait, teljesen sikertelenül. A Quake->Ultrinit->Blood trükk se segített.
(Arról az apróságról nem is szólva, hogy nagyon sok értelme van elindulni Palominóval, ha egyébként semmi szín alatt nem hajlandó 266 FSB-re, se azzal, se Tündérbőrrel... Így az 1700+ az neki 1100-as volt és kész.)
Szóval DOS végi über konfignak még mindig maradok az 1266@1.4-es Tua-S-nél. Viszont egyszer jó lenne összeengedni egy Palominóval egy kis bench-meccsre.
-
válasz
alvaro #49138 üzenetére
Úgylátszik eddig jó, amikkel próbáltam. A 80x25- nél magasabb text üzemmódok is mennek ( Cubic playerrel néztem ).
GravisClasic kompatibilitás : az említett CP alapból ismeri, nem kell emuláció, Doomhoz, Tyrianhoz be kell tölteni a gusemut, Chasm alapból ismeri ( beépített meghajtó
), Quake1 nem ad hangot. A megaemut nem tudtam betölteni, EMS- re hivatkozik, ha betöltöm-ha nem az EMM386- ot, paraméterrel vagy anélkül. A Quake- nál nincs jelentősége, azt úgyis inkább Win alatt a GLQuake- val használom. Ha máshoz kelleni fog akkor gond.
Ami viszont szól az jó, azokat a hangup gondokat vagy miket nem tapasztaltam ( gushoz nem feltételezett, túl gyors a proci ). Mondjuk nem is azokat a gamekat használom, melyekhez a problémát jelzik. Eddig egész jó az összkép, egyedül talán a ventik zaja túl nagy, elég magas fordulatúak, zárt fejhallgatóba is behallatszik a zajuk, mindegy nyárra kell a hűtés.(#49139) frescho : persze, neki 400W- ot javasoltam, de akkor a 350- es FSP is elég, gondolom. Én a GTX285, HD6850 és az esetleges CF és SLI kipróbálás, valamint a leendő még vadabb dedikált kártyák miatt választottan nagyobb tápot.
(#49140) zoltanz : a Q1- nek is jobban áll az opengl, U1- nek pedig a glide vagy D3D, 640 vagy nagyobb felbontásokban, ez a gép azonban dolgozik régi gamekkal, demokkal, szükségesek sokszor a kis/köztes felbontások, szerencsére el is érhetőek.
-
petakpa1
őstag
válasz
alvaro #49131 üzenetére
Ez pech. Kereshetek tápot, pedig ez nem volt betervezve
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a 8 pines CPU betápba elég ha egy 4 pines-t bedug az ember. A gép amiről most írok is pont így van megoldva, és még tuningolva is van az A8-3870K benne 3 GHz-ről 3,4 GHz-re.
Esetleg nincs valami molex -> 4 pines átalakítós megoldás?
-
krisz67
tag
válasz
alvaro #49041 üzenetére
@bacsis & alvaro
Uhh bocsi
Ezt jó hallani, picit talán könnyeb így az ember dolga. Igazából a cél az lenne hogy összehozni egy faxa kis 286 ost, DOS al, játékra.
HDD-t akkor 500MB alattit érdemesebb keresnem. (Van itthon amiket imádok szeretek WD Caviar, kerregős lemezek, 100-300-500MB körüliek, illetve Conner Pheripherals is van az is ekkörül lehet)
5.25" Floppy az kell bele, viszont nekem avval eddig nemvolt szerencsém beüzemelni
jumperek számából kellene megállapítani hogy milyen is pontosan és bekonfigolni BIOSba de ez eddig sosem sikerűlt, vagy pechemre mindegyik rosz volt amit próbáltam.
Akkor VGA ból csak legyen ISA-s az a lényeg, szuper, ráköthetem a lapos TFT monitorom.
Illetve egy hálókártya kell bele és Win 3.11 for Workgroups hálózaton keresztűli megosztás miatt (ha valahogy rá akarok varázsolni valamilyen programot, játékot)
Illetve egy DIN csatis billentyűzet, mert átalakítóm van, de az mégse olyan
Köszi srácok
Hamarosan megpróbálom beszerezni a dolgokat+1 DOS-t vagy Win 3.11 et ha ömlesztve van meg hogyan tudom szétdarabolni, több floppyra? Mert így egyre nem fér rá
+2 Moddolás alatt mit értetek amúgy? (mert amit így hirtelen láttam videót, yt-n ott egy 3V os lapos elemtartót illetve egy ebbe egy elemet rakott a csávó, nemtudom ehhez köze van e?)
Ha nem működik attól a lapot lehet használni? Nem menti el a beállításokat, tehát minden resinél újra kell konfigolni a BIOS ba a dolgokat, vagy nem is lehet bekonfigolni sem? Mert ha csak kikapcsolás után elvész az nem tűnik vészesnekÉs bocsi ha értetlennek tűnök vagy ilyesmi, csak nem születtem bele igazán ebbe a korszakba, P1 előtti gépekkel nincs tapasztalatom, viszont nagyon érdekel a téma, talán a lelkesedésem visz előre
-
alvaro
senior tag
válasz
alvaro #48788 üzenetére
Na, megint megpróbáltam egy 300A cerkát, és ez végre viszi a 450-et, ahogy és amiért annak idején szerették őket... Ez a harmadik darab, amit próbáltam.
A BX meg kapott új win98-at, az előzőt elég szépen agyonverte az NV+V2 kombó V3-ra cseréje megroggyant driver telepítéssel. Most megy rajta az FR-08, FR-025, épp másolok rá egy marék korabeli demót. Éééés be fogok próbálkozni az Unreal D3D módjával. Ezúttal Voodoo a közelben sincs, nehogy összeakadjanak.
-
quailstorm
félisten
válasz
alvaro #48926 üzenetére
Nagyon sokat kell menni annak a gépnek, hogy megérje helyette egy Atomos vagy Celeronos modernet venni.
Szóval ez az áramfogyasztás napi 2-3 órával számolva egy olyan gépnél, amit röhögve visz egy 300-as korabeli FSP, nevetséges kifogás.
Az a realitás, hogy a kikukázott Sulinetes gépet megpimpeled hullarabolt RAM-mal meg jobb procival, és bagóért van egy netezős gépe valakinek. -
válasz
alvaro #48922 üzenetére
Forintot nem kértem, faterja vágja nálam a füvet, mondtam pár nyesést beszámítunk, aztán ok. AM2+ - ost is összerakhattam volna de azt már azért forintosítottam volna kissé, így azt mondták, jólesz ez.
Egyébként meglepően jól megy a gép, több rammal meg kevesebbet fog szveppelni, egész használható.
-
-
válasz
alvaro #48816 üzenetére
Nekem most szerencsém volt, 6db CRT hullott el
, cirka 1 év alatt 5, előtte valamivel +1. Amúgyis megjelenítő-upgradet terveztem de mostmár kellett is. Az újjabb gépek kaptak egy 32"- ost, a retro oldalra átment a 26"- os régi, még nem ledes. Mindkettő tudja az arányos összerántást 4:3- ra is. A próbapad halott IBM CRT- je helyett pedig a már említett retro HP LCD lett. Talonba azonban még eltettem 2 régi CRT- t, hátha kell, egy jókis 15" Targát és egy nagyon retro 14" Philipset, bár ezeket már valszeg nem fogom használni de jól működnek, kidobni nem akartam.
Az a pixelclock vagy mi
( tipp ), néha tényleg akadály, de a régebbi wide nálam DSUB- on szerencsére megjeleníti a régi text és graf módokat is.
-
arn
félisten
válasz
alvaro #48811 üzenetére
Nekem sem tunt fel addig, amig a vesa modok miatt nem cserelgettem a multkor a kartyakat. Igazabol olyan nagy differencia nincs altalaban, de par kartya kilogott lefele es felfele.
Ami homalyosabb: asus riva128, wd ark logic
Ami jobb: herculeses tsengekNem vizsgaltam ezt a problemakort, csak bios/text mod alapjan mondom. Mar ott is szembetuno.
-
válasz
alvaro #48811 üzenetére
A nem 4:3 képarányú LCD- re gondolsz ? Bár párszor leírtam de nekem a noname TNT2Pro nem jött be, akkor még CRT- n néztem de nagyon fakó képet adott, az NV driverben is hiába állítgattam xar lett az eredmény ( persze ettől még a márkásabbak lehetnek jobbak ). Ennek azonban ellentmond hogy az AbitGeForce2MX- em is ilyen gyatra képű volt, váltotta egy Inno, annak már szép, eleven képe van, a GeForce4- ek meg már mindegyik ok, noname/márkás is. Kíváncsi leszek, nemrég jött egy másik Siluro GeF2MX, amit még ki sem próbáltam, milyen képe van, bár már LCD a próbamonitorom is, eleve szebb a képe mint a CRT- nek, de azért a javíthatatlan fakóság/kontrasztszegénység LCD- n is kibukik, gondolom. A PCI Rivát nemrég próbáltam, jó képe van.
-
válasz
alvaro #48769 üzenetére
Ja, érdekes változást hoz a ddr. Kérdés hogy annakidején mikor érte meg lecserélni egy átlagfelhasználónak az sd- t ? Valszeg mikor már a ddr ára mérséklődött. A 3DMark pontkülönbség mennyit jelentett az akkori játékokban, nem túl sokat sztem. Mindenképp jobb ddr- el, de itt FX5700- al megy, mikor is jelent meg az FX ?, a GPUReview oldalán hiányzik a dátum - időben passzol-e a rendszerhez
Jóhír : visszatettem az SB128- at a PCI#5 foglalatba és így megy rendesen, a PCI#4 lehet hogy megosztott, amiatt balhézott.
-
válasz
alvaro #48747 üzenetére
Eddig nem is csekkoltam hogy van 600- asban is Katmai, nem írják mennyin megy az L2, csökkentve van még ebben is ? Nekem egy 533- as van az 500- asok mellett.
Huh, a 2.27 nem megy fel 98-ra ?, lehet hogy én is már XP- n tettem fel, úgy rémlik, de lehet megnézem megint, régen toltam úgyis.
-
válasz
alvaro #48743 üzenetére
A táp az egy gagyi Mercury, 40A van ráírva 5V- ra, az újjabb Giga tápommal nem indul a lap, mert már nincsen rajta -5, vagy -12, vagy mi a túró. Belseje jó állapotban van, nyilván a 400W- ot nem adja le ami rá van írva, de evvel ment simán a Barton@2400MHz+NV6800GT, amíg be nem szereztem hozzá egy FSP- t. No de végülis akár lehet ez is vagy bármi.
-
válasz
alvaro #48704 üzenetére
Az már a bosszantó ver2 kategória. Lerántásból nekem új hangfal kipróbáláskor volt. Kábelek nem voltak még elvezetve a szekrény mögött, mondom majd ha jó a próba akkor megteszem, figyelmes vagyok, úgysem rántom le, aztán mégis beleakadt a lábam a zsinórba, center a polcról a padlóra, végülis megúszta, szól rendesen, csak a doboz sarkán maradt ütésnyom.
-
válasz
alvaro #48641 üzenetére
Csak gyakorolni kell. Mit szólnál olanhoz amikor ROM csere után forrasztgatni kell a jumpereket mondjuk HD lemez kezeléshez?
DarthSun: Ez a gyár leégés utáni időszak már. Valahogy úgy alakult, hogy 2500 -> 8000 és onnan jött vissza 4000 környékére 1MB ára. Ahogy volt pénzem veszegettem a cuccokat. Szerencsésen talán IFABO-n vettem még az olcsóból két 1Más modult. Azzal ment a 386SX évekig. OFF: Viszem a beigert Goteket bacsis kiallitasara. ha nem jossz ott hagyom nalla.
juliabrilke: Geode helyett valami Pi szarmazekkal is jobban jarsz.
-
válasz
alvaro #48641 üzenetére
Itt valamit hardveresen kavar be a több RAM. Másik, újabb, sokkal több memmel pakolt lapokban megy nálam is a Doom, hiba nélkül. Lehet ki sem próbálták annakidején ezt a lapot sok memmel. Nézegetek egy 94- es Alaplap magazint, aranyárban ment még a RAM, gondolták - ki tesz bele olyan sokat
A jumper-erdő tisztességes, amiatt próbálkoztam először a RAM-cserével, de szerencsére itt is rá van szitázva a lapra.
-
krisz67
tag
válasz
alvaro #48614 üzenetére
Nemnagyon találok hirtelen most neten se normális áron, tápot hozzá.
Hátsz jó kérdés őszintén szólva fogalmam sincs
működő alaplapom nincs hozzá sajnos még, típus szám meg nincs rá írva, így ez rejtély eddig
Ma szereztem pár alaplapot s1, s370, meg ha jól emlékszem s7 is van közte, illetve egy 1.2GHz es s370 es CPU-t, meg még ezenkívűl van még 2db CPU amik az alaplapokban vannak, azokról több infót később tudok mondani
Illetve egy nagyon gyakori, elemel gazdagodtam ami sokszor megfordult már a látókörömben, de csak most jutottam odáig hogy szerezzek énis eggyet hazára, mégpedig egy 3.5" HDD rack, előlapra szerelhető.
-
-
-
-
válasz
alvaro #48510 üzenetére
Thunderbird : TBred 1:1 szavazat eddig.
Piggybackelt varázslatot bizti nemtudok, alapfeszen is jól megy a TBred ?, bár asszem valamennyi +feszt tud a lap, a manual alapján.A 2250- et budget lapban a kisebb Bartonok sem biztos hogy elérik
, izgalmas lesz hogy mit tud a lap.
-
-
sladka_pani
senior tag
válasz
alvaro #48488 üzenetére
Milyen lapban megy a Tua 1266? Az enyém sajna nem szereti a nagy PCI frekit, és ezt nem tudom visszaosztani ASUS TUSL2-C-ben. A proci maga indul 1680MHz-en is, ramok is bírják 150-es FSB-ig, illetve visszaosztva is, csak az a fránya PCI freki... ezért szolíd 1330MHz-en megy, így hibátlan, de nem lelem örömem benne
Már lassan annyira elkeseredek, hogy soha többé nem építek retro gépet
-
arn
félisten
válasz
alvaro #48480 üzenetére
errol a bios opciorol nem is tudtam
kiprobaltam, nem pont ugy mukodik, csak a vesa modokat gyorsitja, addig a fastvid a vgat is. de mindkettonel elofordulhatnak anomaliak (pl a pcpbench villog, illetve a wolf3dnel szetesett a kep).
BIOS video cache VGA 1,00x
fastvid.exe VGA 1,48xBIOS video cache VESA 1,79x
fastvid.exe VESA 1,80x -
arn
félisten
válasz
alvaro #48473 üzenetére
olyan kartyat szvsz nem nagyon fogsz talalni, amivel mindent le tudsz fedni... az lenne az idealis, ha lenne 15-16-24-32 bit, 320, 400, 512es felbontasokkal, de en ilyet meg nem lattam. rakj bele egy agps es egy s3 pcios kartyat, aztan biosban allitsd, hogy melyiket hasznalja. igazabol doshoz felesleges egy s3 virgenel jobb vas (bar emlekeim szerint ott meg nincs 32 bit). meg az univbe sem egyseges ilyen szempontbol, a kesobbi verziokbol eltuntettek ezeket az extra felbontasokat.
majd egyszer csinalok egy tablazatot, hogy melyik kartyam milyen vesamodot tamogat (itt jut eszembe, hogy a masodik et4000w32p 1.32es vesa biossal jott, erdekes).
de a kesobbi demoknal mar igazodtak azert a dolgokhoz, az nv es az s3 savage is jol hasznalhato volt. ne egyegy programra koncentralj, mert amikor vegignezel majd 40-50et, majd rajossz, hogy sokkal tobb gond van
alapvetoen pl egy gf2gts es egy p3 azert eleg jol lefedi a win98as korszakig bezarolag a dolgokat. majdnem az osszes demot vegigneztem, nem votl gaz a hibaarany.
reszemrol most kicsit megfeneklettem, hogy melyik kartyat szeressem a tnt2u - gf256 - gf2gts vonalon, mert a tnt2vel a 2000es jatekok fele mar csak eppen elfogadhatoan fut 1024 32biten, es csak par lassu (persze max felbontasnal, lehet lefele skalazni). a gf256 csak egy 30-40%al gyorsabb, kiveve, ahol van t&l (ami a korabeli jatekoknal nem tul elterjedt)... de ez is hataresetes a 2000es jatekoknal. a vegen meg visszarakom az elso ghz p3 + gf2gts kombot
-
arn
félisten
válasz
alvaro #48455 üzenetére
Athlon tbred + gus nalam anno mukodott. Amugy alternativakent, ott a bx + tua. Kartyabol nvidia, annak jo a vesa biosa - talan egy gf4. A leggyorsabb kartya bxbe a 9700 radir lenne.
Mivel en korhu gepet szeretnek ket isa slottal igy a bx adott volt max gigas p3 es gf2gts passzol bele korban. Nem tunt semmi sem lassunak, sot tul gyors
bar a 2000es jatekok miatt most megint erre hajlok, egy gf/tnt2 mar karcsunak tunik.
-
-
-
válasz
alvaro #48258 üzenetére
Nézegettem én is hogy van-e órajel jumper, a manualban csak az van hogy 25/33/40 MHz- et tud a lap, de hozzávaló jumpert nem említenek. Lehet hogy a J16 lesz az (pirossal keretezve) , ezt még ma ellenőrzöm, mielőtt visszateszem a P4P800- at a próbapadra.
Az introkhoz talán legjobb egy PIII szintű gép, jobbfajta dedikált videoval, bár dos alatt driver nélkül rapszódikusak ezek is. A Pluto800- asba tettem a GUSClassic- ot, de még nem is ellenőriztem valami jó kis Compo- val hogy mit tud ilyen téren. A benne levő 9800- as kártya is elég izmosnak néz ki doshoz.
(#48259) arn : erről a spec 487- ről már én is hallottam
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xbox Series X|S
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest