Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Az intel Végülis jó okkal volt kisgömböc. Olyanokat vásárolt fel, amik a jövőben jelentettek volna komoly konkurenciát. A top500 tagjai nem a cputól vannak ott, hanem a gyorsítóktól. Jól érzékelték, hogy a cpu mindenre jó, de nem elég jó és hogy jönnek majd gpu, fpga, asic kihívók célfeladatokra, amik hatékonyabbak és higy végül a mindent egybeintegrálunk lesz a nyerő.
"ha van egy IKEÁS chiptervezési kisokos - amit az ARM-től lehet licenszelni, akkor mindenképp "
Igen, de a dollárszázmillárdos biznisszel rendelkező Intel mellett az arm sem egy nagy cég.
Igaz, mondjuk, mínimum úgy kéne nézni, hogy Intel vs Qualcomm+arm+tsmc
"de nálam lassan hasonló lesz mint a COVID virus ügye ..
más fórumokon a covid miatt is dünnyögtem - de hogy ekkorára nőtt a virus probléma az engem is meglepett .."
A vírus probléma sztem azért nőhetett ilyen nagyra, mert nem a.vírus az igazán Nagy probléma, hanem már jóideje hitelből létező kapitalizmus a növekvő egyenlőségével. És a technológia nem megmenti az emberiséget. De ez egy más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest