Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Johni5
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Yes.Cpu-z X3 450 WR1 Ráadásul levegővel
-
Alpachino
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
Mondtam, nálam a konfigok jönnek mennek.

Nem tervezek szénné húzott B55-t az N68-ban, hosszútávra. De az egyik Asrock-ban, már csak kíváncsiságból is, alapfeszen, alapórajelen meghagyom a négy magosított X2 555-öt.
Megnézzük meddig bírja.....majd beszámolok a fejleményekről.

-
-
válasz
darál0w
üzenetére
Tehát:
2 magosan sosem áll le, stabil.
4 magosan, ha windows fut, filmezek, kisebb grafikai lkalmazásoknál stabil.
4 magosan, ha prime95-t futtatok 1,300-1,350V-on fél perc után kikapcsol a gép és visszavált 2 magra rögtön.
játéknál, (DeadSpace2-t próbáltam) olyan negyed óra után kikapcsol a gép és visszavált 2 magosra.4 magosan ha ha 1,350 fölé viszem a feszkót a windows vagy nem tölt be, vagy ha betölt kiír valami lebegőpontos hibát és kikapcsol.
4 magosan, olyan 1,2~V körül elindítom a prime-t, de mikor inditanám a tesztet, kilép a prime. nem futtat semmit
ezeket tapasztaltam
-
-
BogyóBP
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Jelenleg csak annyi hogy a sok szerelés miatt megsérült az egyik sata kábel és UDMA CRC ERROR Count ot nyomott a SMART ba a winyonál. Remélem a wincsi ettől még jó , kicseréltem a kábelt rátettem egy HD sentinelt, 100% 100% volt csak a HD tune látott benne ilyent.
Más gond egyenlőre nincs, jó kis cucc ez. Megnézted az alaplapot? mi a véleményed róla tuning szempontból? meg amúgy is -
-
BogyóBP
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
a HT csak 1600..2000 helyett és az 1600mhz es ramok is csak 1333mhz en mennek. A gépkönyv azt irja hogy a ram 1600mhz csak OC üzemmodba tud menni. (Supports DDR3 1800(OC)/1600(OC)/1333/1066/800 non-ECC, un-buffered memory). Most akkor mi a helyzet?
Feltételezem hogy akkor az FSB is a ram frekvencia miatt áll vissza 1600 ra? Mit állitsak akkor most be?
-
BogyóBP
addikt
-
BogyóBP
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Szia, nem mondtál hülyeséget a CnQ val de kiprobáltam és nem volt semmi változás most visszatettem a tegnap bevált értékeket, cpu 1,350V HT2000 ramok 800mhz itt maradt a fesz. TEgnap így ment majdnem 40 percet az everest és a VID rublika absz sima volt, egy egyenes vonal. Prime 95 30 perc futás után kapcsoltam ki, miután 1 blokk teszt lefutott hiba nélkül.
-
petike2014
aktív tag
-
Etzel
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
Szval annyira nem létszükséglet, hogy fel lehessen oldani és amikor írtam, hogy a későbbiekben szeretném az azt jelentette, hogy mikor úgy érzem hogy már nem elég a proci teljesítménye... pl teszem azt fél év, év múlva. Itt most csak az a kérdés, hogy ez típusú lap ill a proci képes az esetleges mag feloldására vagy sem? De a szavaidból kiindulva igen.
Ezek szerint ez egy jó választás lenne, ez a páros? Sajna pénz szűkében csak ez marad
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hogy-hogy?

de 140W sohasem lesz belőle
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)