Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
envagyok
üzenetére
Nekem TX97-E volt abban kb abban az idoben, Diamond Stealth 3D 2000 Pro (S3 ViRGE/DX), Diamond Monster 3D, ESS1688 es GUS PnP (sajna, a PnP-nek mar csak a dobozat talaltam meg
). Akkor elegge Diamond volt minden, mert a gepben levo modem is egy Diamond SupraMAX volt
A hangkartya meg lehetett volna MonsterSound (de nem az volt...). Egy Diamond RIO-m is volt, dehat az LPT porton torteno zene felmasolast, azt, az ellensegeimnek se kivannam! De, legalabb jo volt bele a digi fenykepezo memoriakartyaja. 1 kartya = 1 szam
(2 MB!). Eloszor Gigabyte TX3-at vettem, de hibas volt, majd a cseredarab is hibas volt, igy rafizetessel lett az ASUS.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel i7 9800X Proceszor+Alaplap+Memória
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Akkor elegge Diamond volt minden, mert a gepben levo modem is egy Diamond SupraMAX volt
A hangkartya meg lehetett volna MonsterSound (de nem az volt...). Egy Diamond RIO-m is volt, dehat az LPT porton torteno zene felmasolast, azt, az ellensegeimnek se kivannam! De, legalabb jo volt bele a digi fenykepezo memoriakartyaja. 1 kartya = 1 szam
(2 MB!). Eloszor Gigabyte TX3-at vettem, de hibas volt, majd a cseredarab is hibas volt, igy rafizetessel lett az ASUS.
DarthSun