Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én nem úgy gondoltam az almás gép vásárlását, hogy arra felbarkácsolsz egy windows.
Hanem arra, hogy létezhet-e az a jelenség, hogy average joe dönt úgy, hogy a következő notebookja nem windows-os, hanem almás lesz. Főleg, ha ilyeneket hall, hogy gyorsabb is az almás, meg 2x annyu akkuidőt biztosít.Átmenet nyilván nem egyik napról a másikra történne meg. De az Apple példáját követhetik mások is, pl Qualcomm. Bár minden jel arra mutat, hogy az x86 limitáció nem könnyen átléphető kérdés, azért az Apple magjaiban is van munka.
Én egyébként azt gondolom, hogy 25W-nál tovább nem tudják tovább tolni a 4+4-es TDP-jét. Viszont az M1X 8+4-es simán lehet 35, vagy akár 45W-os is.
A rosetta2-re azt mondják egész jó. Én nem tudom.
#4432 solfilo
Ugyanilyen történeteket telefon témában hallottam évekkel ezelőtt Vett vki egy 60e Ftos Android készüléket: lassú, szar, fos
Aztán bement a boltba és vett egy - akkor még - 250eFt-os Iphone-t és elégedett volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi