- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ket gephez volt szerencsem:
Gep: HP PA-RISC B2000 workstation
CPU: PA-8500 400MHz 512/1024KB on-chip I/D L1 cache
Memoria: 256MB 100MHz ECC SDRAMGep: Sun Ultra 10
CPU: Ultrasparc IIi 440MHz
Memoria: 512MB Registered ECC 133MHz SDRAMOS: Mind a ket esetben Ubuntu 9.04
Sajnos a HP videokartyajat nem tudtam beloni X alatt, igy nem volt GUI, de szerver alkalmazasokat ki lehetet probalni. Hol az egyik, hol a masik a jobb, de reszleteket majd par het mulva mondanek.
-
Én még sose láttam, de afaik létezik.
1. winxp install előtt mikor betölti a drivereket, betölti scsi floppy driverét is
2. google ad rá találatotSajnos eléggé defektes a 386os amit lootoltam jó drágáért, közben nem erről volt szó. (tisztának hirdették miközben alaplapon 20 évnyi por volt, és teszteletlennek írták pedig a hdd előtem már szét volt szedve és valami jómunkásember még plusz csavarokat is rakott bele -> nem volt titok hogy rossz a hdd bele)
De a lényeg: egyedi floppy van benne, egyedi kábellel. Hdd közül is csak 60-at ismer a bios, és sajátot beállítani nem lehet -> epic fail
-
Rive
veterán
esetleg ha órajel generátort cserélnék jutnék valamit előrébb?
Nem nagyon hiszem. Az óragenerátort a BIOS húzza fel a POST során, tipusspecifikus rutinokon keresztül. A fene tudja, mi történik, ha nincs ott a helyén a megfelelő chip.Inkább a klf. procckivezetéseket nézegesd, hátha.
-
-
Dyingsoul
veterán
Ez a netuddki ez most alapból nem tud gépelni, vagy csak szereti a fórumozók vérét szívni?
Mellesleg, ha nem gond, segítek a megfejtésben:
"bacsis enm is eertem me nem az alcson fogyitemeld ki"
"bacsis nem is értem miért nem az alacsony fogyasztást emelted ki"
fordítógép kikapcsolvaAmúgy cool lett az első hsz, bár a sortörésekre kicsit jobbak oda kellett volna figyelni
Nem baj, majd legközelebb hátha javítják, ha bővül az első hsz. -
iday
aktív tag
bacsis
Melyik proci lehet a gyorsabb?
K6-III+/400ATZ vs. VIA C3-800AMHz EBGA (1.65V)Hullámozzunk mindannyian.
Meghallgatásra leltünk! -
Dyingsoul
veterán
Annakidején 10-11 évvel ezelőtt kaptuk az első igazi PC-nket, az volt az AMD K6. Egész pontosan már nem emlékszem a típusára de a komplett gép (monitorral- tokkal vonóval) 220k környékén volt, igaz annak aki intézte 30-20 k-t ráhagytunk, de ez most hosszú történet.
Mindenesetre azt bánom, hogy rá kb 5 évvel tesóm eladta a gépet potom 10 rongyért... Már akkor is bántam, most is bánom!
-
Dyingsoul
veterán
Nagyon örülök, hogy módosult a topik neve! Sokszor énis bekukkantottam, de csodálkoztam azon, hogy on-topik milyen témák vannak, amik nem is hűek a topik nevéhez, de már kezdtem megszokni, mindenesetre az új név sztem feldobja a topikot!
Amúgy nem tudom, hogy mennyire akartok visszamenni a retrozásban, de ha első hsz-t szeretnétek bővíteni, ajánlanám Commodore 64-es cikkemet, ami egyébként elég szép sikert aratott a fórumozók körében.
Hardver hiány miatt egyelőre ez az egyetlen cikkem de lesz majd több is régebbi/fiatalabb rendszerekről!
-
Badman 4ever
őstag
-
cyklon
csendes tag
-
-
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
ember mond Te direkt csinalod??? mar 3xra irom le, hogy nem 3.4ee, /nem pedig azt ,hogy nem ee!!! erted a ketto kzotti kulomseget?/
udv
neduddki
mod: varjal segitek: az asszony aszongya Nked, hogy csak nem J betus novel lephecc felre, akor ha Valeriaval pasztororazol vajjon jogszerun habordik fel???:-)))
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- ASUS ROG Ally
- Formula-1 humoros
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest