- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Petykemano #4243 üzenetére
a xlinixet most ~$114-ert jegyzik, ellenben $143 erteku AMD reszvenyt kapnak erte, szoval ha most azonnal eladjak, igen szep haszonnal tehetik, ha meg megtartjak, kicsi az eselye, hogy bukjanak rajta.
FPGA-k meg szerintem az AMD HPC szegmense miatt fontosak, az intelnek is van sajatja es ugy latom a Frontier es a Lumi peldajan is, hogy nagyon arra megy a jovo, hogy egy gyartotol jojjon minden. Az nVidianak se veletlen lett surgos ARMot venni.
- A szinergia magasabb lesz, mintha külön cégként teszik össze amijük van?
- ellenséges kivásárlás megakadályozása?
Szerintem igen es igen, de nem tudom, hogy az ARMhoz hasonloan a Xilinx liszenszelte-e a technologiait. Szoval mig szerintem az nVidia egy kulonallo ARM-mal is tudott volna nagyobb szinergiat (ld. Apple, megveszi a liszenszeket, aztan megy a sajat feje utan az implementacioval), addig itt ez kevesbe opcio. Raadasul az nVidia is jol all reszveny fronton, nehogy vegul ok vegyek meg, vagy az intel csak ugy hobbibol, hogy senki masnak ne legyen ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest