- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
peti_s #15368 üzenetére
Én 1000 + 50/kondiért csinálok ilyet.
bacsis: nem ismerem a vízhűtés működését, ezek szerint az akkor nem párolgás meg egyéb trükkel hűt mint a hűtőszekrény, csak simán átveszi és szállítja a hőt?
Logikus végülis, csak még nem gondoltam bele.
De ha kivezeti a vizet télen az erkélyre, akkor mehet a szobahőmérséklet alá -
Ranagol_5
őstag
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
peti_s #15368 üzenetére
A kondik darabja kb. 120 magyar pénz + a hozzáértő szaki díja, aki az alaplap károsítása nélkül ki tudja cserélni.
Ráindíthatsz így is, max random fagyni fog. Oprendszer telepítés a lap ezen állapotában kétséges.Szerk.: telescreener: azok ilyenkor már el vannak durranva; az a trutyi a tetejükön a bennük levő elektrolit.
-
-
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s #15313 üzenetére
Hát de hihetetlen, 10 éve gyűjtöm a filmeket... az első volt ez a Hangyák a gatyában és a Tök alsó, meg egypár, mai napig ugyanazok, öreg cd-n is maradtak, mert semmi bajuk. Mikor ezek meglettek, még Win 98-am volt, egy P1-es 150-es gépen, amin MMX sem volt, ezeket a filmeket a legkisebb méretben az akkor 7.1-es Mplayerrel tudtam lenézni, majdhogynem szaggatás mentesen, egy SVGA 1MB-os PCI videokarival, meg 32 rammal. Tudtam, hogy minden gyenge benne, viszont azért 1-2 képkocka ha kimaradt, annak idején az is jó volt
Volt egy nagy császár ebben a 2000 körüli időben a lakótelepen, akinek 450 MHz-es P2-je volt, 128 ram, 16mb TNT2-es VGA, és CD írója volt. Ő árulta és gyűjtötte a filmeket, volt neki 2 szekrénnyi, ami abban az időben durvának számított. Tehát nem bírom felfogni nálam mi lehet a gyenge, már csak a procira tudok tippelni, semmi egyéb nem maradt... nem erre tervezték...
-
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s #15305 üzenetére
Nem volt lehetőségem kipróbálni jobb kártyával, mert ami ATI 9550-es, 256 MB-s volt valamikor az enyém, az nem ment bele az AGP2x-es foglalatba. Ha jól tudom az újabbak közt viszont van olyan ami kompatibilis vele és nem csesznek ki a jónéppel. Tulajdonképpen akár Nvidiaból vagy Atiból honnan számítódnak a hardveres gyorsításos VGA-k? Hátha tudok valakitől kölcsön kérni.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s #15304 üzenetére
Ejnye, utoljára 2005 nyarán toltam és egy csajt szedtem fel rajta
, de XP-re ilyen gépre feleslegesnek tartom felrakni a WLM-t, csak lassulkodna. Ennek ugyan van valami biztonsági rése vagy micsodája, de szerintem tök jól lehet vele irkodni és a smiley-k is aranyosak még
-
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s #15301 üzenetére
Igen, ezen a true internetezni! Ahol mindenre várni kell, és csak óvatosan nyitogatni mert kifagyhat bármi.
A Facebook egész jól megy, a hardverapró szintén, és az XP-s 4.7-es MSN is tökéletesen kommunikál. Bár flash alapú oldalaknál 100%-ot ver a proci és szaggat még az egérmutató is, a youtube teljesen használhatatlan, bár már nem omlik össze legalább, mint azelőtt csinálta még 800-as Celeronon is, ezek szerint javitottak rajta
A kép beakad, de a hang 1x se, szoval zenét lehet róla bőven hallgatni
Jelenleg az asztali gépem sem működik, szóval max. anyámtól kölcsönözhetném az ő szuper laptopját (ki se használja a 2 magos, 2 gb ramos, 250gb hdd, 256 nvidia konfigot), illetve gyorsan a retrora üzemeltem be a netet és az alap programokat, de minden egyet kattintásnál kerren egyet a 4.3GB-s hard disk, tehát jelzi hogy ő biz folyamatosan gondolkodik... viszont okostelefonról sem tudok minden oldalat megnézni neten, mivel Windows Mobile-m van, az MSN ott tökéletesen használható és a FB is, de a Prohardver pl. teljesen összevissza kusza dolog. Na küldök egy képlopást, nosztalgiázzatok
Esküszöm ha mennének rajta a DivX filmek sose akarnám eladni már és ez lenne a dvd lejátszóm! -
gban
veterán
válasz
peti_s #15268 üzenetére
Ma megmértem egy 2400 NW Celeront, PCI 4 mb virgáccsal, 1 db 128-as ddr-rel meg 1 db hűtőventivel fogyasztott a bios betöltéskor 65-75 watt között, hdd, optika, bill, egér nélkül..
Alaplap Abit VI7, nem tudom a Via mennyire volt ekkor gazdaságos.
Táp Mercury 300
Lehet, az is beleszól a világverő hatásfokával, de sokat eszik a NW is a teljesítményéhez képest, nincs mese. -
gban
veterán
válasz
peti_s #15259 üzenetére
Ramból eszik a vga.
Hasonló konfigot mértem meg, akkor döntöttem úgy hogy oda egy mobile Sempron kell
Abban volt egy ugyanilyen cpu, egy MX400, viszont nem volt optika.
Maximumon emlékeim szerint 109-114 watt volt, egyszer ment fel 117-re.
idle 70 környékén volt, talán 67. -
-
gban
veterán
válasz
peti_s #15251 üzenetére
Ezért írtam a Conroe cerkát, én kiszámoltam hogy mit hoz áramszámlában.
A csere meg ugye gyakorlatilag nem kerülne semmibe.
De ezek csak tiszta anyagi megfontolások, jobb teljesítmény mellett, azt is meg lehet érteni ha nem akarod lecserélni.
Csak akkor gyakorlatilag nem nagyon van értelme semminek, mert ugyanúgy lecserélsz valamit, utánajársz, próba, stb., és a végeredmény (picit sarkítva) ugyanaz mint előtte.
De tényleg tiszteletben tartom a döntésedet, a világért sem akarlak olyanra rábeszélni, amit nem akarsz.
Cedar Millt egyébként próbáltam én is, mert ugye a Prescott utáni, hát biztos jobb.
Nem vettem észre igazából semmi különbséget (aki mást tapasztalt, szóljon, tényleg érdekel), sem teljesítményben, sem fogyasztásban. -
Ranagol_5
őstag
válasz
peti_s #15251 üzenetére
Nagy dolog, nekem bootoláskor 350, teljes terheléskor meg 580W. BTW ha lapot nem akarsz cserélni, akkor cerka D, ha cserélsz lapot, akkor meg underlock, de úgy sem lesz számottevő a változás, hogy őszinte legyek. Valami atomos mini ITX gép kell neked, ha spórolni akarsz, mint az enyém.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
peti_s #15247 üzenetére
Nem mindegy, hogy mekkora kihasználtságnál jó a táp hatásfoka. Értem én ez alatt, hogy lehet egy jó hatásfoku chieftec-ed, ami 300W-os terhelésnél 80%-os hatásfokkal megy. De lehet, hogy ha csak 100W-on van terhelve, akkor 60-65%-os csak a hatásfok. VGA kártyád fogyasztását meg nagyjából ki lehet számolni, ha tudod hány V-ot vesz fel a GPU +- a memóriák által felvett teljesítmény. Javaslok egy fogyasztásmérőt egyébként. Nekem az i7-esemre 5 hónapig volt rátéve, és az jött ki, hogy átlagban 200W alatt fogyaszt a gép, pedig éjjel-nappal megy.
-
Yutani
nagyúr
-
gban
veterán
válasz
peti_s #15237 üzenetére
Én is így gondolkodtam (sokat megy a gép, nem kell erőgép, áramszámla).
Szerintem nálad is a legjobb megoldás egy celeron 420-450, hozzá egy lap, integrált vga-val, ezt meg eladod.
Ha a mostani ddr1-es, az új meg ddr2 ramos, és van vga a mostaniban, ami nem kell az újba, még pluszban is kijöhetsz és a géped is erősebb lesz és gazdaságosabb.
Nálam a C450-nel 100% prociterhelésnél 72 watt a konnektorból felvett teljesítmény. -
Yutani
nagyúr
válasz
peti_s #15073 üzenetére
Azt nem, viszont mást igen. Ha eddig nem hittetek a csodákban és a számítógép lelkében, akkor most itt az idő, hogy elkezdjétek. Bár aki ebbe a fórumba jár, az biztos hívő ember.
A kövezkető eseménysorozat történt az én kis MSI K9MM-V lapommal:
Előzmény:
UBCD-től FreeDOS-ba bootolva USB kulcsról frissítettem a BIOS-t a legújabb verzióra, ami sikeresen megtörtént a program szerint, majd restart után nem indult el a gép.A HD 3650-nel bill LED felvillantás után megállt, a 9500Pro-val ugyanígy. Az integrált VGA-t kisípolta, majd folyamatos, sűrűn szagattott sípolással megállt. Elővettem egy V3-2000 PCI kártyát, azzal sem csinált semmit. Tovább túrtam a kártyák között egy PCI-s Diamond Viper V550-ért (prémium modell, 16MB RAM és TV-out!), de közben kezembe akadt egy AGP-s RV100 (Radeon 7000) kártya, amit csak úgy szeszélyből beleraktam a gépbe. Na és itt jön be a csoda-faktor, mert képet adott a gép!
Amit kiírt: BIOS checksum error és floppy meghajtót keresett! Rögtön dugtam is rá egy 3,5" floppyt, bootlemezt tettem bele a BIOS író és BIOS fájllal. Bootolt, frissítettem a BIOS-t, és lám, elindult a gép! Ugyanazzal a BIOS-sal
Az tanulságok:
- A látszólag rendben lezajlott BIOS frissítés is lehet elrontott
- Ha nem bootol a gép, több VGA-t próbálj ki
- Mindig legyen FDD meghajtód és bootlemezed
- A gépnek lelke van
- Csodák igenis vannak
- Lőjétek le, aki a floppy meghajtót temeti és azt állítja, sosem lesz rá már szükség! -
sladka_pani
senior tag
válasz
peti_s #15045 üzenetére
Természetesen újra forrasztottam azonnal, viszont ezen egy deka IC nincsen, csak kerámia és elektro kondik, zéner dióda, ellenállás, tranzisztor, egy trimmer, egy led dióta, egy kapcsoló, csókolom ennyi a 3x3-as nyák. Azelőtt tonna számra raktunk össze ilyeneket suliban, már a phaszom se emlékszik sok mindenre
Dobhattam ki a szemetes zsákba, merthogy bekapcsolás után már hangot nem adott ki csak fura sípolást, szóval csak frekvencia hangokat, a potméter csavarására változott. Baromság, ezzel elment most az egész napom és kiadtam 4 eurót a semmiért, ami nem olyan sok, de az már mehetett volna kocsiba, és egy esti autókázás megvan belőle -
válasz
peti_s #15022 üzenetére
Szoftveresen? SuperPI? Azt hiszem tulsagosan gyors gepekben gondolkozol. landmark, pmips, vgabench esetleg doom 1.6 (de az megint csak 386-on fut) Szoval DOS dolgok, ahol nehezebb csalni. Na meg miert is csalnank? Nekem pl van egy XT-m keznel a CPU tesztre... A merevlemez teszteknel az MFM-es kollegak vannak helyzetbe hozva. VGA-ra meg a Trident 8900-em mar szerintem tul gyors.
-
válasz
peti_s #14979 üzenetére
Sajna értelmes 775-ös proci nem volt még. Csak valami csicska 2.8-as celerongy. Illetve egy sis-es alaplap, hűtő nélkül. Azaz megy vasba. Sajna.
re: (#14980) sladka_pani
Én is ilyen gépeket pakolásztam össze mostanság... jó cucc szerintem. Még HD video is megy rajta.re: (#14981) telescreener
Igen Én is erre gondoltam, de egy routernek ez szerintem sokat fogyaszt. Egy akármilyen sallang kb a negyedével beéri. Szerintem a 100W-os fogyi elég magas, csak azért, hoyg rout-olja a netet. Persze ha csak a pénz számít lehet jobban jössz ki a magasabb villannyal akkor megéri (de kizárólag anyagilag éri meg).re: (#14984) Yutani
Szerintem ezen nincs mit aggódni, ha tényleg jól tetted fel a hűtőt és nem meleg kézmérésre akkor nincs gond. -
válasz
peti_s #14896 üzenetére
Van egy pár. Meg egy pár 16-os is van. Eredetileg egy pár 4Mb-ossal próbáltam meg.
Akkor még a héten megpróbálom beröffenteni.re: (#14897) Rive
Igen nagyobb rekesz kellett volna. Meg több fény.
Köszi nem kell. Szerencsére látom melyikeket kell összeérinteni. Mármint azt látom, hogy melyik a bekapcs gomb kivezetése.Más:
Sajna az Athlon se indul. Nem ad képet, de még a speaker-re se küld hiba üzenetet. Szal ott is van valami bibi. -
válasz
peti_s #14892 üzenetére
Itt egy fotó a táp csatikról. Az ATX feletti az ami nekem nincs.
Más:
Láttatok már ilyen SD ram-ot? Elég fejlett a motyó, nekem ez új volt:Sajna az ST procit nem tudtam kipróbálni igazán, mert az XP nem boot-olt be vele. Gondolom az MMX hiánya miatt. De úgy tűnik jó, mert a bios post-olt rendesen. W98/DOS-ra most nem volt időm.
Az isa-s hangkarik tesztelésére se volt időm.
Így is egy hegynyi szart néztünk át és vagy 8 winxp-t telepítettünk az utóbbi pár napban.szerk:
Ja és még valamik. Az a K6-III-as proci sajna nem igazán bírta már az 5*100-at se fesz emelés nélkül, a fesz emeléssel meg szintén nem kezdtem bajlódni, így is volt elég tesztelni való. Szal maradt 450-en a kicsike.
Róla van szó:
Ha egyszer hazakerülök akkor lehet ezt is vinni. Ha egyáltalán kell valakinek.Itt egy S3 teljesít igen szépen... elég komoly kis órajeleken fut
Sima K6-2-es 500-as procikra van igény? Per pill van 3 darab.
-
-
válasz
peti_s #14865 üzenetére
Még nem, ha minden jól megy akkor a héten sikerülhet letesztelni, kb 20-30 alaplap és őrült mennyiségű proci vár tesztelésre. AGP-s VGA-k meg ilyesmik.
re: (#14866) Rive
Vettem, felírom. Majd félreteszünk egy két dolgot! Letesztelni nagy részét nem fogom tudni, pl SCSI wincsi és MFM winyó hiányában... nomeg idő... Bár yamaha cd író nemrég volt (scsi)Kukából (francia ország, a java P4, meg athlon XP ás korabeli dolgok, de van jó pár régi ilyen általad említett motyó is). A javát, leadjuk németországban, ahol aranyat meg mittudomén mit csinálnak belőle. A házakat, kábeleket és tápokat a helyi vastelepen.
Na most lépek, majd a héten még feltétlenül írok!
Van valami 133-as S7-es ST proci isremélem m1. Sokat nem érnek ezek, de gyűjtőknek, nektek jó lehet!
Az értékesebb motyókért meg pénzt szeretnék összeszedni. -
válasz
peti_s #14845 üzenetére
"Az mitől lehet, hogy 3 ember + 5 PC esetén, giant térképen, és 200-as population limit mellett akad? Ennyire leterhelné a processzort? Mert néztem feladatkezelőt, és 70-80% körül mozgott végig."
Ez miért meglepő?
Az AoEII korához képest elég sok ramot és procit igényelt. Szerintem fejben kevered az AoE gépigényével, aminek elég volt p90 + 16mb ram. AoEII-nek nem állnák neki p233 és 32mb (de inkább 64mb) ram alatt. -
gban
veterán
válasz
peti_s #14835 üzenetére
Nálunk is volt, de a szolárium fáradlmait itt pihenték ki sokan (teljes családok, biztos bérletesek, de mind onnan jött, az látszott...), ide ültek le a halmok mellé közvetlen, és ahogy kiért valaki a cuccal, egyből letámadták, semmi nem maradt érintetlen 10 másodpercnél tovább.
-
válasz
peti_s #14802 üzenetére
Néztem a PH aprót és áll a bazár. Nem igazán pörög. Látom, hogy több hónapja feladott hirdetések állnak. Annak idején Én is hirdettem egy pci-os hangkarit és hónapok(4-5) alatt ment csak el. Ha haza is megyek nem leszek otthon annyit, hogy el tudjam passzolni.
De ne aggódjatok, az igazi különlegességeket félreteszem, tesztelem és tolom valamikor haza és szólok nektek! Itt úgyis adok kedvezményt, mint szoktam. Mert tudom, hogy nálatok jó kezekben vannak a motyók.128-as Sd-ket illetve 256-os ddr-eket még kuka szinten kezelünk. DDR2 meg még nem volt sok. Össz-vissz két pár.
Amúgy az alaplapok egy harmada meg kondis. Igazából azt se lenne nagy ügy kicserélni, de ilyen socket 370-es vagy 478-as lapoknál valamiért nincs kedvem forrasztgatni. Ráadásul itt még egy normális páka sincs. Ja, ami még érdekes: a kondis alaplapoknál mind noname/suttyó táp van. A fasza AcBel/Hippro/FSP-s tápos gépekben eddig egyetlen felfújódott nem volt még. És nem azért mert FSP táp mellé minőségi alaplap dukál. Raknak néha olyan hányadékokat, hogy na.Bacsis:
Én is gondoltam már rá. De sajnos az egyetlen ember aki tud hármunk közül franciául az az unokatesóm aki melózik és nem nagyon ér rá még erre is. Szal ez bukott. Olcsó megbízható (és ez utóbi fontos itt franciában, mert iszonyú beleszaromok és megbízhatatlanok az emberek) futárt meg nem tudunk itt. Ha lesz valami futár vagy valami okos megoldás akkor persze biztos csinálunk egy account-ot. Mert angolul tudok annyira, hogy oda is küldhessünk motyót. Bár szerintem otthon mennének jobban a kütyük. -
gban
veterán
válasz
peti_s #14638 üzenetére
Integráltat.
Nálam is hasonló a helyzet, érdekességképp leírom, amit találtam a neten.
32 megáig 15W alatt írják a fogyasztást (értve itt a régebbi kártyák összességét GF2-ig), viszont a 9250 több mint 2x annyit eszik mint a 9500/9600!
Itt olvasgasson akit érdekel a téma. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
peti_s #13879 üzenetére
A pentium (4) név nagyon beleragadt a köztudatba, még akik nem értenek a gépekhez, azoknál is...
Kérdezi egy arc tőlem, hogy most melyik a legmodernebb számítógép? a Pentium 8?!Más:
Nem kell valakinek 1M kess-es 200-as Pentium PRO? most akarok rendelni de ha többet rendelünk akkor ocsóbb a posta miatt.. maga a proci kb 6-7ezbe állna meg -
balux33
csendes tag
válasz
peti_s #12785 üzenetére
Nem is az árával van bajom hanem azzal hogy nem nagyon van senkinek olyan amilyen kellene
Meg Debrecenben akarnám elintézni,nem akarnék ilyen kis öszegért postázni
Multkor 200FT ért vetem eyg Katmai magos 450mhz es p3 at
Most egy srác 1000FT ért akar rámsózni egy 350Mhz-es p2-t ami párja lenne az enyémnek,de enyit nem ér meg szerintem -
válasz
peti_s #12348 üzenetére
Az enyém tudta a 180-at is bibibeeee
Arra nem emléxem milyen felbontásban... De arar viszont igen, hogy volt hozzá valami spec kábel (5 külön koax csatis) amivel tudta a 2048*1536-ot is. Komoly volt mikor a Need for Speed Porsche-t beizzítottam ebben a felbontásban, bár a vga-im csak 16bit-en tudták annak idején ezt a felbontást. -
snake1977
őstag
válasz
peti_s #12235 üzenetére
NM!
azért egy chifitől ez meredek, mondjuk nekem a sirtec-emen csak 1db sata van, majd jól átnézem, mert elviekben a chifinek a sirtec és delta a beszállítója, nehogy én is igy járjak.
Én lenyomtam a samsungot kompromisszumos teljesítményre, igy érezhetően kevésbé melegszik, 31-32fok helyett mostanság csak 28-29fokig kúszik fel. -
snake1977
őstag
válasz
peti_s #12232 üzenetére
Nekem van teljes verziós HD sentinel, abban van olyan lehetőség,az információknál hogy akusztikai jellemzők, azon belül pedig a teljesitményt lehet állítgatni, azt hiszem a free verzióban is lehet, de az reboot után visszaáll eredeti állapotba.
Mi lenne ha megpróbálnád vele minimálisra tenni, hátha úgy stabilabb lenne? -
snake1977
őstag
válasz
peti_s #12227 üzenetére
Én maradok a samsungnál, a WD-kel nekem mindig csak bajom volt eddig, öcsém 320 AAKS vinyója másfél évesen, fele annyi üzemidővel mint a samsungom, 3x olyan hangos, és már van 3 bad sectora, pedig az AAKS szériát az égbe magasztalták.
Mondjuk satás vincsiknél még nem láttam-hallottam ilyen kattogóst, remélem meggyógyul mindkettő. -
snake1977
őstag
válasz
peti_s #12220 üzenetére
Nem értelek Peti, a smart értékeknél nem jelzi hogy felpörgési hibák vannak?
Vitko 160gigás WD...558 bad sectorral...HD sentinel szerint 0-ás kondició, na ezt használtam fél éven át, úgy került hozzám hogy az előző tulaj menet közben belerúgott a gépbe állitólag véletlenül, persze egyből visitott a rendszer hogy probléma van, azonnali merevlemez csere szükséges.
Na én elhoztam adattárolásra, és fél év alatt egyetlen bad sectorral sem lett több rajta, persze komoly adatokat nem tároltam rajta, de a filmeknek, képfile-oknak tökéletes volt. -
Dyingsoul
veterán
válasz
peti_s #12206 üzenetére
Itt volt már új rendszer is meg minden, maga a vinyó ilyen sajna. Elég régi, mint említettem, nem semmi a müködési ideje sem: 777 nap 13 óra.
Persze láttam már ettől még tovább müködő vinyót, de tegyük hozzá, hogy nem sok vinyó jut el akár idáig sem.
80 eres szalagkábelt ugytom megkülönböztetni, hogy három különböző színű csati van rajta?
-
válasz
peti_s #12167 üzenetére
Attól függ mennyit kérnek érte. Túl sokat ne adj érte. Ha gép nem indul tőle, lehet hogy a tápvonal valahol zárlatos, és emiatt tilt a táp. Ez lehet kondenzátor, feszstab, nyákhiba (megcsúszott rajta a csavarhúzó), stb. De nekem gyanús hogy a túlfeszt minden túlélte, csak ez nem. Ez mástól halt meg inkább. De ha ingyen vagy baráti áron adják el lehet vele szöszmötölni.
-
válasz
peti_s #12165 üzenetére
Hogyan kapna túlfeszt? Alaplap felől? Line-in felől? Egyáltalán miért kapna túlfeszt?
Általában van a hangkártyákon feszstab a slot felőli tápellátás részen. Csatlakozó részen...hát jó kérdés. Ott vissza kell követni mi van a jel útjában, és kiméregetni. De szerintem ott az IC-ig nem áll meg a delej.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung 990Pro SSD 4TB
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest