- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Penyus #10251 üzenetére
Nekem is az Nvidia Riva 128 volt az első valódi 3D kártyám, méghozzá egy AGP-s Diamond Viper V330, a szokásos 4MB memóriával. (Most van otthon egy PCI-os Asus Riva 128 V3000 VIVO, de csak úgy, tartalékban, sógorom adta nekem, mert nincs hozzá XP driver.)
i740 kártyával eleve nem is szándékoztam kezdeni, mert amikor az "sláger" volt, nekem nem volt Intel chipsetes alaplapom, ez a kártya meg köztudottan azt szerette, más gyártó chipsete mellett nem nagyon akart működni.
-
-
peti_s
addikt
-
snake1977
őstag
válasz
Penyus #10055 üzenetére
Valami bios hibája volt, és rühellte az nVidia tnt és tnt2-es kártyákat, bár a vanta és m64 verzióval elpötyögött a lap, illetve a revizió szám volt lényeges az ujabbaknál javitották ez a hibát. A voodoo3 akkor még a tnt-hez képest drága volt mikor nekem volt ilyen gépem.
Ranagol pontosan, az én lapom is ezt produkálta, bár sikerült egy leirást szereznem ami nem hivatalos, illetve revizió számonként máshogy kellett jumperolni a deszkát.
-
-
-
kovy79
őstag
Jól van na, ne rontsd el a kedvem!
A tieid akkor "Daimler 38 HP".Egyébként gratula hozzá!
Kutakodás közben találtam: szégyen, nem szégyen, eddig nem tudtam az oldalról. -
kovy79
őstag
A fényképezők között olyan, mint autók között a T-Modell.
Jövőhéten pedig megjön a Fujitsu Futra S300 is.Kíváncsi vagyok a Transmeta procira, csak nem tudom, hogy próbáljam ki, lévén nincs se 2,5-es IDE vinyóm (ha van valakinek kicsi eladó, szóljon!!), se normális CF kártyám (egyelőre).
Ja, a HP e-Vectra nem tudom, hogy csinálja, de kb 20W-ot eszik a 700as Cerkával, 256MB memóriával és egy 40GB slim Maxtorral. -
kovy79
őstag
Az biza! Mindig nagy álmom volt, de soha nem találtam elfogadható áron. Itt volt 2 is!
Mod: az itthon fellelt floppy készletemmel le is teszteltem. Pár mai fényképező el is elbújhat mellette.
Mod2: az akksija (a szoftver szerint) kb 1,5-2 órát bír. A floppy kerregés a mentéskor bexarás! -
-
-
-
-
-
Köszönöm a linket, nagyon baráti "gépek". Ahogy látom linux-os routernek használják sokan a mai napig. Én mondjuk régi játékokat futtatnék rajta.
Van egy testvére éppen ebay-en
Itt van a pdf-e is, hátha más is kedvet kap hozzá.
-
-
-
törölt tag
Ha kell Bacsisnak, neki elviszem.
Ha valaki érte jön, ingyen elviheti.
Ha egyiksem, akkor kuka.Nagyon hajlok ez utóbbi megoldásra, mert van itt még rengeteg más kacat is ( szünetmentes táp, aktív hangfal, rengeteg kábel, ventilátorok, stb. ) amelyektől szintén meg kívánok szabadulni valami rövid úton.
-
szép lassan felvásároljuk a világ összes K6-III+ készletét azt pár év múlva méregdrágáért eladjuk őket
vagy tudok jobbat! van egy sztorim:
Van egy faszi nagy bor gyűjtő, mondjuk sok bor gyűjtő van, de most egy konkrét fószerről beszélünk..
szóval elment licitálni egy méregdrága borra, több millió dollárért megvette! amikor átvette a licit után fogta és mindenki előtt összetörte!
mineki csak állt és szóhoz sem tudott jutni hogy ilyen méregdrága bort így szétqrt.. azt kérdezték tőle miért tette, erre azt válaszolta: a világon ebből a borból már csak 2 üveg volt, s már csak 1 maradt belőle, de az az 1 üveg is az ő tulajdonában van...
nemsokkal rá az az egy megmaradt üveg bor ára még jobban felértékelődött valami majd 10X-esére....
szal ügyesen csinálta -
-
peti_s
addikt
-
snake1977
őstag
Tényleg Penyus, jutottál valamire a 2000-es alaplappal, vagy díszként funkcionál?
Én egyenlőre gyári tápot kersek az 500-asomhoz, vagy elpasszolom valakinek akit érdekel még ilyen retro cucc. Amit adtál oldalt, ott a sematika alapján elkészitettem egy pc-s tápot, kipróbáltam mükszik a szerkentyű, de a gyári az gyári.Más, ezzel a SUN géppel mit tudok kezdeni? Valami ötleted? Megnéztem közben alaposabban, van benne egy 1,3 gigás scsi hdd, meg egy másik amin nincs kapacitás jelzés, illetve egy zorall scsi cd rom, olyan mint a laptopokban van, csak vastagabb. Ennek alap esetben nem kéne hogy legyen vga kimenete? Se billentyüzet, sem egér bemenetet nem látok rajta.
Azért kérdem mert ha nem jó semmire haversrác viszi a méh-be..
Vagy ha valaki igényt tart rá, elcserélem valamire. -
snake1977
őstag
Na igen ez tény, de végülis az értéke megamarad, és idővel talán növekszik is valamelyest, na meg egyszer majd a Penya féle számitástechnikai múzem sokat hoz a konyhára.
Memtest86+ okés, lefutott, nem találom a hiba okát, mondjuk mióta az új vidkari van benne sürübben csinálja a balhét, de csak nem az új catalyst a bünös.
-
Aztán a fogászod fog vele elmojolni, mi? Amint kipiszkálja a tranyókat a fogínyedből.
Megpróbálok fotózni a napokban és kaptok szép aktokat a jelenlegi öregeimből. Tudom mind erre gerjedtekBe kell vallanom, Én is!
mellesleg:
Van egy Samsung Syncmaster 755dfx monitorom is ami csak a port fogja. Ha kellene valakinek akkor viheti, posta nincs, mivel bazi nagy, kocsim nincs és bringával ekkora terhet nem szívesen szállítanék, nomeg csillapítás sincs a kétkerekűmön és azért valljuk be ezek a mai közutak eléggé lukacsosak aztán egy monitor lehet nem örülne a rázkódásnak. -
neduddki
nagyúr
HI!
aszonta egyik ollega hogy van vmi w7 diver vortex2-re, en meglepodtem, hiszen xp-nel is leveszett a hang par eprc jatek utan:- (
udv
neduddki
mod: van isa-s sb, ha kell vkinke hozzon egy tabla csokit, a awe32-t ellnebn nem adom:- )
kovy79 szamtnem tugya vki? elmeletileg randiznank ejszaka, de mire olvastam a provatjat addigra mar elindultak
-
-
-
-
-
-
neduddki
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest