Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
a xlinixet most ~$114-ert jegyzik, ellenben $143 erteku AMD reszvenyt kapnak erte, szoval ha most azonnal eladjak, igen szep haszonnal tehetik, ha meg megtartjak, kicsi az eselye, hogy bukjanak rajta.
FPGA-k meg szerintem az AMD HPC szegmense miatt fontosak, az intelnek is van sajatja es ugy latom a Frontier es a Lumi peldajan is, hogy nagyon arra megy a jovo, hogy egy gyartotol jojjon minden. Az nVidianak se veletlen lett surgos ARMot venni.
- A szinergia magasabb lesz, mintha külön cégként teszik össze amijük van?
- ellenséges kivásárlás megakadályozása?
Szerintem igen es igen, de nem tudom, hogy az ARMhoz hasonloan a Xilinx liszenszelte-e a technologiait. Szoval mig szerintem az nVidia egy kulonallo ARM-mal is tudott volna nagyobb szinergiat (ld. Apple, megveszi a liszenszeket, aztan megy a sajat feje utan az implementacioval), addig itt ez kevesbe opcio. Raadasul az nVidia is jol all reszveny fronton, nehogy vegul ok vegyek meg, vagy az intel csak ugy hobbibol, hogy senki masnak ne legyen ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő