- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #3462 üzenetére
Az intel Végülis jó okkal volt kisgömböc. Olyanokat vásárolt fel, amik a jövőben jelentettek volna komoly konkurenciát. A top500 tagjai nem a cputól vannak ott, hanem a gyorsítóktól. Jól érzékelték, hogy a cpu mindenre jó, de nem elég jó és hogy jönnek majd gpu, fpga, asic kihívók célfeladatokra, amik hatékonyabbak és higy végül a mindent egybeintegrálunk lesz a nyerő.
"ha van egy IKEÁS chiptervezési kisokos - amit az ARM-től lehet licenszelni, akkor mindenképp "
Igen, de a dollárszázmillárdos biznisszel rendelkező Intel mellett az arm sem egy nagy cég.
Igaz, mondjuk, mínimum úgy kéne nézni, hogy Intel vs Qualcomm+arm+tsmc
"de nálam lassan hasonló lesz mint a COVID virus ügye ..
más fórumokon a covid miatt is dünnyögtem - de hogy ekkorára nőtt a virus probléma az engem is meglepett .."
A vírus probléma sztem azért nőhetett ilyen nagyra, mert nem a.vírus az igazán Nagy probléma, hanem már jóideje hitelből létező kapitalizmus a növekvő egyenlőségével. És a technológia nem megmenti az emberiséget. De ez egy más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- RAM topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest