Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Én majd arra leszek kíváncsi, ez is ilyen anomália féle a Steamben, vagy tényleg trendforduló. Játékosok között több a DIY vásárló szerintem, mindfactorynál nem igazán látszik, hogy lassítana az AMD. Arról meg nem hallottam, hogy OEM-eknél hiány lenne AMD-ből (ettől még lehet persze
)Múltkori anomália Steam surveyben, de előtte is van egy pár százalékos elmozdulás, ami aztán vissza is állt következő hónapban az enyhén javuló AMD trendre.
Milyen érdekes a steam survey-ben ez is:
Bal oszlopban az egyik kategóriában meg van nevezve egy gyártó, AMD-nek esélye sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! Valve Index VR Kit (FULL) Képek kedvéért bontott
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)