- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
S_x96x_S #6544 üzenetére
hasonlót az AMD oldalról összerakni
"jövőre" csak 3 chipletből lehet.
1xZEN5(8c) + 2xZEN4D(16c) == 40 coreWIII WIIII WIIII
Na így belegondolva ha jövőre tényleg 40 magot dob az AMD? Nem kell nekem ennyi, a fele is elég. De ha valóban ilyen magbőség lesz, akkor lehet meg hagyom még egy darabig az AM4-et és kivárom ameddig ezek a brutál hardverek a piacra kerülnek.
Bár nekem elég volna 6 erős és 8-16 gyenge mag is, arra kíváncsi leszek az AMD megoldása működni fog-e normálisan Windows 10 alatt is? vagy minden gyártó a Windows 11 írányába mozdul.
Egy biztos ha ilyen mértékben és ilyen gyorsan emelik a magszámot, lassan de a játékok is profitálni fognak belőle.
Az AM5 háza táján azért sok-sok lehetősége lesz az AMD-nek játszani a lehetőségekkel.
Például jöhet magába Zen4D 16 maggal, szerintem sok embernek ez is bőven elég volna, bár kezdetleges időszakban az AM5 biztos drága lesz és a DDR5 memóriák is megdobják a költségvetés.De 2023-ban már jelentősen javulni fognak az árak, és utána sokkal több lehetőség lesz változtatni.
Bár szerintem ha az AM5 még drága is volna, a Zen 3-at még lehet addig árulni ameddig volna rá kereslet. A 5600X 200 dollárért még jó üzlet lehetne, szerintem ha a kereslet csökken az AMD is kénytelen lesz árat csökkenteni. Mert Lassan 2 éves 5600X 100E-ért már olyan jó ajánlat, főleg hogy a 12400F a nyakába lohol.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows 11
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest